Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Marek Hamšik (Slovačka, 1987)

Istaknuti odgovori

Ime:Marek Hamsik

Godine:24

Pozicija:AMF

Evo vidim da mnogo vas zeli da dovedemo Hamsika pa sam mislio da otvorimo topic gdje bi pored informacija o transferu ovog momka mogli da raspravljamo o njegovoj igri itd.

I jos jedan od razloga je zato sto sam na starom forumu otvorio temu Juan Mata pa ste me izresetali ma nece on doci on ide u Arsenal,a momak zavrsio kod nas,nadam se da ce i Marek u Januaru da se pridruzi plavcima :D

http://www.youtube.com/watch?v=2rHhey9Z_KM

• Odgovori 73
  • Pregledi 7,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

A ja nisam neki ljubitelj ovog Hamšika. Ovim ne kažem da nije dobar igraÄ, već jednostavno ima puno drugih igraÄa koje bi volio vidjeti prije Hamšika.

A ja nisam neki ljubitelj ovog Hamšika. Ovim ne kažem da nije dobar igraÄ, već jednostavno ima puno drugih igraÄa koje bi volio vidjeti prije Hamšika.

Nemoj tako, sad će te armija Hamšikovaca (kako zvuÄi opasno, zar ne :D ) napasti.

Nemoj tako, sad će te armija Hamšikovaca (kako zvuÄi opasno, zar ne :D ) napasti.

Ja sam jedan od njih i Hamsik je uz Gotze-a i Hazard-a trenutno najbolji igrac kojeg mozemo dobiti !!!

Napoli mi je najdrazi klub tako da ga stalno pratim ... sada protiv Juve-a je profulao penal (prvu put je dao go ali onda je sudija iz samosebi poznatih razloga i vratio loptu na bijelu tacnu , 2. put je Hamsik profulao penal) ali se kasnije iskupio . Uz Cavania je "oslonac" Napoli-a ...

Ostvarenje sna bi bilo kad bi dosau u CFC ! :D

Iskreno, Hazard i Gotze su bolji igraci od Hamsika. Njih bi volio prije vidjetu kao Plavce. Ali nemam nista protiv Hamsika, ako ne uspijemo dovesti nekoga od one dvojice, moze i on naravno.

Napoli mi je najdrazi klub

Odstupi s foruma :D

Iskreno, Hazard i Gotze su bolji igraci od Hamsika. Njih bi volio prije vidjetu kao Plavce. Ali nemam nista protiv Hamsika, ako ne uspijemo dovesti nekoga od one dvojice, moze i on naravno.

Slažem se.

Ima li potrebe da pricam da su njih trojica potpuno razliciti igraci, i da Hamsik samo silom prilika igra polu-spica, i da mu je mesto u srcu veznog reda ?!

A i potrebniji nam je on, i od Hazarda i od Gotzea. Kod nas je problem u kreativnosti ne u krilima.

Ima li potrebe da pricam da su njih trojica potpuno razliciti igraci, i da Hamsik samo silom prilika igra polu-spica, i da mu je mesto u srcu veznog reda ?!

A i potrebniji nam je on, i od Hazarda i od Gotzea. Kod nas je problem u kreativnosti ne u krilima.

Gotze moze igrati i u veznom lagano, polivalentan igrac, kao nas Mata. Kazem opet, bicu srecan ko god da dodje od njih.

I Hazard takodjer moze igrati ofanzvnog veznog ali i on i Gotze pruzaju bolje partije na krilima, tako da je Hamsik trenutno najbolje rjesenje za vezni red

Što se tiÄe srca veznog reda, zašto ne opet napast na Luku. Ko zna, možda se Levy predomislio....

Ne znam za vas, ali mene Hamšik najviše podsjeća na Lampsa. Ono Äesti šutevi, golovi. Iskreno nisam ga ni pratio nešto intezivno, ali ono što sam viÄ‘o, takav je. E sad nisam zakljuÄio, jel brzo igra ili i on volji peglat loptu?? To bi treba znati ovaj što mu je Napoli najdraži... ;)

Odstupi s foruma :D

Kakva greska :D

Fali rijec u ITALIJI !!!! :D

Što se tiÄe srca veznog reda, zašto ne opet napast na Luku. Ko zna, možda se Levy predomislio....

Ne znam za vas, ali mene Hamšik najviše podsjeća na Lampsa. Ono Äesti šutevi, golovi. Iskreno nisam ga ni pratio nešto intezivno, ali ono što sam viÄ‘o, takav je. E sad nisam zakljuÄio, jel brzo igra ili i on volji peglat loptu?? To bi treba znati ovaj što mu je Napoli najdraži... ;)

u Italiji ! :D

Marek Hamsik igra polu-spica u Napoliju trenutno, i tako se i ponasa. Ne davi loptu, svoj odlican pregled prostora koristi da brzo uposli saigrace, retko kad igra pas unazad... Uglavnom, ne usporava igru. Pored svega toga, veoma je opasan iz drugog plana, i neretko je strelac, kako u Seriji A, tako i u Evropi. U fantasticnoj je formi, i uvek bih birao njega, pre Modrica.

Hoćeš da kažeš da je Hamšik veći kvalitet i bolji izbor od Goetzea???

Neću, nego haj mi ti reci kako bi AVB, u 4-3-3 formaciju, uvrstio Matu, Sturridgea, Gotzea i Torresa ? Ali kada bi poÄeli igrati u formaciji 4-2-3-1 onda bi svakako bilo bolje dovesti Gotzea i(li) Hazarda nego Hamšika.

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.