Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Marek Hamšik (Slovačka, 1987)

Istaknuti odgovori

[quote name='Caeruleus' timestamp='1327588989' post='20504']
Koliko se priča o Hazardu na ovog se momka skroz zaboravilo xD
[/quote]

Pa nema se što ni pričat, potpiso je s Napolijem novi ugovor, a Napoli ne potpisuje nove ugovore ako ne misli zadržat igrače..
  • Odgovori 73
  • Pregledi 7,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

"Ja imam svoje ideje oko produženja Hamšikovog ugovora. On još nije potpisao novi ugovor. Talijanska liga je sve siromašnija i ja svoje klijente pripremam za budućnost. Ako se nešto ne promijeni i ako se nastavi igrati na istim stadionima, mogu predvidjeti kako će stvari postati teške." - Mino Raiola
  • 1 mjesec kasnije...
[quote name='Elao' timestamp='1328212981' post='22572']
"Ja imam svoje ideje oko produženja Hamšikovog ugovora. [size=5][u][i][b]On još nije potpisao novi ugovor[/b][/i][/u][/size]. Talijanska liga je sve siromašnija i ja svoje klijente pripremam za budućnost. Ako se nešto ne promijeni i ako se nastavi igrati na istim stadionima, mogu predvidjeti kako će stvari postati teške." - Mino Raiola
[/quote]

E ako dosad nije, sad je :D [url="http://www1.skysports.com/football/news/11668/7581593/Hamsik-commits-to-Napoli"]http://www1.skysports.com/football/news/11668/7581593/Hamsik-commits-to-Napoli[/url]
[quote name='Elao' timestamp='1331763714' post='35550']
Nakon ovih utakmica sa Napoliem ne zelim ni jednog njihovog igraca u Chelsea, pa skratili su mi zivot za 3-4 godine.
[/quote]

takoÄ‘er!!! em su bahati em je tržište prepuno boljih igrača
  • 1 mjesec kasnije...
  • 2 godine kasnije...
Na ovog momka se baš zaboravilo, bio je veliki potencijal. Možda bi nam i sada dobro došao u paru sa Matićem, a Fabregas na AMF.. Nadam se da će se početi povezivati sa nama, mislim da ne bi bio ni skup

Ja bi njega radije gledao na AMF jer mu je to prirodna pozicija i odlicno igra tu, a Seska i Nemanju ne bih razdvajao jer su super dopunjuju zajedno. Rado bi ga doveo ako nastavimo da igramo 4-2-3-1 i ako odu Oskar ili Vilijan. Moze da pokrije i AMF ili da igra malo defanzivnije ako bude neka povreda ili suspenzija. A i generalno trenutno nema puno igraca tog tipa.
Bio sam u nekom gasu da je on vec mator tipa 30-31 godina :D

Aj kale jedi govna. Cuj belgijska dobra.

Ma meni to zbog Mitrovića, iz Partizana prešo.. Jes gledo nekidan makljažu na Partizan - C.Zvezda

Nisam sta je bilo. Goku stvarno bi ga volio vidjet??

Pa ima dosta igraca koje bi pre njega uzeo, ali i da on dodje mislim da ne bi bio los

• Adi mijenja naslov u Marek Hamšik (Slovačka, 1987)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.