Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 12: Man City (H) 12.11. @17:30

Istaknuti odgovori

Nakon pobjede na novom Three Point Laneu slijedi nam derbi na domaćem terenu. Obično City na svom stadionu melje protivnike sa po 3+ golova razlike, a u gostima rijetko budu ubjedljivi protiv jačih ekipa. Mislim da će utakmica biti jako dosadna, da neće biti puno pravih šansi i da će neko, vjerovatno oni, pobijediti sa jednim golom razlike.

Ne bi me iznenadilo da vidimo 5 nazad i vezni red Caicedo - Enzo - Gallagher.

Ako bude to sranje s 5 nazad osudjeni smo na propast. 

Mi ovdje nemamo sta izgubiti, svi ocekuju poraz a eventualno dobrim rezultatom mozemo samo dobiti na samopouzdanju. Valjda i trener slicno razmislja. Svako taktiziranje vodi u propast.

1 hour ago, Wisey said:

Ako bude to sranje s 5 nazad osudjeni smo na propast. 

Mi ovdje nemamo sta izgubiti, svi ocekuju poraz a eventualno dobrim rezultatom mozemo samo dobiti na samopouzdanju. Valjda i trener slicno razmislja. Svako taktiziranje vodi u propast.

Slazem se skroz. Ovo je prilika da podignemo i samopouzdanje i odemo na odmor sa ubjedjenjem da mozemo svakoga dobiti. Ne smijemo kalkulisati nego moramo ici jako, hrabro i po pobjedu od prve minute. 

Ja sam optimista u smislu da cemo pruziti dobru partiju. Da li ce to biti dovoljno za bod ili 3 videcemo. Ne verujem da ce Pep olako shvatiti protivnika koji stvara najviše sansi u PLu i koji ima mnogo igraca koji mogu da odigraju fantasticino. Mislim da ce biti maksimalno oprezan. Izacice sa najacom postavom. 

Po meni najlakša utakmica za nas. Nema se sta izgubiti

Test da se vidi gde smo. Ako zelimo top samo sa najacima..... Tako raste ekipa. Ja sam optimista

Za prvo poluvreme bravo. Citi je u dalje favorit. Al nadigra ati se sa citijem bez garda i to nadigrali ih u vecem delu prvog ne moze svako. U toku sezone ce ih neko dobijati al ih niko nece ovako nadigrali. 

Nastaviti muski pa sta bude. 

City je jedna od najsugavi ekipa i treba se potruditi da ne budu prvaci pa makar je i Totenham i Arsenal uzeo. Dali su 4 gola ne znaju ni oni sami kako. 

Momcima se nema sta zamjeriti odigrali su utakmicu sezone.

• Popularna objava

Strasan mec. Ne mozes vjerovati da nismo ovo pobijedili. Igrali smo s dosta vise htijenja, zelje i borbenosti. Hrabro, jako i vracali se 3 puta u igru. City nemocan i frustriran, 2 gola su im cista sreca bili. Poklonjen penal i odbijanac.

Svaka cast momci i cestitam treneru na ovom pristupu. To zelimo gledati. Remizirali smo 3 derbija kuci, a u sva 3 smo bolji bili. 

Danas nas je i sudija ubijao. Na kraju skrati mec dobrih 6-7 minuta koliko su ukrali kod penala i slobodnog, sudi bezvezan penal, tolerisao par startova za zuti cisto.

Bas steta da nismo pobijedili, kakav bi to impuls morala ekipi bio.

Zasluzen bod nema sta, falilo nam je opet malo srece, malo koncentracije, malo necega da npr. uzmemo tri boda, da napravimo neki veći iskorak, iako je i ovih 4-4 bukvalno fantazija u odnosu na sveukupno stanje nas kao nas i jacinu protivnika.

Ovo je dokaz da mogu odigrati dobru utakmicu protiv bilo koga, samo malo želje i motiva, ali evo danas dobra predstava 4-4 protiv Citya ali nas je zato Brentford klepio 0-2.

U svakom slucaju cestitke ekipi.

Odigrali smo meč za anale premijer lige. Generalno strašan meč. Igrali smo protiv tima koji je nominalno najbolji na planeti i protiv celavog specijalca koji je doso po zadatku. Na sve to das im 4 gola a njima poklon 2 gola. Da smo dobili presrećan bi bio. Ovako sam prezadovoljan. Svaka cast. Kapa dole. 

Ne sme da se propusti prilika da se ova crkava spodoba fudbalski sahrani i da ne vidi vise pistaljku. 

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.