Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 11: Tottenham (A) 06.11. @ 21:00

Istaknuti odgovori

1 hour ago, Corto Maltese said:

Medison daje gol iz slobodnog udarca onom našem panju

Nije bas da Sanchez prima svaki sut. Imao je on i pravo dobrih odbrana. 

1 hour ago, hamco said:

Nije bas da Sanchez prima svaki sut. Imao je on i pravo dobrih odbrana. 

I sinoc je imao jednu strasnu odbranu na kraju utakmice. Zna izvaditi dosta zahtjevne suteve ali on s loptom u nogama je tempirana bomba. 

Ja sam nekako vise vjere imao u pobjedu protiv Arsenala nego protiv ovih. Da je Broja spreman on bi mi startao jer je Jakson u kanalu. 

Nisam ljubitelj ovog termina ponedeljak navece. 

Kakva je ovo patetika naseg trenera i plakanje za Spudsima. Sramotno da klub ovo dozvoljava. Imas par igraca koji mi je stalo do identiteta Celzija i umjesto da trener hrani taj osjecaj zajednistva, ljubavi prema klubu, ugradjuje u druge saigrace, on kuka i zali za Totenhemom.

Sretno ekipi danas i nadam se da ce u inat nasem vlastitom treneru pobijediti.

Skupina debila koja ce i ovu utakmicu ko da gledam zasrati do kraja. Razvlaci ih imamo igraca vise iz cistis sansi petljamo niko ne zna sutnut po golu.

NAJLUDJE POLUVRIJEME OVE SEZONE U PREMIERSHIPU,  sta se sve izdesavalo u prvih 45 ne desi se na 4 5 utakmica. Opet nismo imali srece, kod primljenog gola. Poslije gola Spursa samo je jedna ekipa postojala na terenu. Jackson i kad nesto uradi dobro golman ima neku vanserijsku intervenciju. 

Moramo ovo dobiti ali se plasim da na kraju necemo. 

Nadam se da ce Spursi nastaviti igrati sa visoko postavljenom zadnjom linijom.  Ubaciti Mudryka i nadam se kuci sa 3 boda u dzepu. 

COME ON CHELSEA. 

Prije svega uvijek je drago i lijepo pobjediti Spurse. Ove sezone jos i vise jer su prvi na tabeli a nama prijeko potrebni bodovi. 

Sto se tice same igre ovo je ni blizu dobrog. Nazad sa DVA igraca vise su Spursi tri puta puta zaprijetili opasno (toliko puta i presli centar terena). Nevjerovatno da se to dogadja profesionalnoj momcadi. 

Napad je prica za sebe, pa mogli smo 7 golova zabiti BAREM, Spursi svo vrijeme  na pola terrna stoje a oni hadadi ne znaju izbjeci offside zamku. Na poluvremenu sam prizeljkivao Mudryka da udje, jer to njegovim karakteristikama odlicno bi dosao na terenu, eksploatisao bi ovaj visak prostora. To nalaze zdrav razum, medjutim decko je veceras bio kita obicna, bukvalno ali bukvalno svaki dodir s loptom mu je bio pogresan. Jakson dao tri gola i to je dobro za samopouzdanje medjutim nije ovo njegova dobra partija. Sve vise sumnjam u njega, realizacija i donosenje odluka su mu katastrofalne. 

EDIT: evo zabismo 4 ali svejedno, boljke ostaju. KAKVO JE OVO SIUUUU Jacksona. 

Ma ovo je zabrinjavajuce, nije ni cudno da smo izgubili od Notingama i Brentforda. Imas 2 igraca i umjesto da ih nafilas na vrijeme ti 50 minuta potrosis u bacanje lopte u prazno. Realizacija je problem i tu krivim trenera najvise jer mu se taktika svodi ni nasto.

Samo kod nas dozivis da poslije pobjede 1-4 na gostovanju rivalu osjecas sramotu, tacnije kako Hrvati kazu, susramlje.

Odmah sam rekao zbog nas da je bolje bilo da je 11 na 11 ostalo. Ovo sta smo odigrali od tog crvenog do kraja je nevjerovatno lose. Uspjeli smo stvoriti situaciju da se poslije utakmice prica kako su Spudsi hrabri ratnici a njihov trener neki majstor, umjesto da smo im zabili 10 komada utrcavanjem u prostor i zgadili im fudbal toliko da im vise nikad ne naumpadne izici na centar s odbranom, pogotovo kad imaju 9 igraca.

Pocchetino nista ne radi s igracima kad je posjed lopte i ofanziva u pitanju. Apsolutno nikakvih uigranih akcija ne vidis. To je katastrofa i dugotrajno ce ga kostati posla.

9 minutes ago, Wisey said:

Samo kod nas dozivis da poslije pobjede 1-4 na gostovanju rivalu osjecas sramotu, tacnije kako Hrvati kazu, susramlje.

Odmah sam rekao zbog nas da je bolje bilo da je 11 na 11 ostalo. Ovo sta smo odigrali od tog crvenog do kraja je nevjerovatno lose. Uspjeli smo stvoriti situaciju da se poslije utakmice prica kako su Spudsi hrabri ratnici a njihov trener neki majstor, umjesto da smo im zabili 10 komada utrcavanjem u prostor i zgadili im fudbal toliko da im vise nikad ne naumpadne izici na centar s odbranom, pogotovo kad imaju 9 igraca.

Pocchetino nista ne radi s igracima kad je posjed lopte i ofanziva u pitanju. Apsolutno nikakvih uigranih akcija ne vidis. To je katastrofa i dugotrajno ce ga kostati posla.

Ovakvu samoubilacku liniju Spursa napunila bi ekipa San Marina. Ovo je nestvarno sta je njihov trener Ange igra a onaj nas Picketino nije znao iskoristiti.

Samo sreca nas je spasila blamaze stoljeca. Ovo bi me dokrajcilo, 6:0 kad smo izgubili sa Sarrijem je nista spram ovog, nista. Ljudi su nam 3 mrtva zicera stvorila sa 2 igraca manje, cak su nas u jednom trenutku toliko stisli da ne mozemo do lopte doci. SRAMOTA.

Ja se bojim da mi sa Pochetinom nigdje necemo dogurati. Ova utakmica je jasan pokazatelj koliki je ziheras, kukavica, picka.

IMG_5282.jpeg

Nekako igrom velikih brojki ovo je moralo da se desi. Totenhem preostar i prenabrijan i to im je doslo glave. 2 crvena apsolutno zasluzena. Mi smo ovo morali da resimo mnogo ranije i tu nema dileme. Valjda ce ovo znaci ti za samoppuzdanje ali iq nekih nasih igraca je na nivou rihterove skale. Kod Mudrika je veceras bilo i gluposti i bezobrazluka i ja bih ga za ovo veceras klupirao narednih 5 meceva. 

Na kraju totenhemu se mora odati priznanje jer je kao retko ko odigrao muski.i bez kalkulacija. 

A pored pobede jos jedan utisak. Ovo sto mi imamo na golu nije golman ovo je krater nad kraterima. I dalje ne kapiram putanju u mozgu zbog koje neko za ovo da 25milki, pusti Kepu i ne dovede Raju. 

3 minutes ago, cobinho said:

Nekako igrom velikih brojki ovo je moralo da se desi. Totenhem preostar i prenabrijan i to im je doslo glave. 2 crvena apsolutno zasluzena. Mi smo ovo morali da resimo mnogo ranije i tu nema dileme. Valjda ce ovo znaci ti za samoppuzdanje ali iq nekih nasih igraca je na nivou rihterove skale. Kod Mudrika je veceras bilo i gluposti i bezobrazluka i ja bih ga za ovo veceras klupirao narednih 5 meceva. 

Na kraju totenhemu se mora odati priznanje jer je kao retko ko odigrao muski.i bez kalkulacija. 

A pored pobede jos jedan utisak. Ovo sto mi imamo na golu nije golman ovo je krater nad kraterima. I dalje ne kapiram putanju u mozgu zbog koje neko za ovo da 25milki, pusti Kepu i ne dovede Raju. 

Haha čovek spasi 3 boda onom odbranom, koja je prethodila golu. Orangutan

Vise od bodova volio bih da vidimo napredak u igri, i kod nekih igraca individualno.

Ali bar protiv Sitija necemo uci u mec pod pritiskom da idemo u zonu ispadanja u slucaju poraza. Kad bismo napravili dobar rezultat to bi dosta znacilo momcima za samopouzdanje.

1 minute ago, Wisey said:

Vise od bodova volio bih da vidimo napredak u igri, i kod nekih igraca individualno.

Ali bar protiv Sitija necemo uci u mec pod pritiskom da idemo u zonu ispadanja u slucaju poraza. Kad bismo napravili dobar rezultat to bi dosta znacilo momcima za samopouzdanje.

Bilo je dobrih trenutaka i perioda prije ove utakmice treba biti realan i priznati da bas nismo imali srece u mnogim utakmicama. Iskreno mislim da nismo losi kao sto tabela pokazuje i da smo sigurno bolji od Uniteda npr. 

Ja sam nekako na 50 50, ocekivao sam da ce do sada to biti bolje i uigranije ali s druge strane donekle razumijem, bas smo imali puno ozljeda, i bas su igraci u kurcu svi do jednog (osim Palmera i Sterlinga) niko nema samopouzdanja, Jakson fula nemoguce... nadam se da je nedostatku srece doslo kraju, da cemo poslije ovog teskog rasporeda (ili u njemu) zaredati nekoliko pobjeda i da nas konacno krene. 

29 minutes ago, Corto Maltese said:

Haha čovek spasi 3 boda onom odbranom, koja je prethodila golu. Orangutan

Spasi 3 poda a prospe 33. Onaj gol sto je primio iz ofsajda kroz usi. Covek je krater. Igra nogom na nivou golmana iz trece lige. 

1 hour ago, hamco said:

Ovakvu samoubilacku liniju Spursa napunila bi ekipa San Marina. Ovo je nestvarno sta je njihov trener Ange igra a onaj nas Picketino nije znao iskoristiti.

Samo sreca nas je spasila blamaze stoljeca. Ovo bi me dokrajcilo, 6:0 kad smo izgubili sa Sarrijem je nista spram ovog, nista. Ljudi su nam 3 mrtva zicera stvorila sa 2 igraca manje, cak su nas u jednom trenutku toliko stisli da ne mozemo do lopte doci. SRAMOTA.

Ja se bojim da mi sa Pochetinom nigdje necemo dogurati. Ova utakmica je jasan pokazatelj koliki je ziheras, kukavica, picka.

IMG_5282.jpeg

ovo pokazuje na kojem nivou je Ange a na kojem Poketino. Mi ovu njihovu odbranu sa slike smo uspjeli 'probiti' tek na samom kraju utakmice.

znao sam da ce doci kad tad period kad cemo pasti i necemo biti u top4, ali da postanemo ovakva smijurija od kluba pored toliko novca ulapanog u ekipu, to ni budala nije mogla pomisliti.

on je mene poslije ove utakmice tako razocara i mogu reci da mi je skroz svejedno hoce li sutra postati bivsi.

Ono što mi je ostalo upečatljivo: otišao sam spavati na poluvremenu, i reko ujutro ću odgledati drugo poluvrijeme. Upalim tv, mislim 78. minuta, oni imaju 2 crvena i gleda im VAR gol za 2-2. 

Ja se pitam kako je jebeno moguće da nam uopšte naprave priliku sa 2 igrača manje, a kamo li da od VAR-a ovisi dobijamo li ili remiziramo utakmicu. 

Definitivno naš klub više nema taj pobjednički mentalitet. 

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.