Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 06: Aston Villa (H): nedjelja 24. septembar, 15.00

Istaknuti odgovori

• Autor

Samo neka ne dira Mudryka na krilu. Dakle očekujem istu trojku u napadu. Enzo, Caicedo, Gallagher u veznom redu. I da se neko čudo desi da skloni Colwilla sa lijevog beka. Postavi Poch igrače na njihove prirodne pozicije i ne jedi govna. 

Ne znam da li je prerano za Jamesa da se vrati, ali nadam se da je Broja dovoljno spreman da se sa njim pokuša barem dvadesetak minuta pred kraj. 

Nezgodan protivnik, ne igraju bunker, znači biti će prilika i za njih i za nas. Iako smo u kanalu, opet se radujem utakmici i nadam se pozitivnom ishodu.

Ovdje kiks uz losu sterilnu igru i Ziherino ce se poceti pojavljivati na naslovnicama sa pozivom na otkaz.

Po njegovim izjavama sudeci, ni ne vidi gdje grijesi. A to ne sluti na dobro.

Vrlo važan će biti početak ove utakmice. Villa jako ulazi u utakmice, na njihovim utakmicama je palo najviše ranih golova ove sezone i utakmice im mnogo zavise od toga ko prvi probije protivnika. Protiv Newcastlea primili rani gol i doživjeli katastrofu, protiv Liverpoola nešto blaže. Sa druge strane natrpali Burnley i Everton nakon ranog vodstva. Jedino je izuzetak ova prošla utakmica sa Palaceom. Jaki su u kontrama, u utakmice ulaze kao da je rat i bojim se da ako uđemo mlako u utakmicu da ćemo se jako loše provesti. Utjeha je da imamo više vremena od njih da se pripremimo jer oni u međuvremenu igraju europsku utakmicu protiv Legije. Ne mogu vjerovati da smo ovo dočekali.

Nadam se da će što više igrača biti spremno. Ne samo da će se prvih 11 ojačati nego ćemo imati nekoga da uđe sa klupe. Protiv Bournemoutha nam je igrao Mudryk koji očito nije bio spreman za svih 90 i morali smo ga vaditi. Na klupi bio jedan ofanzivac i 2 lijeva beka od ozbiljnih opcija. Iako priželjkujem još ofanzivniji sastav od prethodnih, posljednje izjave trenera mi govore da od toga nema ništa jer je razočaran što su mu bekovi išli naprijed.

Jedna izmjena u odnosu na Bormut a to je Caisedo umjesto Lesleya Uguchukvua.  Klupa je nesto jaca, Broja nakon 9 mjeseci se nasao na istoj. Zanimljivo imamo 3 lijeva beka na klupi a u prvih 11 lijevog beka igra igrac kojem to nije prirodna pozicija. 

Jer ide na sigurno. Hoce covjek 3 stopera nazad i da "bekovi" ne smetaju u napadu, tj. ne prelaze centar.

Ponovice se isto iz prosle utakmice, s tom razlikom da je Aston Villa puno opasniji i kvalitetniji protivnik. U stanju su zabiti 3-4 gola mnogima, ne pate se kao Forest ili Bornmut ofanzivno. Tako da ce biti veselo danas.

Colwill odjednom bek, Chilwell i Maatsen nek sviraju kurcu, kao što Wisey kaze cijela poenta je da se bekovi operišu od igre prema napred.

Ovo mi je ono tipa kao da Robert Huth igra beka, a 2023. godina, toliko ekipa gradi svoju ofanzivnu igru oko bekova jednako kao i oko ofanzivaca a mi tezimo tome da sa bekom dobijemo na visini jer jbg valja se branit od Ville.

1-3 za Villu.

2 minutes ago, King Chelsea said:

Colwill odjednom bek, Chilwell i Maatsen nek sviraju kurcu, kao što Wisey kaze cijela poenta je da se bekovi operišu od igre prema napred.

Ovo mi je ono tipa kao da Robert Huth igra beka, a 2023. godina, toliko ekipa gradi svoju ofanzivnu igru oko bekova jednako kao i oko ofanzivaca a mi tezimo tome da sa bekom dobijemo na visini jer jbg valja se branit od Ville.

1-3 za Villu.

ne razumem nikako ovo.. jboga colwil na beku..

pored chiwella i matseena guras njega 

je razumem stvarno

kakve smo mi pickice postali nemogu da verujem

Uporedo gledam londonski derbi i nas Chelsea. Ljudi su svjetlosnim godinama ispred nas, i jedni i drugi. Jedino je Manchester u gorem kanalu od nas. 

Nadam se pobjedi, donekle i vjerujem u istu. 

Bas i ja isto.. meni nikako nije jasno kako mi nemamo neku osnovu.. nesto sta god da se vidi kako hocemo igrati.. totnham prerodio se igraju mali fudbal u svom kaznenem prostoru drze loptu odlicno.. a mi .. e pa mi smo u kanalu

Malo Gusto nam je malo vise zagustio danasnju utakmicu. 

I sa igracem manje smo stvorili nekoliko prilika koje nismo iskoristili,tako da mislim i da je bilo 11 na 11 mi ga ne bi zabili. 

Ben Chilwell moze komotno na istrukcije kod Marcos Alonsa kako se reaguje pred golom. Garantujem da bi Alonso zabio onu priliku. Sterling je idalje nas najopasniji igrac. Caisedo se malo dozvao poslije ocajnog debija... i opet individualno sve to djeluje pristojno ali generalno najgori start od 197x godine. 

11 minutes ago, hamco said:

Nisu Amerikanci uzeli muda treneru.

Samo su mu doveli 10 pogresnih igraca, em zelenih em na pogresnim pozicijama. 

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.