Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Đorđe Petrović (2023–2025, 23 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 150
  • Pregledi 8,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo da ga pohvalim. Kakva odbrana kada je Cash sutirao, malo je reci vrh. Cista 10-ka, vrhovima prstiju je skinuo. Jebacu mater Pochetinu ako vrati Sancheza na gol.

• Sve pohvale, veceras jedini cista obraza moze da bude. 

• Bravo sine! Samo tako naprijed, hrabro i samouvjereno. 

Objavljene slike

A u kurac više i sa golmanima našim, nema više ti vremena da nađeš golmana, dovedeš i budeš rahat sljedeći 10 godina. 

Svako ljeto traži novog trenera, novog napadača novog golmanaa

Ako je bolji od Sancheza ne znaci da ne moramo naci novog boljeg golmana. Petrovic je sasvim dobar backup golman. Neka ga u ekipi da uleti povremeno, ali mi moramo naci golmana koji je mnogo bolji od njega.

11 minutes ago, hamco said:

Ako je bolji od Sancheza ne znaci da ne moramo naci novog boljeg golmana. Petrovic je sasvim dobar backup golman. Neka ga u ekipi da uleti povremeno, ali mi moramo naci golmana koji je mnogo bolji od njega.

To svakako. Costu uzeti cim stigne uprava, dotad Djordje sasvim normala.

Ne kaze se dzaba, dobar golman pola tima. Al mi nemamo prvog, imamo drugog i treceg. 

Uz stopera i spica kljucne pozicije a mi ni na jednoj nemamo prvog. Sve prvi ipo drugi treci..... 

Da bi bio konkurentan za vrh tabele na tim pozicijama moras imati konkretna prva resenja pouzdana kvalitetna dominantna..... 

• 1 mjesec kasnije...

Prošlo ljeto smo napokon pogodili sa nekim transferima i Petrović je jedan od njih. Pochettino nije bio fer prema njemu u prvom dijelu sezone i držao ga je na klupi u svim utakmicama. Da se Sanchez nije povrijedio sada bi Đorđe bio u rangu Bettinellija. Zgrabio je priliku i ostavio tako dobar utisak da ga Sanchez kasnije nije mogao svrgnuti sa trona. Bila je mala kriza prije mjesec-dva iz koje se izvukao i vratio na staro. U svemu je dobar i nema nekih velikih mana. Ne komplikuje kad ima loptu i pogriješio je samo jedno kratko dodavanje u sezoni. Ima bolju passing statistiku od Raye koji se smatra za golmana koji dobro igra nogom. Dobar je, zadovoljan sam sa njim, ali samo za rezervnog golmana. On i Sanchez su po većini bitnih statističkih pokazatelja prosjećni na nivou lige, čak je Sanchez u nekim stvarima i bolji (ne znam kako). Nije im bilo lako ni sa ovom odbranom, ali za naredni korak nam treba bolji golman. Petrović može da bude dobra zamjena i mora da bude pošteno tretiran.

• 5 sedmica kasnije...
56 minutes ago, Spaha said:

cuj one team, all heart.

sta bi sa onom pricaj sprski da te ceo svet razume?

zvanični slogan na srpskom je "jedan tim srcem svim" vjerovatno na ovoj strani panoa nema srpska verzija al vidljivo je gdje god je reprezentacija prisutna na euru a ovo je na engleskom za vas što ne pričate srpski

još jednom čestitam đoki na rođenju kćerkice, nek je živa i zdrava 

• reLo mijenja naslov u Đorđe Petrović (Strasbourg)
  • 2 mjeseca kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Mudryk je malo uhvatio formu, protiv Genta je bio veoma dobar i upisao asistenciju, protiv Foresta kad je usao bio je isto veoma dobar i namjestio Nkunkuu zicer, i evo protiv Gruzije za reprezentaciju zabio gol. 
Ja i dalje ne zelim odustati od Mudryka jer vidim u njemu talenat. On samo treba takticki da se obuci, da poradi na donosenju odluka. 

• 1 mjesec kasnije...

Nevjerovatno je dobro branio u dvije reprezentativne utakmice sada, izvukao Srbiju da izgleda kao svjetska ekipa i skinuo 3 malo je reći 100%ne šanse u ove dvije utakmice.

Igrač utakmice bio na obe utakmice.

Nije bio ovako siguran prošle sezone.

• 2 mjeseca kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.