19. decembar 2023.2 god. comment_350783 Za razliku od svih vas meni ovaj Karadjordj uopste ne ulijeva povjerenje. Veceras u regularnih 90 bez posla, kod gola nista nije mogao. Odlicno skinut penal Longstafu. Prijavi
19. decembar 2023.2 god. comment_350784 ništa nije uradio pogrešno, uradio je par pozitivnih stvari i ne uliva ti povjerenje bari, bar probaj obrazložiti kad napišeš nešto ovakvo elem, svaka čast za penale, samo jedan nije pogodio stranu, a bacao se fino, neka polako probija led pa ćemo vidjeti na čemu smo Prijavi
19. decembar 2023.2 god. comment_350787 A nije odbranio longstaffu, nego ritcheu, veteranu ove igre sto zna zabijati penale. Pored toga, svaki pass tacan, cak i oni duzi. Ne znam sta ocekujes kada protivnici imaju po 1 sut? Mozda bi im trebao dodavati u noge, pa odbraniti i onda da svi kazu kakva odbrana, kao sto je radio Sanchez. Prijavi
19. decembar 2023.2 god. Popularna objava comment_350791 Prerano je donositi bilo kakve zakljucke, penal serija odlicna, u regularnom dijelu nije imao puno posla. Sve u svemu i da je Sanchez zdrav svakako bih probao sa Petrovicem na golu. Prijavi
19. decembar 2023.2 god. comment_350809 18 minutes ago, ker said: ništa nije uradio pogrešno, uradio je par pozitivnih stvari i ne uliva ti povjerenje bari, bar probaj obrazložiti kad napišeš nešto ovakvo elem, svaka čast za penale, samo jedan nije pogodio stranu, a bacao se fino, neka polako probija led pa ćemo vidjeti na čemu smo Nemam sta obrazlagati, meni licno ne ulijeva povjerenje, kad god mu je lopta u njegovim nogama ja sam na iglama i ocekujem pogresku. Mozda mi je to ostalo do Sancheza. Nisam ga nigdje kritikovao jer je prerano za toga a i nema uopste razloga, dao Bog da on postane novi Cech. Prijavi
19. decembar 2023.2 god. comment_350812 Skoro da mu nisu ni šutnuli na gol u dvije utakmice. Nadam se da će za početak povremeno dobivati šansu u kupovima kad se Sanchez oporavi. Ne očekujem da ga stave za prvog golmana jer očito u klubu svi u Sanchezu vide Casillasa. Traže se pojačanja na svim pozicijama, osim na golmanu. Prijavi
19. decembar 2023.2 god. comment_350814 Prerano je suditi o njemu, ali uglavnom počeo je pozitivno. Ovaj odbranjen penal će mu sigurno dignuti rejting i samopouzdanje. A smiješno 😂 i žalosno je što ga hvalimo jer zna donekle ispucati loptu bez da ode 'komšiji u kuruze' i pas normalan svom igraču dodati, jer imamo traumu zbog Sančeza Prijavi
20. decembar 2023.2 god. comment_350827 Nadajmo se da će umobolnik uraditi nešto maloumno šte će zahtjevati neki oporavak od najmanje mjesec dva a da će se za to vrijeme ovaj momak ustaliti između stativa. Samo da ne gledam onu debilčinu na golu. Ne komplikuje sa pasovima i ne provaljuje se sa istim, volio bih samo da vidim kakav je kod tih centaršuteva, da ne bude Kepa style neki. Zasad solidan. Prijavi
25. decembar 2023.2 god. comment_350955 9 hours ago, Spaha said: ajde da kazem, vodi ga kuci Gdje, što ? Prijavi
25. decembar 2023.2 god. comment_350961 2 hours ago, Kun Aguer0 said: Gdje, što ? Zbog videa, jer je rekao da je poch gospodin Prijavi
3. januar 2024.2 god. comment_351304 Za sada dobar rezervni golman. Problem je što nemamo dobrog prvog golmana. Prijavi
4. januar 2024.2 god. comment_351320 U suštini nije uradio zasad ništa posebno, samo je bio normalan i siguran za razliku od umobolnika koji te kroz zvaku utakmicu provoza sa svojim maloumnističkim odlukama. Ne bi mi smetalo kad bi Karađorđe ostao prvi golman Prijavi
4. januar 2024.2 god. comment_351334 Samo nastavlja niz losih golmana nakon Cechovog odlaska. Prijavi
26. januar 2024.2 god. Popularna objava comment_352071 Samo da ga pohvalim. Kakva odbrana kada je Cash sutirao, malo je reci vrh. Cista 10-ka, vrhovima prstiju je skinuo. Jebacu mater Pochetinu ako vrati Sancheza na gol. Prijavi
26. januar 2024.2 god. comment_352076 Ostavlja bolji utisak od Sancheza. Istina je da je imao lakše utakmice i da pravi izazovi tek slijede, ali sam i više nego zadovoljan s obzirom na očekivanja. Prijavi
27. januar 2024.2 god. comment_352088 Ma buduci da je tek krenuo na ovom nivou da brani, ovo sto je pruzio u ovih 10ak utakmica je sjajno. Ni jednu gresku ni glupost uradio nije Prijavi
27. januar 2024.2 god. comment_352089 On da je primio gol kada je Cash sutirao niko ga ne bi okrivio. Medjutim, upravo ono sto sam cesto govorio za Kepu, nekada je potrebno da golman odbrani i ono sto se od njega ne ocekuje. To je juce Petrovic uradio a to ne jednako vazno kao i kada napadac postigne gol. Vrh je za sad, samo sa ovako nastavi. Prijavi
27. januar 2024.2 god. comment_352093 Brajtonov skauting sistem je odlican, on je verovatno i doveden na osnovu toga. Pitanje je igraca samo da li moze da podnese pritisak. Nije isto igrati u Brajtonu i Celsiju. Prijavi
28. januar 2024.2 god. comment_352108 8 hours ago, Whisper said: Brajtonov skauting sistem je odlican, on je verovatno i doveden na osnovu toga. Pitanje je igraca samo da li moze da podnese pritisak. Nije isto igrati u Brajtonu i Celsiju. Kakva je poveznica sa Brightonom, ne kontam? Prijavi
30. januar 2024.2 god. comment_352184 Biće samo tužno ako umobolnik opet stane među stative kada se oporavi Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.