Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 03: Luton Town (H): petak 25. august, 21.00

Istaknuti odgovori

Ovo ako kiksamo, otkaz Pochetinu a kllicko da otvara teme do kraja sezone.

Salu na stranu, ocekujem da iskalimo sav bijes na ovim jadnicima.

4-2-3-1 formaciju : 
              Sanchez
Gusto, Silva, Colwill, Chilwell,
         Enzo, Caicedo
Madueke, Galagher, Sterling
                Jackson

Ako je Lavia spreman, probati njega umjesto Galaghera a Enza gurnuti naprijed.

Kako god, ko god bude igrao, ove moramo pobjediti 3 razlike. Nema izgovora.

Nadam se samo da u slučaju lošeg rezultata neće biti izgovor to što su oni nisu igrali ovog vikenda. Ovdje se moraju upisati 3 boda pa kako god. Stvarno su slabi i Brighton im je mogao dati 6-7 golova u prvom kolu. Krenuti maksimalno ofanzivno od prve minute, npr. ovako kako je hamco napisao. Može me zadovoljiti samo pobjeda sa hendikepom, naravno bez povreda.

Lavia nije spreman, kaze Poch da ce mu trebati nekoliko sedmica da bude spreman da igra. 
Pa mater vam jebem crnacku, plati te neko 60 miliona i ti nisi kondiciona spreman???!!! Pa sta radis preko ljeto jebo ti nenu svoju, pa za te pare minimalno moras biti fizicki i kondiciono spreman. Na strani taktika i hemija sa ekipom ali kondiciono MORAS BITI FIT.

1-1 Gallagher i neki njihov. 20 nasih suteva, 7 puta okvir i Colwill i Enzo out do kraja novembra. 

Dobijamo ovo al ne ocekujem 5 0, 6 0. Malo mucenja u prvom i rutina u drugom. Nismo mi tim jos koji nekog moze da rutinira. Mlad je ovo tim. 

Ako povedemo 2-0 sigurno nećemo stati na tome. Ekipa je željna dokazivanja, a ima i dovoljno napadačkog potencijala da se nekome mreža natrpa do vrha.

2 hours ago, hamco said:

Lavia nije spreman, kaze Poch da ce mu trebati nekoliko sedmica da bude spreman da igra. 
Pa mater vam jebem crnacku, plati te neko 60 miliona i ti nisi kondiciona spreman???!!! Pa sta radis preko ljeto jebo ti nenu svoju, pa za te pare minimalno moras biti fizicki i kondiciono spreman. Na strani taktika i hemija sa ekipom ali kondiciono MORAS BITI FIT.

Sjede, neće da treniraju i čekaju transfer.

Bitna je pobjeda za samopouzdanje. Protiv West Hama smo psihicki pali i dotukli sami sebe ali imamo dobro priliku da vezemo 2 pobjede na domacem terenu.

Ocekujem konacno formaciju s 4 pozadi i nadam se da ce u ofanzivi bar neko biti dovoljno raspolozen i kreativan da nam donese 3 boda.

Ovde ce sa 4 pozadi da igra. Posh i dalje ima neku opravdanu vrstu straha pa igra sa 3 tj 5 pozadi. I verujem da ce sistemski preci na 4 dok ekipa ne usvoji neke principe a za to treba vremena. Najteze u tome je takticka disciplina veznog reda gde je Caisedo planiran kao stub. Luton nema tu moc da izkaznjavaa tu nediaciplinu pa ce igrati sa 4 ali svaki iole ozbiljniji tim kad nas napada lako probije taj prvi blok posebno u okolnostima visokog presing i lako nas ostavlja 2 na 2 1 na 1 i slicno. 

Luton ne bi trebao da bude problem sem ako se ne zarwdjaju ozbiljni kiksevi Sancheza, Disasi ja, Caiseda...  

Lakse reci da se povrijedio nego pojacanje od 100 miliona ostaviti na klupi radi katastrofalne igre u prosloj utakmici

Protiv Lutona kuci sa 5 defanzivaca hmmm, jest da nema veliki izbor igraca ali svejedno je mogao unutra Madueke a napolje jedan od stopera. 

Sto je najgore pobjedit cemo Luton sa 5 nazad, pa ide Wimbledon i to cemo logicno pobjediti. Nakon toga Bog ne promjeni taktiku i 5 nazad.

Zaista evo ne vidim razlog zasto 5 nazad protiv ekipe kakva je Luton.

Katastrofa koliko su usamljeni sterling i jackson, svi ostali uvijek iza njih. Ova neka ideja sa Chilwellom kao tim lijevim krilom nikako ne pije vode.Da li zbog toga što je Chilwell karina posljednje tri utakmice ili je do taktike, jer mi ni Gusto nije nešto. Gurnuo bih maatsena u drugom poluvremenu. 

Svi ostali su mi dobro ili ekstra odigrali. Gallagher i Sterling najveće iznenađenje, pohvale. 

Moje neko mišljenje zbog čega je startao s Disasijem jeste zbog prekida. 

Taktiziranje i ziheranje krenulo je nazalost vec od 3. kola. Igrali smo nesto jedno 15ak minuta, ostatak prvog poluvremena je bio uzas zivi i nista bolje nego prosle godine.

Zabrinjava cinjenica da nekolicina igraca djeluje previse opusteno i komforno a nista pokazali nisu. Primjer je recimo Dzekson koji je grizao prva 2 kola a danas samo trckara i medju najgorim je na terenu.

Ne insistira se na presingu, cak ne ni protiv dosta lose ekipe Lutona. Nemam problem s tim da im se malo prepusti lopta pa pokusa iz kontre, ali da vecinu prvog dijela igras u egalu s njima na domacem terenu je lose. Nema potrebe za ovim smecem od formacije, gubi se sva prodornost po krilima i kreativnost u vrhu. Jos jedan igrac pored Dzeksona bi mnogo opcija donio.

Zakljucak je da ne mozemo nikako biti zadovoljni. Ako se nastavi ovako ne bi me cudilo da kiksamo.

Prvih 15 minuta odlicni, ostalih 30 minuta Luton bolji. Pa jel realno da nakon vodstva cuvamo vrijeme protiv nizerazredne ekipe kao sto je Luton? 

Ako ovako nastavimo primit cemo gol.

Ipak nismo kiksali. Imalo bi se dosta toga reci, ali kao sto sam napisao na kutiji, ne treba previse zamjerati kad pobijedis 3-0 u Premiershipu ma ko protivnik bio.

Lijep je osjecaj a nakon prosle sezone skoro smo i zaboravili kako to izgleda. Samo neka nastave pobjedjivati, to ce dati samopouzdanje ekipi.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.