Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 13 - Wolverhampton W. (H) 26.11.2011, 16:00h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 106
  • Pregledi 14,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Terry vjerojatno dogovorio s AVB-om da neće tak i onak igrat Carling Cup pa vjerojatno namjeran ovaj žuti da se oÄisti :D

Inace konacno jedna prava utakmica bez primljenog gola, Mata Äarobnjak :D

Fino je vidjeti i pobjedu u ovom ocaju. :D

Sto je najvaznije drzali smo koncentraciju svih 90 minuta i evo i tog clean sheeta. Bravo!

Igra je bila predobra u oba polauvremena, naravno malo vise zbog nekvaliteta Wolvesa nego kvaliteta Chelsea, svi su odigrali odlicno, a Mata posebno - igrac utakmice, Sturridge takodjer predobar, Romeu jako smiren, bez greske je odigrao, Torres kada je usao vidi se da ima zelju da zabije i stalno je bio u pokretu, trazio lopte pokusavao ali bi vise napravio da je usao odma na pocetku drugog, u narednoj utakmici ocekujem obrnutu situaciju, Torres od prve a Drogba u drugom

Dobro. Pobjeda i clean sheet. Ja zadovoljan. :D

Naravno može i mora bolje, ali raduje igra recimo Sturridgea, Mate, Oriola, Colea i posebno Ramiza. Ostatak ekipe na solidnom nivou, dobra pobjeda za samopouzdanje. Sad nam treba jedna protiv Liverpoola u Mickey Mouse kupu.

CAREFREE !

Nevjerovatno je koliko se vidi da je Torres zeljan igre , Drogba posta sebican (slicna situacija kao i kod Maloude) , Mata-No coment , Sturridge - uz Matu najsvjetlija tacka Chelsea , Cech pokazao da je medju 5 golmana ....

Mata je mogao dati go u drugom poluvremenu ali golman im lud strava xD :D

Ovo podsjeca na pravi Chelsea ( vidjet cemo protiv Newcastle-a da li smo izasli iz krize ili je ovo Wolves toliko los) :D

KTBFFH ! :D

OdliÄna partija, ÄŒech, Cole i Ramires odliÄni, Bane i Terry vrlo dobri, Luiz tako-tako, Romeu dobar al uz par grešaka, Meireles odradio posao, Danny i Mata briljantni, Drogba solidan, Torres se trudio. Bozz dobar, Lampard takoÄ‘er.

Vidi se razlika u igri kada nema Mikela i Lamparda, koliko brže lopta teÄe.

Važna pobjeda, a još važnije je da nismo primili gol. Ovo je prvi clean-sheat na Stamford Bridgeu od aprila. Mata, Sturridge, Ramires i Cole najbolji. Pobjeda još više dolazi do izražaja zbog toga što su MUTD i Newcastle odigrali 1-1.

Važna pobjeda, a još važnije je da nismo primili gol. Ovo je prvi clean-sheat na Stamford Bridgeu od aprila. Mata, Sturridge, Ramires i Cole najbolji. Pobjeda još više dolazi do izražaja zbog toga što su MUTD i Newcastle odigrali 1-1.

Kako je prvi ako smo dobili Leverkusena doma 2-0, s Fulhamom 0-0 i Genka 5-0 ove sezone? :huh:

Dobra igra, Ramires , Mata , Ashley Cole , Sturridge odlicno odigrali .

Idemo dalje Liverpool Carling Cup , COME ON CHELSEA !

Fala Qurcu da smo napokon dobro odigrali jednu tekmu,samo da se tako i nastavi...

ÄŒech i cijela obrana solidni, Cole fantastiÄan. Oriol, Ramires i Meireles odliÄno odigrali, Oriol je tako smiren, tako finog dodira, tako dobro sakrije loptu... Mata.. šta reći, oÄistio bi mu kopaÄke da mogu. Sturridge takoÄ‘er monstruozno dobar, ne može ga se zadržat. Drogba se malo popravio ali i dalje mora nastaviti raditi

Lampard i Bosingwa obavili posao, Torres je imo želju ali nije imo vremena.

Zadovoljan sa svime osim torresovom minutažom.... Obrana na visini na Äelu sa cechom, u vezi je bilo dosta teÄno jer onaj dosadni mikel nije igra.... Krila dosta radila i trošila se ali odliÄan uÄinak... IgraÄ utakmice po meni mata a dany pokaza sebiÄnost u par situacija ali mlad je ok je on doć ce to...

• Autor

Ljudi polako...Loptu na zemlju treba spustiti. Ova utakmica je dokaz niÄega. Petardu smo Genku zapalili (ali im je Valencia zadala sedmicu), jer je to loša ekipa. Nisu Wolvesi puno bolji od Genka. U dnu su ljestvice lige. Ova pobjeda može pomoći samo da se digne samopouzdanje, ona nije dokaz da smo izašli iz krize. DapaÄe, bit će potrebna pobjeda protiv nekog velikog i jakog kluba da se kaže da Chelsea izlazi iz krize. Puno bolje igramo bez Mikela i Lamparda koji usporavaju igru. Za Torresovu formu me zaboli briga sve dok Sturridge i Mata zabijaju. Sturridge, Mata, Cole i Ramires su bili najbolji danas.

Slazem se s gospodinom iznad. :)

Ova utamica nije znak da smo prebrodili ovo tesko razdoblje, daleko od toga, ali svakako je fino vidjeti 3:0 za nas. Ima lijepih stvari u ovoj utakmici koje bi nam mogle biti od neke koristi u buducnosti. Romeu umjesto Mikela, i svi smo vidjeli da je to odlicno funkcionisalo. Normalno, pitanje je kako bi Romeu odigrao protiv jace ekipe ali cinjenica je da momak obecava i da je smiren i da se ne boji duela sto je najvaznije za zadnjeg veznog. Meireles bio veoma dobar kao i Ramirez koji je kao stvoren za kontre i odlican protiv ovakvih ekipa, jos malo da se popravi protiv jacih timova i bicemo u velikom plusu. Momak moze trcati kao konj po terenu a u kontrama je kao brzi voz, ali ponavljam mora biti bolji protiv jacih ekipa. Odbrana veoma dobra, imali jedan kiks kada je Cech spasio clean sheet,ali dobro ne moze sve preko noci da se dovede do savrsenstva. Sturridge-a i Matu necu komentarisati...

Sada nas ceka strasan raspored. Liverpool docekujemo u Cupu, pa onda u goste Newcastle-u, pa Valencia u LS, pa docekujemo Citiy, strasno! Trebace nam nevjerovatna sreca prije svega!

zadovoljan prikazanim!

drago mi je da je drogba dobio od prve miute šansu, solidno je odigrao no izgubio je na brrzini, to se vidi.

Meireles gotovo nista nije pokazao, imao jednu situaciju u kojoj je trebao bolje reagirati.

Romeu jos jednom dobro odrađena partija, pokazao da može i prema naprijed.

Niko nije ni rekao da je ovo izlazak iz krize ovo je samo jako dobar poticaj za igraÄe, ništa drugo. I malo dizanje morala svima od navijaÄa do igraÄa. Treba sad gledati na Loserfool :) i na osvetu za onaj poraz od nedavno. Ali slažem se sa Lampsom, Newcastle će biti prekretnica.

jako sma zadovoljan igrom cijele ekipe.

cak i didom(drogbom) koji igra dobro ali iskreno 100% sam siguran da bi torres bolje je uklapao u onakvu igru jer je previse spor i tezak.

slabo se krece a sto sa torresom nije problem sto se dalo i vidjeti.nikad ga nisam vidjeo onako zeljnog igre i golova.

treba da i dalje nastavimo sa oprezom jer nas ova pobjeda moze i dotuci.

stvarno mi je bilo divota gledati romeua kako igra dns i da nije kao mikel koji je vec par godina u prvoj ekipi i pokaziva samo da nije dorastao tome.

za matu i sturidgea ste vec sve rekli(nevjerovatni su stvarno).

lampard i nije bas nesto extra odigrao kad je usao ali nije bio ni los.

Prije svega cestitam momcima na pobjedi,

Ja nazalost nisam gledao utakmicu jer sam isao na svadbu...

Procitao sam sve komentare sto ste pisali prije, za vrijeme i poslije utakmice i vidim razlicita misljenja...

Nekima je Drogba bio dobar nekima ne ali mislim da AVB zeli Torresa dobro motivisati i natjerati da bolje zaigra stavljajuci ga na klupu...

Ako kazete da je Torres usao zestoko i zeljan igre u drugom poluvremenu, pa i nije to prvi put da on tako udje u igru... Sta drugo ocekivati od Sturridge i Mata, svi ih volimo, momci igraju fenomenalno...

Volio bih pregledati bar highllights ako neko ima, ali neka postavi neko i utakmicu cijelu pa da skinem ako nista, da napokon pregledam jednu pojedu Chelsea... Pozelio sam pogledati kako chelsea razvaljuje pa makar i jednu od najlosijih ekipa u Premierligi... Ako pregledam cijeu utakmicu dodacu jos koji komentar...

Iako pobjeda ovo sigurno nije izlazak iz krize... U narednim utakmicama imamo teske duele Protiv NC, Liverpoola, Valencije, Citya pa cemo vidjeti jos jednom na kojem najvisem nivou mozemo igrati ili ce nam Vukovi i slicni biti jedini koje mozemo pobjediti...

• Autor

A kako vam se sviđa nova AVB-ova formacija 4-2-3-1 s dva defanzivna vezna Ramiresom i Romeuom koju je primjenio u ovoj utakmici? Ja sam mišljenja da nam obrana uz dva defanzivna vezna izgleda puno bolje i stabilnije, a prema naprijed smo opasniji. U ovoj formaciji igra Bayern i mislim da je ovo najbolja moguća formacija u kojoj može do izražaja doći i vezni red s malo fantazista, kakav je trenutno naš.

A kako vam se sviÄ‘a nova AVB-ova formacija 4-2-3-1 s dva defanzivna vezna Ramiresom i Romeuom koju je primjenio u ovoj utakmici? Ja sam mišljenja da nam obrana uz dva defanzivna vezna izgleda puno bolje i stabilnije, a prema naprijed smo opasniji. U ovoj formaciji igra Bayern i mislim da je ovo najbolja moguća formacija u kojoj može do izražaja doći i vezni red s malo fantazista, kakav je trenutno naš.

Ne cini mi se da je to probao, ali sigurno bi uspjelo da imamo lijevo krilo, jer Mata mora igrati u sredini.

Btw. Bayern igra sa 3 centralna vezna, koji su ujedno i defanzivni s odlicnom tehnikom, no to mogu samo oni.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.