Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 13 - Wolverhampton W. (H) 26.11.2011, 16:00h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 106
  • Pregledi 14,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Dobro poceli i onda stanu , to im nevalja , iako su dali go trebaju napadati , da im uvalio 3-4 gola :D

bravo...jako mi se svidja igra iz prvog poluvremena

svi su stvarno odigrali bez nekih gresaka

jako mi je drago zbog romeua i decko pokazuje da je za klasu bolji od mikela

idemo sad ubaciti torresa i dati im jos 3 komada...^^

Svaka cast momcima odlicno odraÄ‘eno 1 poluvrijeme, bez puno grešaka, malo trebaju poraditi na pasovima i obavezno mjenjati Drogbu za Torresa, romeu je pokaza da je klasa imao je ja mislim 1-2 greškice koje se daju tolerirati ...

SAMOOOO TRPAJ !

Poboljsana igra ali opet nismo toliko dobri, prije svega izuzetno slab protivnik. Nadam se da nece mjenjati igru u nastavku te da ce i dalje da pritiscu protivnika.

Mata-Cole-Sturidge predobri!

Odlicno prvo poluvrijeme, Mata 2 asistencije i gol, ubjedljivo najbolji opet, ali su i svi ostali na visini zadatka, nek sada ubaci Torresa pa da zabije i on

Mene Romeu nije toliko impresionirao ali mozda je do mene :)

Ovo nam je najbolje poluvrijeme ove sezone , jos 1 ovako i ja zadovoljan ! :D

Dobro prvo poluvrijeme. I onaj Romeu je doktorski odigrao do sada.

2. I 3. gol, odlÄne akcije. Lijepo je vidjeti da Chelsea dere, samo nek ovako nastave. I volio bih da ne mijenja nikoga osim možda Drogbe tamo kasnije, da malo i Torres vidi igre. Ostalo ne bih dirao.

Nek nastave ovako i u drugom, bez opšuštanja i bit će super.

Odlicna partija zasada, Romeu hladan kao spricer kada prima loptu a iza mu prilaze 2 protivnicka igraca, brzo razmislja a ne kao Mikel. Svi odlicno igraju, Drogba igra veoma dobro, ucestvuje u akcijama, bori se, dobar dobar...

Lijepo je vidjeti da igramo ovako strpljivo bez puno rizika i da pohvalim odlican presing. Samo ovako i u nastavku i 3 boda su tu. ;)

Nadam se u drugom poluvremenu još pokoji gol i da se ne opustimo u obrani i da ga ne primimo.

OdliÄno prvo poluvrijeme, vidi se razlika u brzini igre kada ne igraju Lampard i Mikel koji je znatno usporavaju.

Da nije Drogbe ne bi se ni približili golu u ovoj akciji kad je Mata zabio, zato ostavit Didiera, Torresu dat 15-ak minuta na kraju možda.

Bitnije je da se ne primi gol, a ako daju jos koji dobro je, dosta mi je vise da gledam svaku utakmicu loptu u golu Chelsea

Ajde sada nek ubaci Torresa umjesto Drogbe... vidim da neki nisu bas zadovoljni igrom Drogbe... mozda mu je jednom dva puta pobjegla lopta ali decko super igra... na odlicnom nivou... i volio bi vidjet jos Lukakua i Josha u drugom poluvremenu...

a Ivanovic je ponovo pokazao da je bolji od bosingwe... :)

Nećemo se sad zavaravati. Ipak je ovaj Wolverhampton danas jedna veoma veoma loša ekipa. Možda jedino gori je Blackburn nešto ranije protiv Stokea. ;) Opet, lijepo je vidjeti da naši konaÄno igraju relativno dobro, pojedinci odliÄno. Ovaj će rezultat najvažniji biti za samopouzdanje igraÄa.

Ajde sada nek ubaci Torresa umjesto Drogbe... vidim da neki nisu bas zadovoljni igrom Drogbe... mozda mu je jednom dva puta pobjegla lopta ali decko super igra... na odlicnom nivou... i volio bi vidjet jos Lukakua i Josha u drugom poluvremenu...

a Ivanovic je ponovo pokazao da je bolji od bosingwe... :)

Ja kako znam njih dvojica nisu ni na klupi.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.