Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 13 - Wolverhampton W. (H) 26.11.2011, 16:00h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 106
  • Pregledi 14,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najave utakmice

http://www.goal.com/en/match/60286/chelsea-vs-wolves/preview

http://www.skysports.com/football/match_preview/0,,11065_3408146,00.html

http://uk.eurosport.yahoo.com/football/premier-league/2011-2012/chelsea-wolverhampton-wanderers-453820.html

Joj Mikel igra... Nadam se da ce sutra odigrati jos jednu ocajnu utakmicu pa da ga onda dozivotno prikuje za klupu. Mali Romeu je tata za Mikela!

Ja bi matu stavija u sredinu sa frankom a anelku na krilo... anelka livo, dany desno i nino u spic za to sam ti rekao da nisa cuo nista gluplje@essien5'

I ne nisam CORAV !!!

a moj drugi dio posta se odnosio na samu utakmicu a ne tvoj komentar

• Autor

Evo modificirao sam prvi post, reLo je uvodniÄar, uvod je već uradio. Ljudi, pa kako je moguće da ima onih što vjeruju u poraz ? :huh:

Ja bi matu stavija u sredinu sa frankom a anelku na krilo... anelka livo, dany desno i nino u spic za to sam ti rekao da nisa cuo nista gluplje@essien5'

I ne nisam CORAV !!!

a moj drugi dio posta se odnosio na samu utakmicu a ne tvoj komentar

A da oprosti nemam ja šta pisat kad takav taktiÄarski genijalac sprema taktiku i rasporeÄ‘iva igraÄe... Mata po vokaciji može igrat i livo i desno i u sredini samo šta si ti pozicije vjerovatno nauÄija sa playstationa pa se praviš pametan....

Joj Mikel igra... Nadam se da ce sutra odigrati jos jednu ocajnu utakmicu pa da ga onda dozivotno prikuje za klupu. Mali Romeu je tata za Mikela!

Ubit cu se...........

sto u ovom tekstu na naslovnoj nema Baneta u prvih 11 u odlicnoj je formi jel neka povreda ili ?

Ima je jedan nezgodan sudar sa vratarom bayera, možda je to iako ne znam sa sigurnošÄ‡u

A da oprosti nemam ja šta pisat kad takav taktiÄarski genijalac sprema taktiku i rasporeÄ‘iva igraÄe... Mata po vokaciji može igrat i livo i desno i u sredini samo šta si ti pozicije vjerovatno nauÄija sa playstationa pa se praviš pametan....

Ja naucio pozicije sa PS-a ??? Smijesan ;) Pogledaj pa se uvjeri sam :) http://www.transfermarkt.de/de/juan-mata/profil/spieler_44068.html

I opet nisam mislio na Matu nego na to da Anelka igra !

ocekujem pobjedu i to sa velikom razlikom

bilo bi dobro vidjeti torresa i bar lukakua.

Ja naucio pozicije sa PS-a ??? Smijesan ;) Pogledaj pa se uvjeri sam :) http://www.transferm...eler_44068.html

I opet nisam mislio na Matu nego na to da Anelka igra !

Onda naući citirat a ako neznas nemoj.... I necemo se prepirat po forumu jer sam stariji od tebe skoro 15 godina pa nema smisla... Bolje da igra anelka neko onakav drogba umisto torresa ili malouda umisto mate.... Zato sam to i napisa...

Onda naući citirat a ako neznas nemoj.... I necemo se prepirat po forumu jer sam stariji od tebe skoro 15 godina pa nema smisla... Bolje da igra anelka neko onakav drogba umisto torresa ili malouda umisto mate.... Zato sam to i napisa...

Takvi igraci ka šta je mata mogu igrat na obe strane jer ovisi kako momÄad igra.... sa jedne strane ide u sredinu na udarac a sa druge na proboj do korner crte pa dribling ili centaršut....

• Autor

Ma ovo pobjeđujemo glatko, premosi SportKlub+. Kad nas je god SportKlub prenosio nismo pobijedili, ni remizirali.

Upravu si pobjedit ćemo kad tekma bude na Sportklubu+ u subotu, ali kada bude repriza tekme u nedjelju na Sportklubu, tada ćemo izgubiti xD

Ma nemojte se zamarati s tim, pobjedit ćemo pa makar nas prenosio TV Behar.

Evo modificirao sam prvi post, reLo je uvodniÄar, uvod je već uradio. Ljudi, pa kako je moguće da ima onih što vjeruju u poraz ? :huh:

Ništa ne oÄekivaš - ne iznerviraš se, ne razbijaš po kući, ne razbijaš sebe. ;)

Danas nam je potrebno jedno "gaženje" od barem 3 gola razlike(za nas ofc :) ) da se malo trgnemo. Nadam se Stturidgeu u prvih 11 i clean sheetu naravno. COME YOU BLUES!!!!

Evo jedna za podizanje morala :)

Moramo jer ovo više nema smisla stvarno :) Nema im O`Hare i onog ljigavca Hunta što i nije loše :)

Btw onima koji su glasali u anketi za poraz želim da im se osuši taj prst s kojim su kliknuli na taj poraz :)

Dobra stvar je sto nema Mikela, tu je mladi Romeu, Lamparda vjerovatno opet hoce trgnuti pa da pruza partije kao protiv Boltona i Blackburna, valjda ce biti nesto od ove utakmice. ;)

Lampard je bio ocajan protiv apotekara, ali ni Ramires nije bio mnogo bolji!

Drago mi je sto je dao priliku Romeu, nadam se da ce mali iskoristiti ukazanu sansu i pokusati da prenese loptu iz nase polovice u protivnicku, sto nam je u Leverkuzenu bila "nemoguca misija".

Krivo mi je radi Bertranda. Izgleda da i poluzdravi Cole ima prednost nad ovim momkom. :unsure:

S druge strane, Oriol poÄinje i nadam se da će pokazati svoj potencijal u ovoj tekmi i malo pritisnuti Mikela da preuzme njegovu poziciju. Ponovo Drogba ispred Torresa naprijed, vidjet ćemo kako će to funkcionirati iako sam, moram priznati, oÄekivao Španjolca. :)

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.