Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Premiershipu 2023/24

Koliko bodova ocekujete iz narednih 9 utakmica? 12 člana su glasala

1. 1. Koliko bodova ocekujete iz narednih 9 utakmica?

• Full 27
      8%
      1
    • 22-25
      41%
      5
    • 19-21
      41%
      5
    • 18 il manje
      8%
      1

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Sljedecih 9 utakmica

-West Ham
- Luton
- Forest
- Bournemouth
- Aston Villa
- Fulham
- Burnley
- Arsenal
- Brentford

Poslije toga imamo tezi raspored gdje u 5 utakmica igramo sa tottenhamom,cityem, unitedom, brightonom i newcastlom.

Koliko ocekujete bodova u ovih 9 tekmi?

Ja cu rec et 22/27 a nadam se boljem da imamo lufta za kikseve. Ukupno 23 boda na 10 utakmica bi to bilo

• Odgovori 122
  • Pregledi 3,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Nije sve u brojkama. Moderni fudbal mnogo pati od analiticara i twitter samoprozvanih eksperata. Vise vrijedi oko i misljenje jednog dobrog poznavaoca ovog sporta nego bilo kakva statistika. Konk

• Corto Maltese
    Corto Maltese

Tada će nas uveliko predvoditi De Zerbi😁

Objavljene slike

Kakva su vam očekivanja od ove sezone, tj. što bi ste smatrali uspjehom/neuspjehom?

Ja očekujem borbu za top4, da igramo Europu ne bih to očekivao, ali s obzirom da je PL jedino šta igramo mislim da bi top4 trebao bit realan, nije katastrofa ako ne uspijemo da se razumijemo s obzirom na konkurenciju i to kakvi smo bili lani, al nije ni neki uspjeh.

Mislim da možemo biti bolji protiv svih tih protivnika, čak i protiv Arsenala. Ekipa je mlada i bit će prosipanja bodova, ali nijedan protivnik neće biti problem. Za prognoze je još prerano, neke igrače još nismo ni vidjeli. Dosta će naš plasman zavisiti i od ostalih ekipa. Mogao bi gornji dio tabele da uzme još više bodova nego ranije jer ima nekoliko ekipa koje su odron.

Ono što raduje je da smo skoro završili tu rekonstrukciju tima i da smo kompletni na skoro svim pozicijama, ostalo je još malo škarta da se očisti i to je to. 

Nema pritiska na nas nekog sad velikog, niko nas ni ne smatra nekim contenderima tako da je to olakšica, također nema ni evropskog fudbala tako da se možemo fokusirati na domaća takmičenja. Volio bi da se uzme neki FA kup  :D

I povratak u top4 mora biti cilj. Dosta je vise luzerskog mentaliteta kad treba najvise da se zapne, nasi posustanu.

1 hour ago, Kun Aguer0 said:

Šteta što ne piše na koliko kola je ovaj broj bodova za svaku ekipu

Mi smo odigrali 23 kola ove kalendarske godine, a ostali timove racunas eto +-1 utakmicu. Znaci manje od boda po utakmici smo uzimali.

Ovo sto se tice poseda svakako cemo biti u top 3. Nista taj posed ne znaci, videlo se to par god unazad. Sterilan je. Poch ima zadatak da iz tog poseda stvara vise sansi i to ide na bolje, ima vise vertikalnih dodavanja, brza su dodavanja i brzi tempo pa odbrana nema komociju da se postavi i kupi vreme za reakciju, bolja kretanja bez lopte, i sto je bitno spic koji kretnjama i odlaganjima lopte pravi razliku, "siri teren", trpi batine, prima igru na sebe, Sve ovo nismo imali ranije. I Poch je zadao mnogo vise kriterijume na koje tim treba polako da se navikava i kad se to desi bice super. 

Opet kazem sve ovo je preduslov i nista ne znaci ako nema podrsku i kada kola krenu nizbrdo (a krenu e) nema ko to da istrpi i pomogne Pochu da podigne rucni. Isto to vazi i za pojacanja, da ga ne miniraju, a nije da to nisu vec poceli. 

Sto se tice vazdušnih duela to raduje i prava je steta sto nema igraca za dobre prekide poput Madisona ili JW Prowsea. Ovaj koga jurimo iz Sporting Pedro je dobar izvodac prekida i penaldzija pa zato i navijam za njega. Bili bi mnogo efikasniji u prekidima. 

Nadam se da ćemo barem uspjeti upasti u Ligu Konferencije iduće sezone. Ne mogu gledati još jednu sezonu bez evropskih takmičenja. Ligu Evrope ću već smatrati uspjehom za ove naše fudbalske asove.

Mi nismo ni svjesni do koje mjere će nam se fudbal ogaditi u ovom periodu. Ova 4 kola su mila majka. 

Poslije Newcastlea idu Brighton i United.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.