23. april23. apr Autor comment_372250 Pardon, United je zainteresovan za Santosa. A Laviu traže drugi PL klubovi. Prijavi
3. maj3. maj comment_372376 Nekako je skupio 42 utakmice za klub, svaka čast. U minutama punih 20. Prijavi
28. juli28. jul comment_373758 Poluinvalid, u tri sezone koliko je u klubu još nema odigranu cijelu utakmicu. Al nas je Sheilds pojačao svojim igračima tj. poznanicima: Tosin, Delap, Lavia, itd. Prijavi
28. juli28. jul comment_373760 Ali zato na treninzima ubija, nema jaceg, jos samo da se trofeji na treningu osvajaju. Ali dobro, bio je spreman za klupe danas, mozda i odigra 120 minuta ove sezone Prijavi
28. juli28. jul Popularna objava comment_373782 Glumac obicni. "Sefe, zateze me u preponi" - klasicna povreda igraca kad suplju prodaje i ne zeli igrati. Ne mozes je dokazati niti opovrgnuti. Malo trckara na treningu pa kad tekma dodje onda idu povrede. Izmuzao klub maksimalno i jos ga muze. Uhljeb na bolovanju stalno. Jedan od najvecih transfer promasaja ikad. A bilo ih je itekako mnogo, znamo svi. Prijavi
29. juli29. jul Autor comment_373789 Manje odigrao od onog lika što nije uopšte bio fudbaler tj. kad je prevario sve. https://en.wikipedia.org/wiki/Carlos_Kaiser_(footballer) Prijavi
31. juli31. jul comment_373868 Negdje procitah da Lavia kad je došao u Chelsea ovaj mali Watson što je igrao neki dan je imao 13 godina. Lavia je još u klubu a Watson je prije njega odigrao punih 90 minuta za prvi tim. Prijavi
31. juli31. jul Popularna objava comment_373869 1 minute ago, Kun Aguer0 said: Negdje procitah da Lavia kad je došao u Chelsea ovaj mali Watson što je igrao neki dan je imao 13 godina. Lavia je još u klubu a Watson je prije njega odigrao punih 90 minuta za prvi tim. A nije da ima tweet o tome tri posta iznad hahah Prijavi
31. juli31. jul Popularna objava comment_373870 Just now, Bari said: A nije da ima tweet o tome tri posta iznad hahah I nije da ga nisam lajkovao ahahahahahah Prijavi
1. august1. aug comment_373874 Gledao sam brojke, od kad je prešo iz Sautemptona, sad već ulazi mislim u treću sezonu, nije još prešo 50% od ukupno odigranih minuta za Sautempton za jednu sezonu doveden sa 19, sad ima 22, za tri godine odigrao kod nas sve zajedno 1200min otprilike učinak 1 ass, 4 žuta kartona, to je to Prijavi
1. august1. aug Popularna objava comment_373875 2 hours ago, chiba said: Gledao sam brojke, od kad je prešo iz Sautemptona, sad već ulazi mislim u treću sezonu, nije još prešo 50% od ukupno odigranih minuta za Sautempton za jednu sezonu doveden sa 19, sad ima 22, za tri godine odigrao kod nas sve zajedno 1200min otprilike učinak 1 ass, 4 žuta kartona, to je to I što je najjače mislim da je ovaj mali Watson imao 13 godina kad je Lavia stigao u Chelsea i uspio je prije njega odigrati svih 90 minuta na jednoj utakmici. Prijavi
1. august1. aug Autor Popularna objava comment_373876 2 minutes ago, Adi said: I što je najjače mislim da je ovaj mali Watson imao 13 godina kad je Lavia stigao u Chelsea i uspio je prije njega odigrati svih 90 minuta na jednoj utakmici. Gdje si taj podatak našao jebte? Prijavi
1. august1. aug comment_373887 Jos malo kad prebacimo sledecu stranicu doci ce Kun sa izjavom da ne samo sto kasni 6 sati u odnosu na nas, nego kasni i jednu stranicu foruma moraces Relo da vidis nekako da uvedes opciju na forum da mozemo da izaberemo vreme na forumu po Grinichu, da ne ispadne da neki forumasi nisu u toku Prijavi
1. august1. aug comment_373891 Dobar danas uspio poluvrijeme izgurati, tako da u sledećoj utakmici na njega ne treba računati Prijavi
8. august8. aug comment_374070 Čestitke na odigranih punih 90 minuta za Chlesea. Stvarno bi bila sramota da jedan Nicoll-Jazuli (koji je imao 13 godina kad je Lavia došao u klub) prije njega odigra svih 90 minuta na jednoj utakmici. Prijavi
8. august8. aug comment_374071 Gdje ste sad hejteri, da vas čujem ??? Momčina odigrala punih 90 minuta nakon više od tri godine i uz sve to upisao i sjajnu asistenciju !! Idemo Romeo !!! #builddifferent #worldclass Prijavi
8. august8. aug comment_374088 9 hours ago, Kun Aguer0 said: Gdje ste sad hejteri, da vas čujem ??? Momčina odigrala punih 90 minuta nakon više od tri godine i uz sve to upisao i sjajnu asistenciju !! Idemo Romeo !!! #builddifferent #worldclass Odigrao je i pod Marescom 90 minuta u prijateljskom mecu. Prijavi
27. august27. aug Popularna objava comment_374477 Kad ovog budemo prebacivali u bivše igrače, u naslovu će stajati Romeo Lavia (2023-2029, 52 nastupa) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.