Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#45 Romeo Lavia

Istaknuti odgovori

• Odgovori 203
  • Pregledi 9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• uf itekako. prosli utorak ja prije termina dvije nargile s rajom. premorio sam se toliko tu noc, da sam sljedece jutro prespavao dva jutarnja sastanka. razumijem igrace iz sarajeva 100%. nije lako.

• Niko ne komentariše jer svaki pozitivan komentar je mjesec dana novog bolovanja za njega.  Treba se praviti da lik ne postoji, pa možda tada i potraje duže. 🤣🤣

• 😂  

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...
  • Popularna objava

Glumac obicni. "Sefe, zateze me u preponi" - klasicna povreda igraca kad suplju prodaje i ne zeli igrati. Ne mozes je dokazati niti opovrgnuti. Malo trckara na treningu pa kad tekma dodje onda idu povrede.

Izmuzao klub maksimalno i jos ga muze. Uhljeb na bolovanju stalno. Jedan od najvecih transfer promasaja ikad. A bilo ih je itekako mnogo, znamo svi.

• Popularna objava
1 minute ago, Kun Aguer0 said:

Negdje procitah da Lavia kad je došao u Chelsea ovaj mali Watson što je igrao neki dan je imao 13 godina. Lavia je još u klubu a Watson je prije njega odigrao punih 90 minuta za prvi tim.

A nije da ima tweet o tome tri posta iznad hahah

Gledao sam brojke, od kad je prešo iz Sautemptona, sad već ulazi mislim u treću sezonu, nije još prešo 50% od ukupno odigranih minuta za Sautempton za jednu sezonu

doveden sa 19, sad ima 22, za tri godine odigrao kod nas sve zajedno 1200min otprilike

učinak 1 ass, 4 žuta kartona, to je to

• Popularna objava
2 hours ago, chiba said:

Gledao sam brojke, od kad je prešo iz Sautemptona, sad već ulazi mislim u treću sezonu, nije još prešo 50% od ukupno odigranih minuta za Sautempton za jednu sezonu

doveden sa 19, sad ima 22, za tri godine odigrao kod nas sve zajedno 1200min otprilike

učinak 1 ass, 4 žuta kartona, to je to

I što je najjače mislim da je ovaj mali Watson imao 13 godina kad je Lavia stigao u Chelsea i uspio je prije njega odigrati svih 90 minuta na jednoj utakmici.

Jos malo kad prebacimo sledecu stranicu doci ce Kun sa izjavom da ne samo sto kasni 6 sati u odnosu na nas, nego kasni i jednu stranicu foruma

moraces Relo da vidis nekako da uvedes opciju na forum da mozemo da izaberemo vreme na forumu po Grinichu, da ne ispadne da neki forumasi nisu u toku

9 hours ago, Kun Aguer0 said:

Gdje ste sad hejteri, da vas čujem ???

Momčina odigrala punih 90 minuta nakon više od tri godine i uz sve to upisao i sjajnu asistenciju !!

Idemo Romeo !!!

#builddifferent #worldclass

Odigrao je i pod Marescom 90 minuta u prijateljskom mecu.

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.