Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#45 Romeo Lavia

Istaknuti odgovori

• Odgovori 203
  • Pregledi 9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• uf itekako. prosli utorak ja prije termina dvije nargile s rajom. premorio sam se toliko tu noc, da sam sljedece jutro prespavao dva jutarnja sastanka. razumijem igrace iz sarajeva 100%. nije lako.

• Niko ne komentariše jer svaki pozitivan komentar je mjesec dana novog bolovanja za njega.  Treba se praviti da lik ne postoji, pa možda tada i potraje duže. 🤣🤣

• 😂  

Objavljene slike

• 4 sedmice kasnije...

Ma prodati ovo dok se nije oprostio da barem nešto para vratimo. Šteta, momak je talentovan ali sa ovim staklenim nogama ne može igrati poziciju koja zahtjeva ratnika. Možda u nekoj slabijoj ligi gdje nema jakih duela kao u Premierligi.

Kada igrac odigra 9 utakmica, 9 jebenih utakmica u 2 sezone, bar meni tu nema prostora da se to pripisuje stilu fudbala određene lige, u ovom slucaju PL. 

On nije žrtva jakih duela, da kazes covjek ga pokupio sa dvije noge rastavio ga od zivota pa ga nema dva mjeseca, ne igra uopste poziciju na kojoj je na udaru protivnickih prekrsaja. Hazard dobijao batine svaku utakmicu, bio dosta vremena na ivici kojeg kilograma viška pa nije toliko cesto bio povređen.

Ja ne pamtim da je Lavia iznesen sa terena nakon nekog faula protivnika, vec se on povređuje cim se pojavi na terenu bio to trening ili utakmica, koliko je samo povreda zaradio ili obnovio na treningu.

19 hours ago, hamco said:

U 2 sezone odigrao samo 9 utakmica. 

Zapravo 14 utakmica ukupno ali 9 startao. Svejedno, i dalje sramotno. Nekad jednostavno nije ni do trenera, vrste treninga, doktora, odluka vec do igraca. Pogotovo to vazi za hronicne probleme sa misicima.

• 1 mjesec kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...

Smatram da ovaj igrač može postati najbolji veznjak na svijetu jer ima fudbal u malom prstu i odlične fizikalije na sve to, ali nema zdrave kosti, mišiće i zglobove tako da vjerovatno nikad neće ostvariti svoj potencijal. Sačekati još narednu sezonu sa njim i vidjeti ima li išta od njega. Ako opet bude minimalno zdrav prodati ga. Sve i da uspije negdje drugo, znamo da nije bilo suđeno da to bude kod nas.

• 2 mjeseca kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.