Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 01: Liverpool (H): nedjelja 13. august, 17.30

Istaknuti odgovori

• reLo mijenja naslov u Matchday 01: Liverpool (H): nedjelja 13. august, 17.30

Ocekujem 1:1. Nemamo dovoljno kvaliteta jos uvijek, definitivno to bolje izgleda nego prosle sezone ali fali nam jos suhe kvalitete.

Steta sto se Nkunku povrijedio.

Jbt pa ovi kreteni dali Tayloru da sudi derbi. Ocekujem remi ili pak poraz, uz neki penal za liverpul ili crveni za nas. Takodje, liverpulu nece dati par zutih kartona, a mozda i crveni. Je l imamo mi neki pravni tim koji ce bar zatraziti izuzece celavog govnara, znam da je to borba sa vetrenjacama, ali nemoguce je da nam covek sudi svaku jacu utakmicu i da nam se na istim usere u zivot.

Jel moguce da su tog retardosa opet stavili da sudi ovaj mec? Covjek veze s mozgom nema.

Inace se radujem mecu i pocetku nove sezone. Bez obzira na sve poteskoce nadam se da ce trener izici hrabro i na pobjedu. Samo bez taktiziranja i straha od protivnika.

Idemo Plavci!

Ja se nešto ne radujem ni utakmici ni sezoni. Nove povrede, ekipa još uvijek nije formirana kako treba, a i ogadili su mi sport prethodne sezone. Ovdje ipak očekujem utakmicu sa više golova da se nadoknade oni remiji od 0:0 kada je uglavnom moglo da padne više golova, ali zbog loše realizacije sa obje strane nije do toga došlo. Liverpool ima ulogu blagog favorita bez obzira što se igra kod nas, ali je i njihova ekipa još uvijek nekompletna. Može se reći da obje ekipe imaju problema na sredini terena. Oni možda čak zaigraju i u 4-2-4 formaciji, a mi ćemo u najboljem slučaju zaigrati sa Chukwuemekom i Gallagherom uz Enza. Nema nikakve potrebe za opreznom igrom u prvom kolu i očekujem da odigramo maksimalno otvoreno. Zbog toga mi je drago što je u prvom kolu jak protivnik da odmah vidimo kako ćemo izgledati u derbijima. Ako to bude igra na 0:0 onda od nas ponovo nema ništa.

I je li moguće da Anthony Taylor sudi svaki put kad protiv njih igramo?

8 hours ago, Adi said:

I je li moguće da Anthony Taylor sudi svaki put kad protiv njih igramo?

Vjerovali ili ne, ni jednom nismo izgubili od Liverpula kada je on sudio a sudio nam je 5x protiv njih. On nam je dzelat protiv Uniteda i Arsenala, a negdje sam procitao da je Unitedov navijac s toga i ima smisla da u 50-50 situacija protiv Liverpula ide u nasu korist.

Kako go, covjek je govno i treba ga ukloniti sa ove pozicije.

Ja se radujem mecu. Cak mi i nisu toliko ogavno ko Arsenal i koliko mi je ogavan ovaj olos od sudije. 

Joj daj Boze da ih ugazimo, kakav bi to početak sezone bio, samo da onaj ćelavac ne usere nesto nekom glupom odlukom.

Hocu da vidim intenzitet, zelju, trku i da tutnji Bridge sutra, da im još više ogadimo fudbal poslije transfera Caiceda. 

Pravi test sutra, jedva čekam.

Prvo poluvrijeme dobro, na pocetku su momci bili u grcu 10tak minuta sto je i razumljivo jer je to vrlo mlada ekipa. Kasnije su se primirili, malo nas sreca pomazila sto Liverpool nije otisao na 0 2, kako je vrijeme prolazilo bili su momci sve bolji i bolji. Na kraju smo mogli otici na odmor i sa prednoscu. 

Ne znam zasto pisu protiv Sterlinga momak je danas stvarno dobar, link up na desnoj strani sa Jamesom vrhunski, pozicioniranje uvijek na pravom mjestu... ovakav mi ne bi smetao na terenu. 

Zaboravih napisati da je preocigledno koliko nam fali jos jedan veznjak uz Enza. Molim Boga da se dovede Caisedo, daj plati sta traze. 

Nisam gledao prvih 25 minuta, a ovo ostalo što sam gledo ubili smo ih nisu ništa mogli. Enzo igrač utakmice, Stakleno Koljeno isto jako dobro.Zaslužili smo tri boda, spasio ih je Alison koji je jedan od najboljih golmana sigurno. 

Dvije stvari Pochettinu zamijerim prva je guranje Sterlinga, a druga kašnjenje sa izmjenama. 

• Popularna objava

Imamo za cime da zalimo. Bolji smo bili, nazalost nismo gola postigli.

Lijepo je to izgledalo nakon loseg uvoda u utakmicu

Enzo World class player

Jackson mi se strasno dopada, dosta vise pickica u napadu.

Sterling dobar 1. Poluvrijeme, u drugom pao kurcu za usi. 

Onaj Gusto mi izgleda pretanak za PL. Otkako je usao, unio mi je nervozu, nisam mogao da gledam kad mi dodje on u blizinu lopte.

Disasi isto nije los bio nakon sto je postigao pogodak.

Chuki se najmanje pokazao danas.

Izmjene isto nista donijele nisu.

Bit ce dobar celsi ove sezone dok budu chilz i james zdravi.

Znaci od septembra vec padamo al hajd znaj mozda budu vise izdrzali, ipak ce se jedna tekma sedmicno igrat

Uzbudljiva utakmica, nema sta, dobro se se sabrali nakon starta meca kad je Liverpool izdominirao. Eto, nakon ko zna koliko vvremena imam pozitivan osecaj nakon utakmice.

Samo Sanchez je Mendy 2.0 sa onim kiksom pri kraju, jos mu Enzo pokazuje gde da doda loptu, a ovaj dodaje na poziciju gde je Enzo stajao pre 5 sekundi. Mnogo srece je tu bilo. Odbrana se ok snasla, Sredina je bila iznenadjujuce dobra. Jackson mi se svidja, zivahan i borbn. Carney sam mislio da ce da popije crveni nakon 5 minuta s obzirom na sudiju, ali ostao pribran, celu utakmicu odigrao sa zutim.

Sterling mislim da nije lose odigrao isto, a i videlo se zasto igra Sterling kad je doslo do izmena. Klupa je bas tanka. Malo Gusto je bio delovao malo nervozno.

Vide se obrisi igre, samo jako da se nastavi.

Napisao sam svoje vidjenje poluvremena, u drugom je to bilo cak i bolje, Liverpool se povukao i cekao nesto iz tranzicije nisu docekali, Colwill u drugom bolji nego u prvom. 

Nesto drugo hocu reci a to je da konacno imamo napadaca. Danas mu je samo go falio da krunise odlicnu partiju. Bio je na svakoj lopti, jak u duelu, dobar link up i na sve to uopste nije spor momak. Vrhunsko pojacanje, samo da ga povredu zaobidju. 

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.