Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Axel Disasi (Crystal Palace)

Istaknuti odgovori

Ovaj lik je sad kad vidim veći uzorak utakmica ima čak i par odličnih nastupa, daleko od toga da je neka klasa, zna je redovno i da kiksa, ali svakako ne znam šta je tooooooliko zgrešio da u konkurenciji pre svega Tosina i Fofane koji je više odsutan nego prisutan ne bude ni na klupi

Čaloba i mali Ačempong su mi već ajde da kažem bolji, ali svakako je cela štoperska linija klimava

Gusto je tek za neverovati, on ima utakmice gde kažeš jebote Dani Alveš lično, 10/10, direktno nam donese bodove, a onda sledeću usere kao da sam ja uskočio na teren sav ukočen

• Odgovori 89
  • Pregledi 5,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Vidim da je uhvatio neku konstantu, igra u West Hamu i hvale ga njihovi navijaci. Svakako da je sebi ovim podigao vrijednost. Disasi inace meni nista losiji nije od Badiashilea, kod nas su ga gurali p

• Jorginho je mozda brzi od ovoga

• Ma dobro, ovaj nije ni došao da bude prvi štoper, situacija je takva da mora igrati, a pošto je tek došao ne očekujem bog zna šta. Mislim da je Koulibaly bio dosta gori u prvih par mečeva.

Objavljene slike

4 hours ago, chiba said:

Ovaj lik je sad kad vidim veći uzorak utakmica ima čak i par odličnih nastupa, daleko od toga da je neka klasa, zna je redovno i da kiksa, ali svakako ne znam šta je tooooooliko zgrešio da u konkurenciji pre svega Tosina i Fofane koji je više odsutan nego prisutan ne bude ni na klupi

Maresca je više cijenio Fofanu, Chalobu i Tosina, a Badiashile je bio povrijeđen tako da se samo njega moglo probati prodati na ljeto. Kako smo imali pomenutu četvorku + Colwilla, Acheamponga i Hata, te na posudbama kasnije Anselmina i Sarra, neko je morao biti prekrižen.

• Adi mijenja naslov u Axel Disasi (West Ham United)
  • 3 sedmice kasnije...

Ne pričam sad o Disasiju, ali ajde malo da razmislimo

da li Vam se čini da je poslednjih 5 godina možda najgori period u zadnjih 20 po pitanju uloženo/dobiveno

kad bi neko napravio tabelu, verujem da bi svakakvi biseri mogli da se izvuku, naravno imajući u vidu i to da su i transferi otišli u "nebesa"

ali ponovo je bitno ono da se izrazim u košarkaškom žargonu (jel ima manje igrača na terenu), treba naći igrača i graditi tim oko njega

mnogo je drugačije bilo kad si imao Čeha, Terija, Lamparda i Drogbu

mi smo nažalost u jednom momentu izgubili celu kičmu tima, došlo je do smene generacija onda i vlasnika kluba i kreće kao ona "baražna paljba" cepaj bato, ruši, kupuj, raznosi

• 1 mjesec kasnije...
  • Popularna objava

Vidim da je uhvatio neku konstantu, igra u West Hamu i hvale ga njihovi navijaci. Svakako da je sebi ovim podigao vrijednost. Disasi inace meni nista losiji nije od Badiashilea, kod nas su ga gurali puno na desnog beka. Mozda nije za nas pozicioni fudbal, za igru s loptom ali kao cisti defanzivac ima mjesto u Premiershipu i to je pokazao na ovoj posudbi. Nekih 30ak miliona na ljeto je realno ocekivati, postena cijena. Mi smo ga platili 45 jer imamo idiote u Upravi, al to je drugi par carapa.

Već smo pričali o tome, nije Disasi neka klasa, ali vala nije ni jedan drugi sa kojim raspolažemo, možda ali samo možda bi od Fofane moglo nešto da se napravi da nema promaje u njegovoj glavi

ništa mene neće da zavaravaju par dobrih partija za WH, ono što mene interesuje jeste:

1.Kako/Zašto;

2. Kada ?

3. i koje kriv/doneo odluku da se pojedini igrači odstrane totalno iz tima

da se razumemo, nemamo ništa protiv prodaje igrača, niti tvrdim da su igrači sveci, ali me prosto interesuje šta se to desilo kod Mareske da je on svesno išo u utakmice bez Disasija i Sterlinga (kakvi god da su), a svakako su bili plaćeni

nije da na top nivou nema sličnih situacija, niti možemo potpuno da primenimo analogiju sa ovom situacijom, Ferguson je "expresno" prodao Bekama, Barselona je prodala Ibrahimovića, ali zašto baš pominjem ta dva slučaja, zato što smatram da ako imaš problem sa nekim igračem ili čak ako prosto ne želiš da ga koristiš/ne vidiš ga u svojim planovima, onda ga prodaješ što pre, a ne kao ovo što smo mi radili da nam igrači stoje zarobljeni, da im pada cena, a mi isplaćujemo redovno plate kao nekakva ustanova za socijalnu zaštitu

@chiba Sterling je odstranjen na zahtev Uprave zbog toga sto je odbijao transfer a imao ogromnu platu. Mislim da je i Disasi imao slicnu neku situaciju, da je odbio ponudjene uslove negde. Uglavnom to su razlozi.

pa dobro, i šta smo dobili onda time što ih nismo koristili? 

ovo me podseća na odluke predsednika mesne zajednice koji će da tera inat makar celo selo trpelo jel nije po njegovom

sve ja razumem, ali ja znam da kod privatnika dobijaš otkaz bre i da zajebeš pazar za 50.000 dinara, a ne da držiš igrača sa milion funti mesečno van tima dve godine

• 2 mjeseca kasnije...
  • Adi mijenja naslov u #00 Axel Disasi
  • reLo mijenja naslov u Axel Disasi (Crystal Palace)
  • 3 mjeseca kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.