Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Axel Disasi (Crystal Palace)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 89
  • Pregledi 5,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Vidim da je uhvatio neku konstantu, igra u West Hamu i hvale ga njihovi navijaci. Svakako da je sebi ovim podigao vrijednost. Disasi inace meni nista losiji nije od Badiashilea, kod nas su ga gurali p

• Jorginho je mozda brzi od ovoga

• Ma dobro, ovaj nije ni došao da bude prvi štoper, situacija je takva da mora igrati, a pošto je tek došao ne očekujem bog zna šta. Mislim da je Koulibaly bio dosta gori u prvih par mečeva.

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Ovaj igrač mi je kroz čitavu sezonu ostao nekako nedefinisan. Ne znam šta da mislim o njegovim defanzivnim partijama. Niti sam zadovoljan niti razočaran. Ono čime mogu biti zadovoljan je to što je uvijek zdrav i što uvijek daje svoj maksimum na terenu. Nadajmo se boljim partijama u budućnosti. Valjda ćemo dovesti nekog vrhunskog štopera pa neka se bori sa ostalima za to mjesto glavnog partnera.

• 5 mjeseci kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • reLo mijenja naslov u Axel Disasi (Aston Villa)
  • 2 mjeseca kasnije...

Usao s klupe na poluvremenu i krivac dobrim dijelom za oba primljena gola Aston Ville u drugom poluvremenu, klasicni Disasi. 

Bice iznenađenje ako ovog uspijemo nekom prodati...

Ja se sećam kad je Kurt Zuma slobodno mogu da napišem i to PODEBLJANO, odigrao fenomenalnu partiju protiv Aguera, maltene 1 na 1 Aguero nije mogo da ga predje, mislim da smo ga se prelako odrekli, a zamene nisu ispunile svoja očekivanja

Silvu tu ne računam, jel on je došao kao veteran

Disasi jbg razočarao najviše zbog tih kikseva, pada koncentracije, ispada, jedino pohvala za srce

no, da napravim jedno odstupanje od ove teme, npr Rurdiger je meni bio prekomičan, imao je fiziklalije i srce i onda je prosto explodirao one jedne sezone, za Disasija ne verujem da će to da se desi ali zato uvek treba uzeti sa rezervom sve, jel neke stvari zavise i od trenera, koliko može da izvuče iz igrača

1 minute ago, diablo_bih said:

Ne slazem se, Rudiger je samo bio odlican kada smo osvojili ligu sampiona, svaka druga sezona je bio kao Disasi, retardiran i agresivan.

Kod Sarrija je takodjer bio dobar.

• 1 mjesec kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.