Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Champions League - Round of 8: Chelsea vs Real Madrid (18.04. uto.) 21h

Istaknuti odgovori

Dobro poluvrijeme, da je Chilwell bio na mjestu cucurelle 1 0 lagano. U nastavku mora uvesti mounta umjesto Gallaghera do 60. minute gurati tako, ako ne dadnemo nijedan onda gurni sve karte u napad kod puklo da puklo. Svi dobri all round, ali u napadu nam fali napadača. 

• Odgovori 50
  • Pregledi 1,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kad diablo nije optimista onda znate dokle je došlo.

• Pošto uglavnom se ostvari sve kontra od onoga sto kaze Diablo, očekujte neočekivano

• Pitam se ima li smisla išta pisati na ovoj temi. Ne dajem nam ni promil šanse, nikada u životu nisam bio ovoliko siguran u ispadanje. Ničim u ovih 40 utakmica ove sezone nismo pokazali da se ovdje mož

Objavljene slike

Bar neke borbe ima, zara. Ali sve ostalo fali. Imamo par igraca sto znaju nesto s loptom, ostalo je zali Boze. Govorim o ofanzivi naravno.

Da smo Bogdom ovako borbeno i na igraca odigrali prvu, drugi bi rezultat bio.

Nismo losi. Imo je kante i cucurella dobre sanse al ima i real svoje.

Hajmo rec, mi kao diktiramo igru vise al real je konkretniji kad krene u napad

Mislim da nisam vidio operisaniji tim kad je u pitanju završnica.

I ovaj poraz me ne ljuti nimalo, jer mi jesmo loši, ali koliko god da smo loši završnica nam je 100x gora od toga.

I stvarno mi je fascinantno jer na papiru nemamo toliko loše igrače.

To bi bilo to. Ko neki fudbal se i pokusao igrati, ali bolan je nedostatak bilo kakvog smisla i kvaliteta u ofanzivnoj igri.

Mnogo toga ce se u ovom kluba morati promijeniti da bi ponovo igrali Ligu Sampiona.

U svakoj od sezona uvek zadali neki element igre al ove sezone ne znam da li postoji ijeden u kome smo bili na približno trazenom nivou. 

Standardi igre koji su generalno uspostavljena su bas bas na niskom nivou. 

Igrace koji ostanu ce morati da boli i glava i noge od kvalitetni treninga. I bas se oseca odsustvo struke na svim nivoima u klubu. 

Mislim da je Mudrika u sahtjoru imao kvalitetnijeg treninge. Jako zalosno. 

Opet, bolji je utisak nakon ove utakmica nego nakon prethodne, iako je rezultat isti. 

Reci ce mnogi poraz je poraz, i to je tacno, al ovaj put smo bar probali da igramo taj fudbal. 

1 hour ago, Wisey said:

Sve ok dok nisam vidio na kraju videa marokanskog glumca kako se smjeska, tetku li mu njegovu

Citas mi misli..pa zapalio bih ga momentalno sestru mu jebem u svaku poru, a i njega bi, jebo on sve svoje bolikurcevitsko..mrs

Puno prihvatljiviji poraz od prethodnog, iako je rezultat isti i to kod kuće. Nismo došli samo da se branimo, ali je bilo previše defanzivnih igrača koji se ne snalaze najbolje u situacijama u kojima su se pojavljivali.

Srećom po nas, uskoro se mijenja format Lige Prvaka, pa ćemo se brzo vratiti u elitno društvo na bazi koeficijenta.

Okej bolje smo igrali, ali sam ja toliku želju izgubio da uopšte više i pratim utakmice da je to nerealno. Sramota, eto toliko od mene.

• Autor

Kako god opet boli ovaj poraz jer ko zna kad cemo opet zaigrati ligu prvaka. Pokazali su zelju ovaj put ali uzalud kad ne znaju pogoditi okvir gola kamoli nesto vise.

Tezak period ali nadam se da cemo se ubrzo sabrati i da ce krenuti na bolje, trenutno je i više nego depresivno, ali treba izgurati do kraja.

Ocekivan poraz. Bez nerviranja odgledano, razocaran sastavom, igrom donekle zadovoljan.

Nek se i ovo zavrsilo, jos par tekmi u ligi i nocna mora gotova. 
Real veoma los, City ce obrisati pod njima. 

Koliko god je njegova greska toliko je i Chalobina. I u prvom poluvremenu je James izlazio visoko u presing a njegovu poziciju je pokrivao Fofana (sto je i ocekivano u formaciji sa 3 nazad). Ovdje je Chaloba trebao biti puno blize aut liniji a ne 'skupiti' u sredini. Dalje, ako je vec isao u ovaj klizeci start morao ga je barem oboriti po cijenu zutog kartona. On je bukvalno uradio najgoru mogucu stvar, nit je dosao do lopte, nit je omeo Rodryga. 

On 4/19/2023 at 10:09 AM, reLo said:

Zaspao u 75. minuti. Očekivan poraz, tako da nije bilo nikakvog nervriranja. Da nam igrači izgledaju kao amateri - izgledaju. Trener ubleha žešća, ne mogu se oteti dojmu da bi Potter dobio ovaj Real.

Hahahahhahaha, čuj Potter da dobije Real hahahahahhahaha HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA

E moj reLo, čovjek ove ojebine od ekipa ne može dobiti a ne Real

• Autor

I ja mislim da bi koliko-toliko bolje izasli protiv Reala, barem sto se tice prve utakmice da je on ostao trener.

Potter je prekasno dobio otkaz, a zamijenili smo ga trenerom gorim od njega.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.