Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Champions League - Round of 8: Chelsea vs Real Madrid (18.04. uto.) 21h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 50
  • Pregledi 1,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Kad diablo nije optimista onda znate dokle je došlo.

• Pošto uglavnom se ostvari sve kontra od onoga sto kaze Diablo, očekujte neočekivano

• Pitam se ima li smisla išta pisati na ovoj temi. Ne dajem nam ni promil šanse, nikada u životu nisam bio ovoliko siguran u ispadanje. Ničim u ovih 40 utakmica ove sezone nismo pokazali da se ovdje mož

Objavljene slike

1 hour ago, diablo_bih said:

Ocekujem bolje, ali tesko da cu to i dobiti. Zavrsnica ako ne bude na nivou, nema se sta traziti.

Kad diablo nije optimista onda znate dokle je došlo.

On 4/16/2023 at 3:37 PM, diablo_bih said:

Ocekujem bolje, ali tesko da cu to i dobiti. Zavrsnica ako ne bude na nivou, nema se sta traziti.

Pošto uglavnom se ostvari sve kontra od onoga sto kaze Diablo, očekujte neočekivano :D

18 hours ago, Whisper said:

Pošto uglavnom se ostvari sve kontra od onoga sto kaze Diablo, očekujte neočekivano :D

link stoji zapet ko puška, sve je na našim beskrvnjacima večeras

Cetvrtfinale Lige Sampiona igramo, a nikad manje euforije i zelje za utakmicom. Tuzno.

Sretno Plavci veceras, makar malo osvjetlajte obraz kluba ali i sebe samih.

Pitam se ima li smisla išta pisati na ovoj temi. Ne dajem nam ni promil šanse, nikada u životu nisam bio ovoliko siguran u ispadanje. Ničim u ovih 40 utakmica ove sezone nismo pokazali da se ovdje možemo nečemu nadati. Katastrofalna igra, pristup i rezultati u svakoj derbi utakmici, u ligi bez pobjede nad bilo kojom ozbiljnijom ekipom, u sezoni nikom nismo dali više od 3 gola, trenutna forma za ispadanje iz lige. 2-0 na prošloj utakmici nije realan rezultat, trebalo je biti više. Ovako se samo stvara privid da smo još u igri. Kao na Stamford Bridgeu je sve moguće. Na 16 utakmica 6 pobjeda i 17 datih golova.. Za proći dalje večeras potrebni su nam želja, sreća i taktika. U posljednje se ne uzdam, u prvo se nadam, a na sreću nikad niko nije prošao Real. Moraš ih baš izdominirati.

Trenutno je Real za Chelsea ono što je Chelsea za 11 amatera. Najtužnije od svega je što mi sa kvalitetom igrača uopšte ne zaostajemo puno za njima. Nema razloga da se ova grupa igrača podanički postavlja prema svakom malo jačem protivniku. Kada je sastav u pitanju, Kepa na golu sigurno, u odbrani su sigurno James, Fofana, Silva i Cucurella, nadam se da će se na ovoj četvorci zaustaviti i da se neće dodavati Chalobah, Loftus-Cheek ili neko treći. Na sredini sigurno ide trojka Kante, Kovačić i Enzo. Prva dvojica su se odmarala, treći nam je najbolji igrač trenutno. U napadu se iskreno nadam da će biti trojka, a ne dvojka. Ne može se ganjati pobjeda od 3 razlike sa samo 2 ofanzivna igrača.

Prolazak dalje bi po meni bilo veće čudo od prolaska Barce 2012., puno veće.

FB_IMG_1681839815777.thumb.jpg.8e77b9289d4c54b87d545a782c594721.jpg

U posljednjih 10-ak godina nismo izveli defanzivniji sastav. U vremenima koje ne pamtim se uvijek igralo bez straha tako da sam siguran da ni tada ovako nešto nije viđeno. Simeone gleda ovaj sastav i govori "kakav bunker". Moraš pobijediti 3 razlike protivnika i izvedeš 5-4-1 formaciju bez ijednog brzog igrača naprijed. Svo trenersko znanje je ovim izborom pokazano. Ovo će biti bolno gledati. Barem su Hall i Chikwuemeka na klupi, pa se nadam da će im se pružiti prilika kad sve bude i definitivno gotovo.

Je li moguce da je izveo ovakav sastav na teren, haha. Pa za Lamparda je Potter Guardiola i Klopp ujedno. Nadam se da u budućnosti nikada nece vise sjesti na nasu klupu. 

Just now, lampard8 said:

Je li moguce da je izveo ovakav sastav na teren, haha. Pa za Lamparda je Potter Guardiola i Klopp ujedno. Nadam se da u budućnosti nikada nece vise sjesti na nasu klupu. 

hahahaha e kad to kaze neko sa tvoj usernameom

Pogledajte sastav molim vas. Kakve takticke bravure Lamparda, covjek je zbilja uspio izvesti jos defanzivniji i impotentniji sastav nego u prvom mecu.

Sramotom sam nazvao ono iz prve utakmice, za ovo nemam adekvatan opis. Pokenjao se u facu svim nama kojimo volimo Celzi i bar donekle imamo postovanja prema bivsoj igrackoj legendi. E moj Frank...

Sta vas cudi covek je naucio pickarski nastup od Murinja pa izvodi iste taktice bravure

Samo je Murinjo em imao kvalitetnije igrace em je imao harizmu da motivise igrace

Lampard je samo Engles i ima harizmu popisane bandere

On pohadjao kurs iz katanaca! Pa mu svaki drugi stil do jaja nefudbalski. Od coveka koji od drugoligaskih igraca napravio napad od kog se svi boje u pl do pickice koja bi najradije zglobni bus stavio ispred gola.

Koliko gos mi svi voljeli da Chelsea prodje, najbolje bi bilo ispasti. Moraju se rezovi napraviti, odstraniti paraziti. 

Prolaz protiv Reala (nerealno znam) bi nam ucinio vise loseg nego dobrog.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.