Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 30: Wolverhampton (A) 08.04. @ 16:00

Istaknuti odgovori

Imal smisla uopste gledati tih 8 utakmica?

Trener koji nece ostati, vrte se isti igraci, igra dosadna, nekreativna i bez golova. 

Mislim da cu pogledati jos dvomec s Realom a ostalo samo ako bas ne budem imao sta drugo raditi.

• Autor

Ovi ljudi kao da majke mi nisu nikako igrali ni trenirali zajedno kroz ovih godinu dana. Majke mi meni naša igra izgleda kao termin vikendom. Dođe nas 12, imaš nekih 8 standardnih i ostatak se rotira iz vikenda u vikend, podijelimo se u dvije ekipe i udri...

Nikakve uigranosti, ničega, nerealno šta sam gledao upravo. Oni u formaciji sa dva stopera iznijeti loptu ne znaju, protivnik samo nek izađe na našu zadnju liniju i tu je kraj, ne moraju nešto puno ni da pritišću, ovi naši će se sjebati

Najgore je ni kada naprijed kreneš situacija ne postaje ništa bolja, ovi nesretnici u napadu se sastaviti ne znaju, akcije ne znaju završiti kako treba, smetaju jedan drugome... ne znam na šta su ovi ljudi potrošili godinu dana...

Nisam gledao al sve je jasno po komentarima. Nadao sam se nekoj reakciji ali jbg, zalosno. Nadam se brzom kraju sezone. Temelji nase propasti su postavljeni duboko

8 kola do kraja mogli smo komotno ostaviti pottera.

sramota zaista za ovo danas, posebno kad sam vidio da je usao aubameyang, ostao sam bez teksta.

ne razumijem zaista kako neko uopste moze imati neka ocekivanja od lamparda.

Paul Merson: "Frank Lampard has only had a couple of days to work with them but there's no pattern. You watch Manchester City and Arsenal play and you can see what's trying to happen. With #Chelsea there's nothing there. It's 11 individuals."

(@SkySports)

Paul Merson: "No one really moves for anybody, there's no interchanging, no one runs when they know they're not going to get the ball, ever. It is a worrying time. It's nothing to do with the managers, it's the players who have to stand up for themselves."

(@SkySports)

Sve tacno rečeno, pogotovo drugi dio. Dok se ne poradi na tom planu nema nikakvih promjena. Zato sam rekao da je ova utakmica bila najgora u sezoni. Bukvalno se centimetra nisu pomaknuli ili odigrali neku smislenu akciju.

Sa Potterom se pravile sanse, svaki haman mec po 20 suteva, to sto nisu zavrsavali nije trenerova krivica. Individualno igraci trebaju da rade na onome sto ne znaju, a vecini je zavrsnica problem. Trener treba da ih nauci kako se kretati u formaciji, kako se braniti i sve izmedju. Zato je meni Potter bio drag, ali nema strpljenja kao i uvijek, pa evo uzivajte. Samo se nadam da ce se protiv Reala nekako naloziti pa energijom ih nulirati, jer drugacije ne vidim kako mogu proci.

Nisu se uvijek pravile šanse i promašivale, samo ponekad. Sa Potterom smo imali desetine ovakvih utakmica. Preko 20 šuteva smo imali samo jednom na posljednjih 12 Potterovih utakmica. Imati šuteve i imati šanse nije isto. Evo kako je to izgledalo protiv Leicestera. Najbolja utakmica koju smo odigrali statistički izgleda loše.

image.png.7a3235de616f69172e784a004d2b5d17.png

2 hours ago, Gringo said:

Polahko se zaboravlja ono kad rijedko kad povedemo 1:0 pa gospodin potter zatvori igru i volju za zivotom u meni.

zato je bolje ovo sad gledati kad ni gola ne mozes zabiti

• Autor

Ma diablo je još u svojim snovima i iluzijama o Potteru, 4 dobijene utakmice od zadnjih 20 je momčina imao, mislim da nema potrebe da se priča ništa više. Mislim da je to jedini trener koji je imao preko 20 ligaških utakmica i da je otišao iz kluba da nije imao pozitivan omjer u Chelsea-u u jebenom Chelsea-u....

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.