Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 30: Wolverhampton (A) 08.04. @ 16:00

Istaknuti odgovori

Sljedece sedmice je Real tako da neke igrace igrace treba postediti. Oba beka su nam neophodni tako da bih ih klupirao ovdje.

Loftus - Fofana - Badi - Hall

Kova - Zakaria - Mount

Madueke - Felix - Mudryk

Otprilike tako nesto. Treba dati sansu i nekim drugim igracima, pa nek se dokazu.

Ima smisla to sto govoris wisey, ali mislim da je Lampardu potrebna pobjeda u ovoj prvoj utakmici i da ce zbog toga izvesti najjaci sastav.

opet ima do srijede vremena da se odmore.

Mislim da ce mec sa Wolvesima biti trening utakmica za Real, te da će maltene ista postava igrati oba meča.

Lampard ima veliki motiv ovde, da dokaže da je vredan klupe Celsija, i da sebi obezbedi angazman i posle sto se epizoda ovde zavrsi. 

• Autor

Vidiš, zaboravio sam na tu tekmu protiv Reala... Onda Badi i Ćućurela treba da budu lijevi stoper i lijevi bek, James mora desno kako god da okreneš, Kantea bi odmorio, dao mu šansu zadnjih pola sata samo, čisto da osjeti teren i to je to. Mount bi startao ako je spreman pa kud puklo...

Jedva čekam tekmu sutra :D

Kad izađu postave a ono Azpi, captain on the pić :hljeb:

Kepa 

James fofana koulibaly chilwell

Enzo kante

Felix mount mudryk

Havertz

Tako nesto ocekujem stim da sam oko krila nesiguran

Ja očekujem da će protiv Wolvesa pokušati pripremiti ekipu za Real, da će igrati 9-10 istih igrača na obje utakmice i da će tek protiv Brightona malo promiješati karte i dati priliku drugim igračima (Badiashile i Madueke koji ne mogu igrati LP). Očekujem 4-2-3-1 sa Kepom, Jamesom, Koulibalyem, Fofanom i Chilwellom nazad i Kanteom na sredini sa Enzom i ispred njih u nekom rasporedu Felix, Mount, Sterling i Havertz. Razočaralo bi me da vidim Ziyecha ili Aubameyanga na klupi, a ako ih vidim u prvoj postavi onda je to pokazatelj da Lampard ne radi jedinu stvar zbog koje je doveden. Nadam se dobroj energiji i pobjedi od 2-0.

Nema Zijesa ni medju 18. Sastav je okej. Trebao je Badi igrati umjesto Kulija a Madueke biti na klupi barem.

Ostalo je solidno, formacija dobra pa da vidimo na sta ce to liciti.

2 minutes ago, BT14 said:

ne potičem nikog da se kladi jer postim, ali ako bi se neko kladio mislim da je ovo nobrainer

Upravo videh tvit o ovome. Znaci dace ga Costa, a Jose Sa ce braniti nemoguce

• Autor

Nunes zabija prvi gol od dolaska u Wolvese i to naravno volej, golčina. Doduše kako su naši i odigrali nisu ništa bolje zaslužili, sastaviti se ne mogu, ni jedne šanse napravili nisu. Ja ne znam gledaju li oni nekada nakon što ovako odigraju za kurac, da li sjednu i gledaju kako igraju, da li su svjesni patnje kroz koju prolazi navijači koji ih prate i bodre...

Gallaghera izvaditi a može i Cucurellu i Havertza... šteta što Madueke i onaj Fofana mali nisu na klupi...

Kakvog mi skarta imamo u ekipi, to je strasno. I prva postava ima mnogo falinki ali tek kad udju Ćuću, Galager, Pulisic i klapa. Pa to glava da te zaboli gledajuci.

Lampard je nesto pokusao, na kraju ispalo ocaj zivi. 

Ne repliciram, samo konstantijem. I taj škart je neko stavljao u prvu postavu. Da li je moguće, da mi laici, bolje vidimo stvari od ljudi koji su za to debelo plaćeni?

Najgora utakmica koju smo odigrali ove sezone. Ozbiljno to mislim. Ovako lose nismo ni pod Potterom odigrali.

Kakvi mi i formacija s cetiri nazad. Bukvalno ne znaju gdje da se krecu, sta da rade. Mogli smo igrati do sutra, ne bi zabili. Katastrofa. 

Ekipa bez imalo elana, zelje da nesto uradi, cast izuzecima poput Enza i Jamesa gdje vidis neki progresivan fudbal i ideju, ovo ostalo je taraba teska.

Havertz, Gallagher dva najbeskorisnija igraca. Nisam vjerovao da neki igraci mogu toliko biti loši ali ova dvojica su me razuvjerili.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.