Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 26: Leeds United (H) 04.03. @ 16:00

Istaknuti odgovori

Pa dje su oni sto su govorili da daju potteru sansu da udje u sljedecu sezonu sta god da se desi hehehe

Kao sto rekoh Malo Gusto ce biti prvotimac, james poneksd odigrat pokoju tekmu i to je to

• Autor

Ma pobjedu mogu svariti samo ako pokazemo barem trunku kvalitetnog fudbala. Ako uvalimo neku frljoku i tako dobijemo jebo ti to.

Daj da se imamo nadati necemu protiv Dortmunda.

Ako je vec James rizican za sutra, ostaviti ga neka odmori do utorka. Nemoj da gledam Azpilicuetu ili Chalobaha na toj poziciji protiv zutih.

Opet s nestrpjenjem ocekujem utakmicu i opet ne mogu navijati protiv Chelsea.

Meni je ok postava, iskreno. Mada probao bih mozda Maduekea u prvoj a gurnuo Felixa u napad umjesto Havertza.

Uzasna utakmica, fudbal i pristup na nivou borbe za opstanak. Pisi nekako ta 3 boda i jedan gol koji smo uvalili, sve ostalo isto. 

Počeli odlično sa dobrim presingom i onda 10ak minuta pred kraj prvog poluvremena pali. U tom dijelu u kom smo bili dobri morao je pasti gol, ali po običaju baš loša završnica. Drugo poluvrijeme je počelo prihvatljivo kao i prvo, ne baš tako agresivno, ali bili smo bolji. Onda kad smo dali gol katastrofa, pali poprilično, kondicije nema, a izmjene ništa nisu donijele. Sve u svemu zaslužena tri boda, nadam se da će malo podići samopouzdanje jer mi se to trenutno čini kao najveći problem i kod trenera i kod igrača.

Zaslužena pobjeda koja ne mijenja moje mišljenje o ovom tzv. procesu.

Dobro je što su neki igrači dobili minute u drugom poluvremenu, ali razlog zbog kojeg su ulazili nije nimalo dobar. Igrali smo u 3-4-3 i izveli oba krila, a uveli dva veznjaka Zakariu i Gallaghera. Opredijelio se za čuvanje rezultata i nije uveo igrače koji su dobri u kontrama (Mudryk prije svih). Kasnije ulazi i Chalobah kao četvrti štoper umjesto Rubena. Maduekea se sjetio tek u posljednjim minutama. Bunkeriše se kao da igramo finale Lige Prvaka, a ne ligašku utakmicu 26. kola ekipe koja se ne bori nizašta. Zadržavanje vremena ne mogu zamjeriti jer to svi rade. Ovakve utakmice treba koristiti za uigravanje, kad već treninge ne održava.

@Adi to ti je pokazatelj da mu se trese zestoko stolica i da niko ziv ne vjeruje u nekakve procese. Pokusao je ostvariti pobjedu bilo kako. Ali nagledali smo se mi vec dosta ovakvih utakmica, kad se trener za kapaljku hvata ne bi li svoj boravak produzio za jos koju sedmicu. 

Da je trajalo jos 10 15 min primili bi ga. 50 ak min dobre igre protiv lidsa koji nije ni priblizno bio afeesivan koliko moze. Ovo je vec nivo igre sredine tabele.

• Autor

Neka smo konačno skinuli mrak sa očiju. Bilo je i dobrih i loših trenutaka. Mi u svaku utakmicu uđemo dobro, sa finom energijom i napravimo nekoliko dobrih prilika koje moramo realizirati. Hajde da vidimo šta će biti protiv Dortmunda. Ako ćemo igrati kao zadnjih 15-20 minuta, nećemo se dobro provesti.

Al' dobro je hajde. Danas se mora odbrana pohvaliti, pogotovo Badiashile i Fofana, baš su pokidali. Chilly, dobra energija i učešće u napadima, Sterlingu pohvale također.

Napokin gol i napokon pobjeda.

Ako je ova pobjeda spasila guzicu pottiu onda je veci poraz nego da smo izgubili. Ko ce ga znatbsta se desava iza 'zavjesa'

Sve u svemu ako ispadnemö od dortmunda nadam se da mu je NOGA.

Procesa nema. Nema pojma koju formaciju zeli da igra 

Vracamo se na tuchelov sistem.

Vjerujem da je james ipak sacuvan za dortmund i da cemo tada gledat oprt wingbackove i svrsavat kad prodjemo a nista se promjenilo od prethodnika nije.

Ipak ako izadje sa drugom formacijom onda cu rec da sam pogrijesio

24 minutes ago, reLo said:

Jebemu majku kad mi gola ne znamo dati. Eto ne nervira me ni da sa 5 stopera igramo, već jednostavno to što se prilike ne realiziraju. Prvo ono Havertza, pa Felix prečku pogađa, na kraju iz ničeg damo gol. Tome se mora stati u kraj kako god.

opa pala je psovka, i to pred lijepi ramazan. brat mu˙min bas pogodio tajming

Pobjedili nekako, posle ne znam ni koliko, hajd sve to ok, ali kakav cirkus oko zatvaranja utakmice i samog pristupa situaciji da mi imamo pozitivan rezultat, jebote żivot kao da u životu utakmice pobjedili nismo, nešto između euforije i nevjerice, samo što nismo uveli dva zidara umjesto dva krilna igrača da počnu zidati zid pred golom, meni bilo smjesno😁

Nemam pojma ja ne vidim tu nista posebno nista vrijedno pomena, volio bi da je ovo neka epska prekretnica, ali sve u svemu nista mi nije jasno ni sta pokusavamo igrati ni koja je formacija ni nista..

Odigrali su 25 dobrih minuta kao tim i to je to. U tom periodu Sterling je stvorio dvije šanse za suigrače iz napada međutim oni nisu bili dovoljno sposobni da to zabiju, bila je i ona fina šansa za Fofanu nakon kornera.

Čim se dao gol, čuvanje rezultata i povlačenje, dakle istina je da mu je sad svaka utakmica odlučujuća i da ga se više neće čekati, tako da je odlučio da se uhvati pa za šta bilo.

Dobra utakmica Kovačića nakon povratka od povrede, dobro izgledaju on i Enzo, također Sterling je za pohvalu i Chilly je vratio kondiciju i formu

Ne znači nužno da mu je odlučujuća, prirodna stvar je da kad više od misec dana nisi nikog dobija da želiš pobijediti pošto poto bez obzira jer ti ovisi otkaz o tome ili ne.

Meni to nije prevelik problem što se išlo čuvat tu pobjedu nakon što si više od mjesec dana bez iste pogotovo šta je samopouzdanje ekipe na nuli. Ako to postane praksa ko kod Mourinha da se čim se da 1-0 odma ide u bunker onda će bit problem, al ovo je bila specifična situacija pa razumijem.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.