Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 26: Leeds United (H) 04.03. @ 16:00

Istaknuti odgovori

• Autor

Ne radujem se utakmicama već neko vrijeme pa tako ni ovoj, ali svejedno ću ispratiti kao i uvijek. 

Vidio sam da su doveli novog trenera, znači u minusu smo odmah u startu.

Poraz ili remi ovdje i na korak smo da Potter dobije otkaz ako je vjerovati zadnjoj objavi Matt Lawa. Pobjeda i skinuti ćemo mrak sa očiju. Win win situacija.

Ma vjerujem da i pobjedimo necu nesto biti sretan. Sve je otislo u qrac, eto dortmund ce mi biti zanimljiv mec a ovo ostalo jedva cekam kraj sezone

28 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Kepa

Reece Fofana Badi Chily

Enzo Connor Mount

Noni Felix Sterling

Neka ide malo 4 3 3, volio bi ovo vidjeti ili fofanu opet u napad, možda i Mudryka od prve

Enzo i Konor da zamene mesta, Sterling i Felix, a Maunt s nekim sa klupe. 

1 hour ago, diablo_bih said:

Mount mora igrati, jer je suspendovan protiv Dortmunda, sve ostalo je svejedno.

+ Madueke i Badiashile, dobro bi bilo i Datro malo sa klupe

Leeds nas je u prvom dijelu ubio pressingom i duel igrom. Mrljine poput Ziyecha i Aubameyanga ne trebaju ovdje da igraju. Inače nisu ništa posebno, ali nama je svako problem.

2 hours ago, Whisper said:

Enzo i Konor da zamene mesta, Sterling i Felix, a Maunt s nekim sa klupe. 

Dobro podrazumijeva se da Enzo ide na DMF

Mogao bi Leeds nezgodan biti samo ako krenu sa presingom na zadnju liniju i golmana a mi se hvala bogu svi zbijemo i ništa ne možemo u tim situacijama

Nema smisla pricati od formacijama, sastavima sve dok nas vodi ovaj pokusaj od trenera. Igraci su neprepoznatljivi, igre nema, tako da nece biti ni rezultata.

Ruzno je za reci, ali potrebna su nam jos dva poraza da konacno ga se rijesimo, te da nas krene.

Nadam se da ce Leeds odigrati sto bolje, da nas razbiju, navijaci ce na Bridgu vjerujem podivljati i to ce mu biti kraj, ako ne odmah, nakon Dortmunda sigurno 

Vrijedi izgubiti, da mu vidimo ledja. Bespomocni smo, pa daj nam te poraze, nebi li vec jednom nogirali majmuna.

Ajmo Leeds, imam filing da ce ovaj letjeti ubrzo uz jedan do dva poraza.

Svakako nam je sezona gotova, nikakvih vise sansi nemamo za top 4, tako da jos jedan ili dva poraza ako ce znaciti da ce trener letjeti, onda sam za to 100%.

Zamislite sad kako se osjecam kad moram navijati za klub koji podrzavam i pratim 20 godina. Znao sam zapostavit zenu, dijete, roditelje da bih gledao utakmicu, kolika je to ljubav. Zato za bolje sutra zrtvujem par utakmica, samo da Potter dobije otkaz.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.