Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Champions League - Round of 16: Borussia Dortmund vs Chelsea (15.02. sri.) 21h

Istaknuti odgovori

• Odgovori 67
  • Pregledi 1,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pa nije Chilwell uopste bio los, imao nabacaj Havertzu na glavu i dodavanje Mountu u prostor kada je Galagheru sprijecen gol rukom Soucheka. I to dodavanje je imao sprint nekih 40m punom parom, bas me

• Bas to @Adi. Odlicna dijagnoza opceg stanja. Sta se ovdje sve pocelo dizati u nebesa, da ne povjerujes. Ko da ljudi nikad nisu gledali Celzi i ozbiljne utakmice. Ljudi su nas rijesili sa 4 puta s

• Mount u prvoj milion posto. Vjerovatno opet RLC uz Enza.    Od svih najvise mi bode oci Havertz. Svega mi ne mogu vise da ga podnesem. Veci trn u oku mi je i od Cucurelle.

Objavljene slike

• Autor

Vidim da su u dobroj formi, ali ne mora to ništa značiti. Liga prvaka uvijek iznenadi i u dvomecu se svasta nesto moze desiti. Bitno je da izvucemo pozitivan rezultat kod njih, a uvjeren sam da mozemo. Biti ce tu prostora bruka, otvoreno na sve strane. Hocu da vidim Nonija od prve minute, on bi mogao biti kljucan u ovoj utakmici, Mudryk se podrazumijeva. 

Jedva cekam utakmicu, sa njima nikad nismo igrali, a stadion i atmosfera ce biti brutalni. Samo se nadam da se nasi nece usrati toga i ako vidim da se branimo i da su nas satjerali u kut tacno cu dici ruke od Pottera 100%. Ovo su utakmice gdje se gine, i ne ocekujem nista manje od toga.

Ne znam koliko ce biti spreman, ali volio bih vidjeti Chillya od prve minute, pa ako ne moze svih 90 minuta neka ga se zamijeni u drugom poluvremenu. Ne mogu gledati Cucurellu, lik je totalno usporen, uplasen, i usporava svaki moguci napad. Kad on igra Mudryk je totalno odsjecen. A to nas guši odmah u startu. Bilo bi super kad bi Kova bio spreman ali sumnjam. 

Ajmo naši, uljepšajte mi dan jednom majku mu...

Kepa

James silva kulibali chilwell

Enzo XXX

Sterling felix mudryk

Havertz

Da ima fofana, njega u napad. 

Kova ak je spreman sa enzom.

Sterling ne znam jel spreman?

Nek je bog na pomoci

Jedino felixa da gurnu naprijed a haverc na klupu. Tako bi mount upao. Ne vjerujem da je pottyy tolika budala da gura felixa ili maunta na krila pored krila koje imamo

Lijevi bek mora da se mijenja, il nek igra formaciju bez lijevog beka ili nek stavi Chilwella ili Halla u igru.

Hall.

Chilwell je nekako uspio biti gori i od Cucurelle to sitno minuta što je odigrao. Neka se razigrava u ligi i onako smo tu propali.

• Popularna objava

Pa nije Chilwell uopste bio los, imao nabacaj Havertzu na glavu i dodavanje Mountu u prostor kada je Galagheru sprijecen gol rukom Soucheka. I to dodavanje je imao sprint nekih 40m punom parom, bas me podsjetio na starog Chilwella. 

Nit sta ocekujem, nit se cemu nadam..tako mi je najbolje, jer zdravlje nisam nasao na cesti

Ovako na prvu procjena, ljosnut cemo ko mokra krpa o beton (znate ono kad se cuje pljas, eto tako)..tamo nas dobivaju, kuci X i lagano topli oprostaj od LP a nama su trenutno ionako od veceg znacaja odredene nuzne promjene u klubu nego bilo kakav prolaz u LP

• Autor
13 hours ago, apeiron said:

Jedva cekam utakmicu, sa njima nikad nismo igrali, a stadion i atmosfera ce biti brutalni. Samo se nadam da se nasi nece usrati toga i ako vidim da se branimo i da su nas satjerali u kut tacno cu dici ruke od Pottera 100%. Ovo su utakmice gdje se gine, i ne ocekujem nista manje od toga.

Lijepo je vidjeti da nam se vec gace tresu...

Vidim li Ziyecha u prvoj pozeljet cu da nas ljudi pobjede 5:0 i da Potter odmah dobije otkaz.

Sto je najgore velike su sanse da zaigra u prvoj jer nema Maduekea.

Vrijeme je da neko prekine njihov niz pobjeda, očekujem da Heri poter konačno pokaze svoju magiju i odnese sva tri boda iz Dortmunda. Vjerovatno pobjeđujemo sa 2-3 gola razlike uz primljeni pogodak.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.