Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 22: Fulham (H) 03.02. @ 21:00

Istaknuti odgovori

• Odgovori 62
  • Pregledi 2,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Gdje su velika očekivanja, jebeno je razočarenje. 

Jamesa svi očekivali - odigrao kriminalnu utakmicu. 

Chilwell - gori od Cucurelle, ako je to moguće. 

Gallagher - jadni mi ako ćemo se na njega oslanjati. 

Mudryk - ne može meda nakon 25 minuta. 

Tek se nešto počelo odigravati ulaskom Maduekea, i kasnije Fofane. 

Ne zamjeram treneru ništa, jednostavno ovu ekipu treba posložiti. Nisu svi igračine tipa Enza da ga ne moraš uigravati. 

Ima ovdje dosta pozitivnih signala, samo se još otpada Havertza treba riješiti, te naravno Gallaghera i Mounta. 

Badiashile i silva kapa dole, mitrovic ugasen, samo lajao 90 min. Enzo prvo poluvrijeme pokidao drugo djene djene. Ostalima jebem nanulicu.

I svaki kontakt s loptom u tih 10 minuta mu je bio sporan,da ne kazem greska. 

Puno sam ocekivao od ove utakmice na kraju jedno veliko nista. 

Kada uzmemo u obzir da Potteru svi jebemo mater samo iz razloga jer je Ziyech dobio minute rezime je sledeći.

Loša utakmica se odigrala, loša i za gledati, pored haosa na terenu i sudija je dodatno gurao taj haos sa nekim sviruckanjem, glupim faulovima itd.

Igrali smo protiv jedne stabilne i uigrane ekipe, ekipe koja je u top 10 i igra solidan fudbal za razliku od našeg antifudbala ove sezone (ne pamtim kad je fulham imao 10 postignutih golova više od nas u ligi).

Pored toga imali smo samo dva debitanta na terenu Mudryka koji je tu već par sedmica i Enza koji je tu par sati. 

Naša igra ponovo bez ikakvog napredka u poređenju sa mjesecima unazad, jedino je odbrana stabilnija zahvaljujući stoperima i sigurnijem golmanu. Ostatak ekipe ništa, nikakvog pomaka u napadu. I kao takvi stvorili smo nekoliko šansi, stativa Havertza, par šuteva iz daljine i ona šansa za Fofanu ali sve je to jako jako slabo.

Puno se para dalo da bi se ovako igralo, idemo dalje nadajmo se da će ovo napokon nabolje krenuti

4 minutes ago, Bari said:

I svaki kontakt s loptom u tih 10 minuta mu je bio sporan,da ne kazem greska. 

Puno sam ocekivao od ove utakmice na kraju jedno veliko nista. 

Ništa bolje Reece nije odigrao desno, imao je jedan inteligentan dupli pas i fin centarsut i to je to. U napad nije isao u odbrani spor, očigledno je da su ispali iz forme.

Zanimljivo da se uvijek kritikuje Chilwell dok igra i čim se povrijedi krenu priče kako se raspadamo jer ne igra Chilwell.

Ne tražim alibi Potteru, ali od 4 krila koja ima jedan očito nema snage za više od pola sata, drugi je na izlaznim vratima, treći nije odigrao ni minute za Chelsea, a četvrti se tek oporavio od "povrede". Šta god da je izveo bilo bi kritika. Treba uzeti u obzir da je Enzo danas debitovao, da je Madueke debitovao, da je Fofana prvi put na terenu u ligi, da James, Chilwell i Sterling nisu dugo trenirali i igrali i da Mudryku trenutno fali kondicije. Bespotrebno se podigla prevelika euforija oko ove utakmice. Ja sam poslije prošlog duela protiv Fulhama digao ruke od Pottera, ali kad je ostao dajem mu vremena do dvomeča sa Borussijom da nešto krene u pozitivnom smjeru. Do tada će se mnogi vratiti u formu.

Tri slične utakmice u zadnje vrijeme. Svaka je bila na malo prilika, u svakoj smo bili nešto malo bolji, ali nismo nadigrali protivnika. Palace pobijedismo, ove druge dvije remizirasmo. 5/9 bodova nekako i zaslužismo. Zalaganje na terenu više nije problem, sada je glavni problem nedostatak organizacije. Odbrana je sada stabilna, ne znam postoji li ovako smiren tandem na svijetu kao što su Silva i Badiashile. Jedan prima na prsa na 2 metra od gola okružen dvojicom, drugi se ponaša kao Modrić sa loptom u nogama.

Kažu nikad poraz, samo lekcija. Lekcija je da bi Mudryk trebao u narednom periodu da ulazi sa klupe, da se Hall treba vratiti u rotaciju, da se Mount treba preseliti na klupu, a Ziyech na tribine.

Utakmica puna faulova, svaki minut je faul bio od strane Fulhama. Tako ti ubiju svaku akciju, u par navrata gdje smo uspjeli napraviti sanse, bile su dobre, ali zavrsnica izostajala. Oni su imali par kontri gdje je Kepa pokazao da se mozemo osloniti na njega. Igrac utakmice je zasluzeno Tete, lik je sve zaustavio, a i u napadu je bio dobar.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.