Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 22: Fulham (H) 03.02. @ 21:00

Istaknuti odgovori

• Odgovori 62
  • Pregledi 2,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Da je Enzo makar u ponedjeljak dosao ocekivao bih ga odmah u prvoj. Ovako mislim da nece igrati. S obzirom na povrede, pojma nemam ko ce nam igrati u vezi. Galagher i jos neko. Btw drago mi je sto je Galagher ostao iako bi nam 40 miliona dobro doslo zbog FFP.

I ja očekujem golijadu, ako startaju reece,chilly, enzo, noni i mihajlo. Ima da pročepi lagano. 

Ma nema sanse da ce Enzo zaigrati protiv Fulhama a iskreno bilo bi i neozbiljno. Covjek tek sletio u London prije par minuta, dakle nije jos ni u Cobham dosao. Prekosutra utakmica dakle nema sanse da zaigra.

16 minutes ago, hamco said:

Ma nema sanse da ce Enzo zaigrati protiv Fulhama a iskreno bilo bi i neozbiljno. Covjek tek sletio u London prije par minuta, dakle nije jos ni u Cobham dosao. Prekosutra utakmica dakle nema sanse da zaigra.

Ni ja ga ne bih odmah u prvu postavu stavio, ali je i Felix dan nakon slijetanja bio u prvoj postavi tako da ne bih odbacio tu mogućnost.

7 minutes ago, cobinho said:

Gde ce da igra sa jednim odradjenim treningom pred mec. Nerealno je. Koliko jos Felix preskace?

Jos ovu sa Fulhamom

1 hour ago, cobinho said:

Gde ce da igra sa jednim odradjenim treningom pred mec. Nerealno je. Koliko jos Felix preskace?

Cancelo sinoc potpisao za Bayern, veceras asistirao. 

Ko ce igrati u veznom redu? Rekao bi da su Mount i Conor tu sigurni. Ko ce im praviti drustvo? Kovacic, Kante i Zakaria povrijedjeni, Jorginho otisao, Enzo vjerovatno nece poceti. 

Mozda Hall uskoci tu, vidjet cemo. 

Jos ova utakmica nam je rutava sto se tice sirine, upravo zbog veznjaka. Na ostalim pozicijama su slatke muke. 

Najveći problem nam je trenutno vezni red. Igrači koji su dostupni: Mount, Gallagher, Chukwuemeka i Loftus-Cheek su dosta sličnih karakteristika. Niko od njih ne može igrati zadnjeg veznog. Zbog toga bih krenuo sa 3-4-3 formacijom: desno James, lijevo Hall, unutra Silva i Badiashile uz Koulibalya/Chalobu/Azpilicuetu. Na sredini Gallagher i RLC i naprijed trojka Mudryk, Madueke i Havertz. Druga varijanta je da Hall igra sa Gallagherom i Cucurella ili Chilwell lijevo.

12 minutes ago, BT14 said:

Izvor je pouzdan, obično 2-3 sata  prije tekme tweeta ako će neko neočekivan biti starter.

Ja sam za ovog Sama govorio jos prije 4-5 mjeseci, diablo nije vjerovao. Al covjek ima neke bliske izvore klubu. Sto je najgore, navijac je Uniteda.

Nemamo mi izbora nego gurnuti sve te igrace. Ko ce nam igrati? Da ocekujemo nesto od Chalobaha,  zelenog Halla ili Čukija? Odmah u vatru bacaj pa nek se koprcaju. Valjda i trener zna nesto misa mu, nije toliki klaun.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.