Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Josh McEachran (2010-2015,11 nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote name='how yes no' timestamp='1331490100' post='34949']
I danas ni sekunde. Još jedna promašena pozajmica, a sam je birao.
[/quote]
Očito da više nije do kluba nego do njih, igrača mislim.
  • Odgovori 602
  • Pregledi 43,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nema druge. Da je to jedan klub, pa svi u njemu pa neki ne dobivaju šansu, haj razumio bih, možda nije do njih. Ali ovako definitvno jest.

Dal se ne trude, šta li je?? Nemam pojma..
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1331492606' post='34973']

Ne lupetaj.
[/quote]
Šta ti je to sa avatarom?

Voleo bih da ga vratimo seldeće sezone, samo da vidimo kako će da funkcioniše.
[quote name='Wisey' timestamp='1331492563' post='34972']Ili možda nemaju kvalitet. Al istini je teško u oči pogledati, puno je lakše jebati mater manageru što ne ubacuje ove vanserijske igrače. :rolleyes:[/quote]

ne, nego jebati mater onima koji ga nisu usmjerili u neki klub gdje bi bio potreban što u Swansea definitivno nije :/
[quote name='chelseathebest' timestamp='1331494768' post='34982']

ne, nego jebati mater onima koji ga nisu usmjerili u neki klub gdje bi bio potreban što u Swansea definitivno nije :/
[/quote]
Opet ti sa svojom nazovi logikom.

Jesmo se svi složili da je Swansea najbolji klub za njega od ponuđenih, i on je sam izabrao taj Swansea ?
Apsolutno su svi bili za Swansea, nezz zasto se sad zalite. Njega je Swansea htjela, htio je on u Swanseu a druga stvar je sto se on ne moze izboriti za prvo mjesto u ekipi, takodjer ne mora znaciti da je propala posudba zato sto ne dobiva punu minutazu, pa bolje da konstantno trenira sa prvim timom i da je ako nista uvjek na klupi, nego da u Chelsea ponekad trenira sa prvim timom i da mu je tribina najblize sto ce vidjeti na utakmici, ovo je jos jedno iskustvo za njega i do kraja sezone ce sigurno skupiti jos nastupa a iducu sezonu mu odabrati klub u kojem ce sigurno igrati pa neka je i iz 2. lige jer u Chelsea sigurno nece igrati.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1331498507' post='34999']
Mene interesira zašto polovica vas Swansea smatra riječju ženskog roda? Ako ćete tako onda je i Chelsea ženskog roda?
[/quote]
Zavrzlama našeg jezika. ;) Vjerovatno zato što završava na -a iako je po izgovoru Svonsi (ili Čelsi).
vi sad pričate ko da je fulat pozajmicu neka tragedija, od ponuđenih Swansea se činio kao najbolje rješenje i tu smo se svi složili pa i Josh ih je odabrao, nažalost po ans u međuvremenu explodirao je Sigurdsson koji mu je glavni konkurent u sastavu, i tu neam ništa loše naravno da će forsirat njega koji ima budućnost u klubu nego Josha koji je tu samo sezonu, zato netreba plakat nego ga povuć sa pozajmice , jebiga fulali fulali idemo dalje....
[quote name='Elao' timestamp='1331498439' post='34997']Apsolutno su svi bili za Swansea, nezz zasto se sad zalite. Njega je Swansea htjela, htio je on u Swanseu a druga stvar je sto se on ne moze izboriti za prvo mjesto u ekipi, takodjer ne mora znaciti da je propala posudba zato sto ne dobiva punu minutazu, pa bolje da konstantno trenira sa prvim timom i da je ako nista uvjek na klupi, nego da u Chelsea ponekad trenira sa prvim timom i da mu je tribina najblize sto ce vidjeti na utakmici, ovo je jos jedno iskustvo za njega i do kraja sezone ce sigurno skupiti jos nastupa a iducu sezonu mu odabrati klub u kojem ce sigurno igrati pa neka je i iz 2. lige jer u Chelsea sigurno nece igrati.[/quote]

A ko zna, možda ga Swansea zadrži i sljedeću sezonu na pozajmici. Siggurdson se vraća u Hoffenhaim, te sumnjam da bi ga kupili, jer nemaju oni baš para. A hoffenahim nakon ove polusezone neće male pare tražiti za njega.

Tako da, tu ima još šanse za Josha, al ko će znat, šta nosi dan, a šta noć.
[quote name='Wisey' timestamp='1331497940' post='34992']
Opet ti sa svojom nazovi logikom.

Jesmo se svi složili da je Swansea najbolji klub za njega od ponuđenih, i on je sam izabrao taj Swansea ?
[/quote]

pa jebote logika kaže da bi kao ozbiljan klub trebali imati stručnjake koji mogu procjeniti gdje je dobro nekoga poslati na posudbu...točno sam se bojao ovoga da neće imati nikakvu ulogu u Swansea, što se i ostvaruje zasada
A kao da ste vi znali da ce stalno biti na klupi ?

Swansea igra prelijep nogomet i svi smo bili misljenja da ce se odlicno uklopiti u igru , ali desava se potpuno suprotno .

Nadam se da ce odigrati nekoliko utakmica do kraja sezone .
Kako nema? Ljudi moji, on je vec dobio vise sanse tamo nego u zadnjih godinu i po dana kod nas! Nije on Bog pa da moze uci gde hoce. Budite strpljivi, morace njihov trener da smenjuje prvotimce (da ih cuva za druge tekme) i tada ce Josh i dobijati minutazu. Aman, kao da se nikad nije pojavio na terenu pricate.
Ma ovo treba prekinuti, izgleda da bi prije kod nas dobio šansu, nego tamo... A i ovaj Sikurcon ne misli stati sa dobrim partijama. Usudio bih se reći, da je glavni igrač Swansea-ja.

Ja da se pitam odmah bih vratio Josha, pa nek bude šta bude. Danas vode 3:0, sve riješeno i opet ga ne ubaci. Šteta.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.