29. juni 2024.2 god. comment_356398 On 6/28/2024 at 12:04 PM, diablo_bih said: Jedino sto mogu da nadjem jeste da 15 % ide Arsenalu, ali mozda nije tacno. Vidjet cemo jos. Prijavi
29. juni 2024.2 god. Autor comment_356400 I kako se ovo knjiži, bio je samo 2 godine kod nas, je li dovoljno da bude academy player? Prijavi
29. juni 2024.2 god. comment_356404 6 hours ago, Adi said: I kako se ovo knjiži, bio je samo 2 godine kod nas, je li dovoljno da bude academy player? Pa doveden je bez obestecenja koliko ja znam, znaci svakako ide cist profit od prodaje. Prijavi
29. juni 2024.2 god. Autor comment_356406 Nije mogao biti besplatno doveden, iako sam i ja tako sve vrijeme mislio. Platili smo nešto čim je Arsenal imao pravo na procenat od prodaje. Prijavi
30. juni 2024.2 god. comment_356408 13 hours ago, Adi said: I kako se ovo knjiži, bio je samo 2 godine kod nas, je li dovoljno da bude academy player? Svaki igrac koji predje free, dobije stari klub obestecenje, neku sicu do 80k (vecinom ispod), zavisno koliki je talenat sto procjenjuje valjda neko iz FA koliko se sjecam. Kao da se plati starom klubu sto su ga trenirali. Ovaj transfer je valjda free, kasnije provjerim tacnije, ali moguce da smo platili nesto samo da imamo prvo pravo na njega. Prijavi
30. juni 2024.2 god. comment_356409 Okej, prodali su nam ga sigurno. Vidim imali su sell on clause i na njemu i na Guendouziju. I dalje dobra cifra, 20 mil funti + 2.5 mil funti na bonuse, a i 25% sell on clause. Jedinu cifru koju sam nasao jeste 4 mil funti da je Chelsea dao. Vecinom se nije mnogo obracalo paznje na transfer, a i Chelsea rekao undisclosed, pa kako nije novinarima bitno bilo, nisu puno ni pitali. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.