Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Omari Hutchinson (2023-2024, 1 nastup)

Istaknuti odgovori

Opinion: Omari Hutchinson can solve some Chelsea problems – Talk Chelsea

Omari Elijah Giraud-Hutchinson

Redhill, Engleska

29.10.2003.

Krilni napadač

Rođen je 2003. godine u Engleskoj, igrao za mlađe selekcije te zemlje, ali se opredijelio da u seniorskoj konkurenciji nastupa za reprezentaciju zemlje porijekla - Jamajku. Prve fudbalske korake je napravio kod nas, zadržao se 3 godine, a zatim je nastavio razvoj u akademijama Charltona i Arsenala. Ovog ljeta smo ga vratili kući. Radi se o igraču koji primarno igra na poziciji desnog krila i ljevak je. Otvaram ovu temu sa nadom da ćemo je brzo prebaciti u sekciju "Prvi tim". Još uvijek nije debitovao u zvaničnoj utakmici, a bilo je nekoliko prilika. Ova pozicija nam je deficitarna.

Što ste tako strogi, normalno da će mu biti teško da se snađe upao je u vatru. Da je bilo još pola sata igre mislim da bi proigrao, ali polako.

Nemam mu šta zamjeriti, prvi debi i odmah protiv Citya i ganjaš rezultat. Igrao je u grču, ali drago mi je što je bio na terenu. Nadam se da će upisati ove sezone još više minuta jer momak ništa manje nije pokazao od nekih "prvotimaca" a to dovoljno govori o njihovom učinku. Vjerujem da će idući put kad dobije šansu, puno bolje izgledati.

Decko mora u teretanu prije svega, ojacati tijelo generalno, raditi na noznim misicima da dobije na ubrzanjuni explozivnosti. Moze on imati najbolju tehniku na svijetu, ako je fizicki slab nema od toga nista. 

Hahah kod nas bi i prvotimci mogli u teretanu jer čim potrče poderu neki mišić.

Ima jedan intervju gdje Chilwell kaže kako Reece ne ide u teretanu i da je zvijer sam od sebe. Možda se zato i povređuje.

Fali mu misicne mase svakao, i eksplozivnosti pri prvom koraku. Najvise mu fali minuta. 

Svakako bih mu dao da igra svaki mec do kraja, jer ovi sto mu zauzimaju mesto nisu nista bolji. 

• 2 sedmice kasnije...
  • reLo mijenja naslov u Omari Hutchinson
  • 6 mjeseci kasnije...
  • reLo mijenja naslov u Omari Hutchinson (Ipswich Town)
  • 1 mjesec kasnije...

Strijelac jedinog pogotka u pobjedi Towna protiv Svetaca. 

Town ima odlican pocetak sezone, drugi su na tabeli sa samo bodom manje od lidera Prestona. 

• 9 mjeseci kasnije...

Mozda je mogao ostati da se bori sa Maduekeom za poziciju, iako mislim da trenutno nije dovoljno kvaliteta za prvih 11 Chelsea. Zbog toga steta sto nije neka sell-on klauzula. 

Mozda je mogao ostati da se bori sa Maduekeom za poziciju, iako mislim da trenutno nije dovoljno kvaliteta za prvih 11 Chelsea. Zbog toga steta sto nije neka sell-on klauzula. 

Ne sell - on nego buy back. 

A da li je to fakat istina za procenat Arsenalu? Ko je to objavio? Ja koliko se sjecam to je objavio neki Arsenalov fan twitter account ali zapravo da li je to istina? Nisam siguran da je neki jak izvor to objavio.

@Adi molim te demantuj me.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.