Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 15: Arsenal (H) 06.11. @ 13:00

Ko će igrati najisturenijeg napadača (devetku)? 9 članova je glasalo

1. 1. Ko će igrati najisturenijeg napadača (devetku)?

• Sterling
      0%
      0
    • Auba
      77%
      7
    • Broja
      11%
      1
    • Havertz
      11%
      1
    • Mount
      0%
      0
    • Loftus Cheek
      0%
      0

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ispricat se tuchelu sad kad krene wc pavza pa nek napravi jos jedno cudo😁😁 al ne stvarno ovog pottera bas boli kita za rezultat, kaze majstor dali momci sve od sebe? Pa treba jim jebat mater a on ce se smijat sa momcima sutra na treningu, zgazit ce nas newcastle za vikend.. bolje da smo lamparda nazad uzeli😅

• Odgovori 65
  • Pregledi 1,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Istina je da je Boehly napravio kiks. Trebao je Tuchela otpustiti 31. marta. Ono što smo od Tuchela gledali od zime je za zatvora. I ne znam kako je potrajao uopšte do septembra. Potter će sve do

• Zar je neko očekivao da će isti igrači nakon Brightona magično proigrati? Nema šanse. Trener nažalost trenutno ne nudi ništa novo u odnosu na Tuchela. Ne odustaje od pravljenja Sterlinga wing bac

• Teško će biti sastavljati rečenice da u svakoj ne bude riječ sramota. Ovo što su danas demonstrirali je stvarno sramotno. Pogledao sam 8 utakmica ovoga kola i nisam vidio da je neko odigrao gore

Objavljene slike

Nesto mi pade na pamet. Je l ostao onaj trener za prekide u strucnom stabu? Bas kriminalno branimo prekide od pocetka sezone, a primer su golovi junajteda, brajtona i danas. Ja video ono grljenje nasih igraca pri brajtonovom korneru, dok danas Cucu grli Dzaku. Smehotres!

Taktika danas je bila veoma jednostavna, stanite svi iza lopte i gledajte da ne primite gol u napadu šta uradite a ne morate ništa uraditi. Pa više se uradilo u napadu protiv barse u onom dvomeču kad smo igrali od početka sa igračem manje dan te jebo.

Ovoliki nivo neorganizacije u napadačkom pogledu odavno vidio nisam, ovo što oni igraju je sramota. I onda se nađe neko pametan i kaže, pa ne mogu oni bebice da izađu da slobodno igraju, primiće 5 komada.

Pa ako te bebice ne mogu da igraju protiv ljudi koji imaju isti broj hromosoma kao i oni, isti broj ekstremiteta, očiju, organa, godina, kuraca i svega neka se te bebice pokupe fino i nose u tri pičke materine, šta ih onda koji kurac plaćaju toliko.

Eeeee, ne mogu da igraju protiv Sake, Džake, Zinchenka, Parteya kurca palca...Šta pričate vi jebo te hljeb

• Popularna objava

Teško će biti sastavljati rečenice da u svakoj ne bude riječ sramota.

Ovo što su danas demonstrirali je stvarno sramotno. Pogledao sam 8 utakmica ovoga kola i nisam vidio da je neko odigrao gore od nas. Nikakve ideje, nimalo želje da se nešto postigne. Jadno. Ovo ne želim da gledam i nisam izdržao do kraja. Ništa mi ne bi značilo da smo izjednačili, ništa mi ne bi značilo da smo pobijedili. Ničim to nismo zaslužili. Nijedno uzbuđenje tokom nepunih 90 minuta, nijednom se nisam ponadao. 11 Marcosa Alonsa na terenu, vucaraju se 90 minuta i čekaju da prođe vrijeme. Je li vas sramota grba kojeg nosite na dresu? Je li vas sramota te značke prvaka svijeta koje nosite na dresu? Sjetite se šta gdje ste bili prije fudbala i prije Chelseaja. Odigrali smo skoro 20 utakmica u sezoni i samo jedna je odigrana kako treba, samo jednom se igralo svih 90 minuta i svi su dali svoj maksimum. Ostalo ni blizu, čast pojedincima u pojedinim utakmicama, prije svega prva protiv Salzburga. Zamislite da igrate tenis i samo stojite u jednom mjestu, pa ako vas slučajno pogodi loptica, možete osvojiti poen, ili ako protivnik napravi glupost. Naravno da ćemo mi primiti glup gol, a ne oni, jer oni nas napadaju, ne mi njih. Kako bi im Bielsu doveo da sam predsjednik, trčali bi mi kao navijeni. Znam da mogu, vidio sam protiv Tottenhama i Salzburga.

Zadnje 4 utakmice samo 2 boda. Da se igralo 4 puta sa Cityem – malo je. Manje su osvojili samo Bournemouth i Wolves. Ni jedni ni drugi nemaju trenera, Bournemouth nema ni igrače, ovi nemaju nikoga da zabije gol. Pristup je katastrofalan, preslikana Lampardova druga sezona. Kakav strah u 14. kolu? Šta ti znači jedan bod protiv Arsenala u novembru? Čega se plašimo? Mi ne igramo uopšte, ne postojimo na terenu. Nismo te doveli da tako postavljaš ekipu. Izvedi 11 igrača koji mogu da potrče i potuci se sa Unitedom i Arsenalom. Vjerovatno ćeš jednom pobijediti i jednom izgubiti. To je već bolje od ovoga što smo ostvarili. Bacamo minute na utakmicama, bacamo utakmice, bacamo sedmice. Nastavak Tuchelove igre. 

Sa druge strane, ekipa nema karakter niti pobjednički mentalitet. Chelsea ne smije pola sata biti loš, a ne u 4 kola najgori u ligi. Vidjeli smo manjak ambicija prošle sezone. Na -8 smo se isključili iz borbe za titulu i održavali nekako treće mjesto, a Liverpool koji je bio gori od nas se borio do zadnje minute. Mora se svaka utakmica od početka shvatiti ozbiljno. Sve najbolje ekipe melju protivnika od početka. Mi se prekasno upalimo i kad se upalimo ja stvarno ne vidim da je njima stalo do pobjede. Ovo traje već neko vrijeme i izgleda da nijedan trener to ne može riješiti. Ne samo da igrači izgube 50% kvalitete kad dođu kod nas nego nijedan nije mentalno na tom nivou. Evo danas od 10 igrača u polju sve i jedan je u duelima samo čekao da padne. Jedini igrači koji mogu svojim primjerom da pokrenu ostale su trenutno van stroja. Mora se napraviti veliki zaokret, ako se izgube naredne dvije, i odigra se jadno, mogao bi neko ostati bez posla.

Nema ni promil sanse da ce Potter dobiti otkaz upamti Adi, dao mu je Amer ugovor na 5 godina i istrpit ce ga godinu, godinu i po dana. Odigrat ce se vjerovatno jadno jer u sljedece dvije utakmice igramo sa dvije ekipe koje su bolje poslozenije od nas, tako da nije nikakvo iznađenje da izgubimo obje te utakmice. Potteru jedino nece oprostiti u tim utakmicama ako ne bude uradio neke izmjene u ekipi, nastavi li sa sablonskim vodjenjem tima i istom selekcijom igraca pokazati ce da nista nije naucio.

Ako se i te dvije odigraju kao protiv Arsenala i Uniteda ja ne vidim nijedan razlog da se klub nastavi takmičiti u bilo čemu. Mene je sada strah svake naredne utakmice i uopšte mi se ne gledaju. Ako se opameti i shvati da ovo ne vodi ničemu i vidimo neka poboljšanja u naredne dvije utakmice, onda mu treba dati priliku za novi početak. Mislim da će ekipe u ovom zimskom prelaznom roku biti aktivnije nego ikada i da ćemo i mi dovesti jednog ili 2 igrača, neki će se oporaviti, neće biti izgovora o prvenstvu i onda da vidimo je li za mjesec dana smislio nešto novo.

Ovo zapravo pokazuje koliko su igraci Arsenala bolje stajali na terenu od nasih i koliko je njihova takticka obucenost na visem nivou. 

Ovo je Pepov counterpress sistem, koji Arteta uspesno implementira u svoju igru. 

To je nesto cemu Potter mora teziti. Stalna kretnja igraca bez lopte, mnogo vise kompaktnosti u igri. 

Nas presing ne postoji, ili je presiroko postavljen, ili ga igramo sa samo 2/3 igraca.

Saliba, Zinchenko i Jesus su ih digli novi iznad. Sva trojica za kojih je diablo govorio da ne valjaju. 

Svaka cast Arteti na ovakvoj predstavi, ali nije to nista spektakularno nego treba naseg trenera dobro isamarati jer je napravio da Arsenal izgleda kao fuzija Bayerna i Barcelone iz najboljih dana a nas Chelsea kao neki Reading iz donjeg dijela Championshipa.

Mater ti jebem Potteru, ne ulazi mi se ni na jednu sportku stranicu, forum, analizu, podcast... nista. Ogadio mi je fudbal ovo predstavom protiv Arsenala, toliko smo jadni bili.

Ako je to presing u prvih 30 sec na videu onda ja stvarno neznam.. mi presenga kod pottera nismo vidjeli ni jednu utakmicu

5 hours ago, hamco said:

Saliba, Zinchenko i Jesus su ih digli novi iznad. Sva trojica za kojih je diablo govorio da ne valjaju. 

Svaka cast Arteti na ovakvoj predstavi, ali nije to nista spektakularno nego treba naseg trenera dobro isamarati jer je napravio da Arsenal izgleda kao fuzija Bayerna i Barcelone iz najboljih dana a nas Chelsea kao neki Reading iz donjeg dijela Championshipa.

Mater ti jebem Potteru, ne ulazi mi se ni na jednu sportku stranicu, forum, analizu, podcast... nista. Ogadio mi je fudbal ovo predstavom protiv Arsenala, toliko smo jadni bili.

Kad sam rekao za Salibu? Govorio sam da ga debil Arteta ne vraca, a bolji od svih njegovih stopera. Zinchenko ne zna igrati poziciju lijevog beka i samo ispada, to ce normalna ekipa iskoristiti. Kao ulazi u sredinu zbog taktike, ne zato sto je takticki los, pa ne zna drzati poziciju koju igra. Jesus opet promasio nemoguce. Koliko sad kola nije zabio, 9?

Nasledjujemo se potencijalno tudjem neuspjehu umjesto da prvo pocistimo nered u svom dvoristu.

Arsenal nas je osramotio, toliko su ljudi bili bolji od nas. Imaju 13 bodova vec vise i nema sanse da ih stignemo.

Ljudi su trenutno igrom daleko ispred nas.

znate koja je razlika izmedju pesimiste i hamce

pesimista kaze nije moglo biti gore, a hamco - moglo je moglo je :D

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.