Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 07: Fulham (A) 12.01. @ 21:00

Istaknuti odgovori

Neka samo neko promijeni datum i vrijeme odigravanja utakmice.

Rijetko se za mog života dešavala situacija da smo treći klub u gradu. Dešavalo se da Arsenal i Tottenham budu ispred na tabeli, pa čak i West Ham, ali ne znam je li se ikad desilo da smo treći klub u kvartu. Doveli smo se u situaciju da u leđa gledamo Fulhamu i Brentfordu.

Fulham je naša redovna mušterija. U eri Premier Lige imamo samo 1 poraz na 30 utakmica protiv njih. Imamo 7 pobjeda u nizu, a posljednji put smo izgubili 2006. godine.

Dobro su se pokazali protiv onih najjačih. Iako nikoga nisu pobijedili svakoga su namučili. United im je gol za pobjedu dao u posljednjoj sekundi utakmice, City također u sudijskoj nadoknadi iz penala, protiv Arsenala su primili u 85-oj, od Tottenhama također minimalno izgubili, a Liverpoolu su otkinuli bod. Bodove su osvajali protiv osrednjih i sebi ravnih ekipa. Nisu više ekipa za nabijanje gol-razlike, igraju ozbiljan fudbal što tabela i pokazuje. Zabijaju puno golova glavom iz prekida i iz igre. Posebno su opasni Mitrović i Palhinha.

Ne mogu predvidjeti sastav, čak ne mogu ni napisati sastav koji bih želio, jer mi se mnogi više ne gledaju. Ako se i ovdje osramotimo ja ću izgubiti svaku nadu.

• Odgovori 57
  • Pregledi 1,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Da sam nekim slučajem menadžer, nakon ovakvih partija u svlačionici bi krvavih bilo, bukvalno bi ih šakama tuko

• Da li je Boehly imao upletene prste u smrt kraljice, pitanje je sada?

• Koja glupost, minutom sutanja odati pocast i nastaviti igrati, umrla u 96 godini, na njoj ima dijelova od golfa 2.

Objavljene slike

• diablo_bih mijenja naslov u Matchday 07: Fulham (A) 12.01. @ 21:00
11 minutes ago, Wisey said:

Nemojte se iznenaditi ako trener nogu dobije u slucaju kiksa ovdje. 

Iznenađenje više nije nista, samo je pitanje šta onda koga onda dovesti🤣

Necu gledat utakmicu jer imam termin u tom vremenskom intervalu a i vama preporucujem da odete do obliznje sale i pogledate neki termin, manje cete se nanervirati a vjerovatno cete i vidjeti koji zanimljiv potez za razliku od ovih nasih primadona. 

1 hour ago, Adi said:

Ne igra Mitrović zbog kartona, na to sam skroz zaboravio. Nama ponovo fali 10 igrača.

Jedina pozitivna stvar za Chelsea veceras, tuđa nesreća je jedina naša 'sreća'.

22 hours ago, King Chelsea said:

Iznenađenje više nije nista, samo je pitanje šta onda koga onda dovesti🤣

Bit ce Boehly interim manager do ljeta a onda nas simeone preuzima

Svima je jasno da je utakmica gotova onog trenutka kad primimo gol. Ne mogu zamisliti da preokrenemo rezultat, čak ni poklone nismo u stanju iskoristiti. Veće su šanse da primimo još 2 gola, nego damo jedan.

Fino smo krenuli, ali smo se poslije 10-ak minuta potpuno pogubili. Chalobah mora hitno na klupu dok nije napravio veću štetu. 

Felix na debiju izgleda bolje nego što sam očekivao. Sa njim lakše odigravamo kontre.

Ovo vec mozemo da pisemo kao poraz s obzirom da mi nikog ne mozemo da okrenemo. Mogu svi nas al mi ne mozemo nikoga. 

Cinjenica je da smo trenutno najgora ekipa u ligi. Tako da mozemo zvanicno da otvorimo pocetak borbe za opstanak u ligi.

Imali smo čak 3 solidne situacije, možda je smo ona prva Hallova bila baš jaka šansa ali i ove ostale su bile jako dobre ali Leno je odbranio. To je to ja mislim. Trio Azpi, Ćabola i Kulibali treba napustiti igru na poluvremenu, sramotno ih je gledati. Felix najbolji napadač u ekipi večeras

Kakav kriminal od ekipe, volim klub ali ja ovo stvarno ne mogu da gledam vise.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.