Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 07: Fulham (A) 12.01. @ 21:00

Istaknuti odgovori

• Odgovori 57
  • Pregledi 1,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Da sam nekim slučajem menadžer, nakon ovakvih partija u svlačionici bi krvavih bilo, bukvalno bi ih šakama tuko

• Da li je Boehly imao upletene prste u smrt kraljice, pitanje je sada?

• Koja glupost, minutom sutanja odati pocast i nastaviti igrati, umrla u 96 godini, na njoj ima dijelova od golfa 2.

Objavljene slike

Da me neko na početku sezone pitao koga ćemo sigurno pobijediti rekao bih Leeds, Southampton, Fulham, Nottingham i u LP ekipu iz četvrtog šešira. Za sada ništa ne ide po planu.

Bit će interesantno vidjeti kako neko drugi razmišlja i kako bi on posložio ove igrače. Obično treneri u prvoj utakmici odigraju na sigurno i na teren pošalju najveća imena. Kako god da bude očekujem pobjedu.

Nadam se pozitivnom soku, nece to biti odma kako treba Fulam je namucio Liverpul i Totenhem ali se nadam nekoj pobjedi od 2:0. Ne znam kakav ce sastav biti ako nas Poter bude vodio, ako bude ocekujem nesto ovako:

Kepa,

Fofana, Silva, Kulibali,

James, Kukumeni, Kova, Galager,

Haverz, Maunt, Broja. 

11 hours ago, Zemo said:

Koja glupost, minutom sutanja odati pocast i nastaviti igrati, umrla u 96 godini, na njoj ima dijelova od golfa 2.

Kakav golf 2 crni, pa ona imala 60 kad je prva dvica napravljena druže moj.

12 hours ago, Adi said:

Kakav tajming za smjenu trenera

Kao u Formuli 1 kad te usere da odradiš pit-stop a saftey car na stazu usao

Vlada UK kaže da odgode događanja (između ostalih i sportskih) natjecanja nisu obavezna. Znači Premiership tj. klubovi su odlučili odgoditi. Logično, ima dosta klubova kojima paše tjedan pauze (nama, Liverpoolu, Brightonu...)

Šteta zbog fudbalskog vikenda, nece se imati šta pogledat, ali da nam odgovara ovo odgovara nam, Potter dobija bukvalno par dana na poklon da upozna ekipu i koliko toliko spremi sljedeću utakmicu.

Sinoc kad sam vidio da je bakica umrla nije mi bilo ni u malom mozgu da ce odgoditi utakmice zbog toga, kontam umrla biće minut šutanja i ljuljaj dalje, ali citam da ima neka ceremonija/sahrana od 12 dana tako da ok svako ima pravo na svoje ludilo😄

• Autor

Sve ostale sportske manifestacije se održavaju koliko sam vidio, tako da ova odluka nema smisla. Također će se sahrana održati tek za 9-10 dana tako da će se vjerovatno i ono kolo iduće sedmice odgoditi.

On 9/9/2022 at 1:54 PM, reLo said:

Još jedan dokaz da je zapad materijalno nadmoćan svim drugim civilizacijama, ali duhovno je propao ko kauč.

Upravo to, čuj 17 dana žalosti jebo te hljeb, sahrana tek u ponedeljak nekad, usmrdiće se do tad dan te jebo. Kakvo sviranje kurcu, sve nešto mlate koliko je bila bitna, ovo ono, a highligti joj kad je bila u nekoj emisi/cirkusu i rekla COWS 

Goni je ba u kurac

1 hour ago, Kun Aguer0 said:

Upravo to, čuj 17 dana žalosti jebo te hljeb, sahrana tek u ponedeljak nekad, usmrdiće se do tad dan te jebo. Kakvo sviranje kurcu, sve nešto mlate koliko je bila bitna, ovo ono, a highligti joj kad je bila u nekoj emisi/cirkusu i rekla COWS 

Goni je ba u kurac

dotad ce i charls umriti i nece biti premier lige do kraja godine

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.