Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Europa League

Istaknuti odgovori

Džeko u stilu ofarbanog jazavca izjavio da nije čuo ni za jednog igrača Sportinga. Trebao bi neko objasniti ovim nepismenim šminkerima kako podcjenjivanje protivnika utiče na motivaciju istog.

Kačio se za tramvaj '96., a sad je u [i]niko kao ja[/i] fazonu. Cigan!
  • Odgovori 956
  • Pregledi 58,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Finale United-Totenham, pobjednik spasava sezonu i ide u ligu prvaka. Navijacu za Totenham jer nam je United toliko oteo puta za vrijeme Fergusona i Weba da ne bih mogao navijati za njih.

• Gotovo svaka od ovih ekipa bi nas namučila u dvomeču i ne vjerujem da bi ikoga rutinski izbacili, tako da bolje da se i mi poklopimo malo

• Konačno nešto vrijedno gledanja i u Ligi Evrope: Barcelona - United  Gdje ćeš bolje?

[quote name='dubrovcanin' timestamp='1331225986' post='33753']
Džeko u stilu ofarbanog jazavca izjavio da nije čuo ni za jednog igrača Sportinga. Trebao bi neko objasniti ovim nepismenim šminkerima kako podcjenjivanje protivnika utiče na motivaciju istog.

Kačio se za tramvaj '96., a sad je u [i]niko kao ja[/i] fazonu. Cigan!
[/quote]
Nađi mi tu njegovu izjavu na bbc-u ili skyu.
džeko ako je to rekao, onda je zbilja teški paćenik..

inače, mislim da večeras bilbao neće izgubiti od uniteda, vuče mi ta tekma na X sa golovima...
a onda u uzvratu remi bez golova i prolaz uniteda,,,neka moja prognoza :P
a city bi mogao rutinski već večeras osigurati prolaz..
Ne moze je naci jer je to obicna izmisljotina.. Dzeko nije takav covjek.. ako ima iko koga slava i pare nisu promjenile onda je to Dzeko.. bio sam na velikom broju treninga reprezentacije BiH u Hrasnici i poslije svakog treninga Dzeko ostane dok se ne slika ili da autogram apsolutno svakom navijacu.. ugl svi igraci se slikaju nekoliko puta i daju poneki autogram i onda ulaze u bus, a Dzeko ostane dok se svi koji hoce ne slikaju s njim il sta vec hoce i svaki put svi samo na njega cekaju u busu dok on zavrsi sa navijacima.. pa onda kada dode pred hotel kada svi igrace jedva cekaju da udu i odmore se malo Dzeko i dalje ostaje ispred hotela sa navijacima.. onda taksista koji je vozio Dzeku za vrijeme rata na treninge Dzeko mu je kupio novo auto i milion drugih primjera tu ima.. tako da nemojte molim vas pricat gluposti.. Dzeko nije takav covjek i nikad ne bi izjavio takvu glupost..
[quote name='drogba 11' timestamp='1331227291' post='33763']inače, mislim da večeras bilbao neće izgubiti od uniteda, vuče mi ta tekma na X sa golovima... a onda u uzvratu remi bez golova i prolaz uniteda,,,neka moja prognoza :P a city bi mogao rutinski već večeras osigurati prolaz..[/quote]

pa u tom slučaju united prolazi...

što se džeka tiče nisam se ni trudio naći, jednostavno sam ovu izjavu pročitao od jednog bosanca i automatski mi nije palo napamet da će lagat o džeku, al dobro ako stvarno nije rekao..
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1331231681' post='33787']

[b]pa u tom slučaju united prolazi...[/b]

što se džeka tiče nisam se ni trudio naći, jednostavno sam ovu izjavu pročitao od jednog bosanca i automatski mi nije palo napamet da će lagat o džeku, al dobro ako stvarno nije rekao..
[/quote]

ja sam se sjebo živ, ubi me temperatura neka jučer, tako da sam i danas na pola u haosu :(

a i ti si valjda mislio da united u tom slučaju NE prolazi ;)
odo spavat do uniteda malo, kaos mi je :wacko:
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1331231681' post='33787']

pa u tom slučaju united prolazi...

[/quote]
Sto se dzekE tice... Napamet da ce lagat o dzeki.
[quote name='drogba 11' timestamp='1331232185' post='33791']

ja sam se sjebo živ, ubi me temperatura neka jučer, tako da sam i danas na pola u haosu :(

a i ti si valjda mislio da united u tom slučaju NE prolazi ;)
odo spavat do uniteda malo, kaos mi je :wacko:
[/quote]

ahaha vid ovo obojica ste se sjebali aahhahahaha
Pa sta ako je izjavio?

Ne zna covjek o sportingu i njegovim i igracima.. Kao da je to uvreda. .Dokazi se kao klub i znat ce te svi. Kako igrace porta znaju i ja nisam znao za sportingove igrace dok sad tekmu nisam upalio ko ih to prati..
[quote name='soxx' timestamp='1331233552' post='33803']
Pa sta ako je izjavio?

Ne zna covjek o sportingu i njegovim i igracima.. [b]Kao da je to uvreda[/b]. .Dokazi se kao klub i znat ce te svi. Kako igrace porta znaju i ja nisam znao za sportingove igrace dok sad tekmu nisam upalio ko ih to prati..
[/quote]
Normalno da je uvreda , i ako nije cuo trebao je reci da su u cjelini dobar tim ili nesto slicno .

Ali to je jos jedna u nizu od izmisljotina novinara.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1331234032' post='33806']

Zovi ga ti Džeka ako hoćeš, za mene je Džeko.
[/quote]
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1331234032' post='33806']

Zovi ga ti Džeka ako hoćeš, za mene je Džeko.
[/quote]
Nisi me skontao. Samo sam ti ispravljao recenice. Ne mozes reci Dzeka i Dzeku.
[quote name='diablo_bih' timestamp='1331235100' post='33824'] Nisi me skontao. Samo sam ti ispravljao recenice. Ne mozes reci Dzeka i Dzeku.[/quote]

Džeko - (Komu,čemu?) Džeku
Marko - (Komu,čemu?) Marku

Džeka - (Komu, čemu?) Džeki
Marica - (Komu, čemu?) Marici

Ownam te padežima.
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1331235279' post='33826']

Džeko - (Komu,čemu?) Džeku
Marko - (Komu,čemu?) Marku

Džeka - (Komu, čemu?) Džeki
Marica - (Komu, čemu?) Marici

Ownam te padežima.
[/quote]

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

dajte pa nismo na satu jezika ahahaha
[quote name='chelseathebest' timestamp='1331234898' post='33820']
ma ne :D nego je Sporting dosta dobar
[/quote]
Bas mi je drago. :D

Kad bi uvalili jos jedan do kraja,pa da imaju neke sanse na Etihadu :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.