Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Europa League

Istaknuti odgovori

• Odgovori 956
  • Pregledi 58,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Finale United-Totenham, pobjednik spasava sezonu i ide u ligu prvaka. Navijacu za Totenham jer nam je United toliko oteo puta za vrijeme Fergusona i Weba da ne bih mogao navijati za njih.

• Gotovo svaka od ovih ekipa bi nas namučila u dvomeču i ne vjerujem da bi ikoga rutinski izbacili, tako da bolje da se i mi poklopimo malo

• Konačno nešto vrijedno gledanja i u Ligi Evrope: Barcelona - United  Gdje ćeš bolje?

• 4 sedmice kasnije...
Rubin - Olympiakos 0:1, Braga - Besiktas 0:2.. za mene iznenadujuci rezultati, mada mi je drago zbog Besiktasa :)
[quote name='mata10' timestamp='1329251021' post='26461']
Rubin - Olympiakos 0:1, Braga - Besiktas 0:2.. za mene iznenadujuci rezultati, mada mi je drago zbog [b]Besiktasa[/b] :)
[/quote]
Drago mi zbog Simao-a i Quaresme :)
[quote name='drogba 11' timestamp='1329350511' post='26864']
opa sutra su nam manchesteri na malim ekranima, a četvrtak je, fino :P :D ;)
[/quote]
Jah, ko bi reko na početku sezone da ćemo na ovoj temi diskutovati o njima. :lol:
[quote name='Wisey' timestamp='1329350574' post='26865']
Jah, ko bi reko na početku sezone da ćemo na ovoj temi diskutovati o njima. :lol:
[/quote]

Ja sam reko da City ne prolazi garant čim su grupe izvučene, a za United sam znao nakon 5. kola ;)
Ja mislim da je bolje da United i City doÄ‘u što dalje tu u europskoj ligi, jer onda igraju više utakmica i umor je veći, ovako samo njim ostaje premierliga.
Mislim da su veceras podbacili Udinese, Stoke (ocekivao sam da makar nerijeseno izvuku na svom stadionu) i sto mi je posebno zao Lazio.. pa i Porto je trebao ako nista nerijeseno odigrat..
gledao sam nažalost samo sažetak Plzena i mogu reć da mi se svidjelo što sam vidio igraju dobro stvaraju prilike, dok Schalke imao samo 2-3 ozbiljne a zabili više sretno nego spretno, volio bi da Plzen daleko dogura , zaslužili su , mislim da bi svima mogli bit primjer kako se vodi jedan klub u svakom pogledu. Samo se pitam šta bi bilo da nisu izvukli ove sezone procvjetali Milan i uvjek dobru (a i poguranu) Barcu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.