Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kviz znanja

Istaknuti odgovori

[quote name='Kalouda' timestamp='1362074244' post='109593']
Protiv Valencije, grupna faza LŠ, 1-1 rezultat, Lampard i Soldado (pen) strijelci, penal napravio Kalou..
[/quote]

Bravo, idemo dalje. Sad ti postavi neku tekmu Kaluđa.
  • Odgovori 542
  • Pregledi 45,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

protiv Boltona , pobjeda u gostima 0-4, pocetkom 2011. godine. Ramiresov prvijenac (mislim)

evo sljedeca:

[img]http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/542831_4320341298002_207112059_n.jpg[/img]
[quote name='Spaha' timestamp='1362086722' post='109648']
jel ovo protiv Tottenhama, Chelsea izgubio 2-1, samo se dobro sjecam da je jedan stoper mislim Dawson zabio lijep gol glavom
[/quote]
Nije [-X dacu ti tip, Drogba je bio strijelac, tekma je zavrsila 1-0
Vidi se da je Liga Sampiona i da je mec na SF.Takodje,vidi se da je sezona 06/07 jer je Murinjo tu,a iste dresove smo nosili i 07/08 skoro do kraja sezone.
Chelsea-Barcelona 1-0?
chelsea barcelona u grupnoj fazi lš 2006/2007

edit, batigol je već odgovorio tačno

Uređeno , autor izmjene: Kalouda

[quote name='Batigol' timestamp='1362134985' post='109725']
Vidi se da je Liga Sampiona i da je mec na SF.Takodje,vidi se da je sezona 06/07 jer je Murinjo tu,a iste dresove smo nosili i 07/08 skoro do kraja sezone.
Chelsea-Barcelona 1-0?
[/quote]

tacno! Kad je Didi iz okreta sa ruba 16erca zabio!

ovo gore je bio Veronov prvi i zadnji gol za Chelsea, na Anfieldu
  • 2 sedmice kasnije...
  • 6 mjeseci kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...

Prvi Brazilac koji je postigao gol ( zgoditak, pogodak, go) u dresu Chelseaja je...?

Hmmm..dobro pitanje, naveo si me na razmisljanje. Ne sjecam se da je prije Romanove ere u Chelseaju bilo Brazilaca - sto znaci da se radi o nekom igracu koji nije davno igrao u plavom dresu. Mislim se izmedju Belelletija i Alexa jer su koliko se sjecam i jedan i drugi presli isto ljeto u Chelsea. Ipak, mislim da se radi o Alexu. Da li je u pitanju ovaj gol ili?

http://www.youtube.com/watch?v=YnmzFUk6OIU

1. Chelsea je u svojoj historiji imao 2 talijanska golmana. Jedan je Cudicini, a drugi je?

2. Za Chelsea je igralo dosta Holandjana koji su ostavili veliki trag u tom klubu. Hasselbaink je dao najveci broj golova za Chelsea kada su u pitanju Holandjani. Pored tog rekorda, drzi jos jedan, kojeg bi mogli okarakterisati kao neslavni. Naime, Hasselbaink je od svih holandskih igraca koji su igrali u dresu Chelseaja zaradio najveci broj crvenih kartona - tacnije 3. Koji je Holandjanin drugi na listi kada su u pitanju crveni kartoni?

3. Prvi i jedini Jamajcanin koji je do sada igrao za Chelsea?

1. Chelsea je u svojoj historiji imao 2 talijanska golmana. Jedan je Cudicini, a drugi je?

2. Za Chelsea je igralo dosta Holandjana koji su ostavili veliki trag u tom klubu. Hasselbaink je dao najveci broj golova za Chelsea kada su u pitanju Holandjani. Pored tog rekorda, drzi jos jedan, kojeg bi mogli okarakterisati kao neslavni. Naime, Hasselbaink je od svih holandskih igraca koji su igrali u dresu Chelseaja zaradio najveci broj crvenih kartona - tacnije 3. Koji je Holandjanin drugi na listi kada su u pitanju crveni kartoni?

3. Prvi i jedini Jamajcanin koji je do sada igrao za Chelsea?

1. Marco Ambrosio (Igrao u 2003/04 sezoni, te skupio 12 nastupa)

2.  Eh ovo ne bih znao, ne pratim previše te kartone

3. Frank Sinclair (iako je rođen u Engleskoj, igrao je za reprezentaciju Jamajke)

Pifonis je tačno odgvorio na prvo i treće pitanje. Drugo je malo teže. Nije Boulahrouz u pitanju. Znao sam da će neko od vas to napisati. Zbog toga sam i postavio ovo pitanje. I ja bi prvo pomislio na njega. Pričekat ćemo Caeruleusa da mi potvrdi odgovor i pokuša odgovoriti na ovo pitanje :)

• 1 godina kasnije...

Nova tri pitanja:

1. Šta se nalazilo na prvortnom grbu Chelseaja?

2. Zašto su čelnici kluba izabrali plavu boju (objašnjenje)?

3. Njemac koji je prije Schuerrlea, Marina i Ballacka igrao za Chelsea je?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.