Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kviz znanja

Istaknuti odgovori

• Odgovori 542
  • Pregledi 45,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...
1. Ko je dao najviše penala za ÄŒelsi?
2. Koji igrač sa Balkana je dao najviše golova za CFC u Champions League?
3. Prvi meč ikad Čelsi je odigrao 1. septembra 1905. godine. Protiv koga i koji je rezultat bio?

[b]AJMO MOMCI, MALO AKTIVNIJE NA OVU TEMU. PUSTITE 'MALA JE EXTRA, (M) CORNER'[/b]

:D
1. Dick Spence
2. Branislav Ivanovic
3. Stockport, izgubili 1:0 (ii mislim da je utakmica bila 2. septembra)
1. Kada je zvanicno otvoren nas stadion Stamford Bridge, u koje svrhe je koristen u pocetku i kojem fudbalskom klubu prije nas je ponudeno da igra na njemu ??
2. Koji menadzer je osvojio prvi trofej za Chelsea u ligi, koji klub je vodio prije samog dolaska Chelsea i u kojem klubu je ostavio najveci trag kao igrac ??
3. Prvi strani igrac koji je igrao za Chelsea (dakle ne iz Velike Britanije), i prvi crni igrac koji je igrao za Chelsea ??
Mozda je malo preopsirno, ali potrudite se ;)
[quote name='jakovf' timestamp='1328476902' post='23738']1.Mislim da je bilo igralište za ragbi :D 2.Neam blage. 3.Mislim da je Frank Sinclair.[/quote]
1. Nije bilo u samom pocetku tj. ono na sta se odnosi pitanje.. a u nekom daljem periodu je bilo i ragbija :)
2. ok ;) xD
3. ne, nije ni prvi strani ni prvi crni igrac..
Namjerno sam stavio u svakom pitanju jos nekoliko podpitanja, da se malo potrudite, da malo istrazujete historiju Chelsea ;) :D
ii ovo trece pitanje, pitam koji je prvi strani , a koji prvi crni, znaci dva pitanja :D
aa Kun Aguer0: 1.jeste otvoren 1877, jeste ga koristio prvo London, ali u koje svrhe ?? ii kojem fudbalskom klubu je ponuden na koristenje poslije ovog Londona?? 2. ne, 3. ne, nije ni prvi strani, ni prvi crni..

[b]II KAO STO KALOUDA RECE, MALO SE VISE POTRUDITE OVDJE, A OSTAVITE MALO "MALA JE EXTRA, (M) CORNER[/b]" :D
To ne znam.. ali ja sam ovo sastavio tako da ne vjerujem da mozete sve iz glave znat.. pa eto istrazite malo i usput saznajte jos neke detalje iz historije Chelsea ;)
jeste ponuden je Fulhamu.. jos samo za sta je koristen od strane ovog Londona ??
  • 1 mjesec kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.