Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pierre-Emerick Aubameyang (2022-2023, 15 nastupa)

Istaknuti odgovori

Desi se i najboljima, možeš pronać i Ronaldu kompilaciju falivenih praznih branki. Problem je ako nastavi ovako u kontinuitetu. Bia je dobro krenia, al sad je već 2 utakmice krenia u smjeru svih naših napadača... Nadat se da će se vratiti golovima

• Odgovori 116
  • Pregledi 6,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• 🤣

• Samo da ne naiđe na neki tattoo salon i da ne stigne potpisati ugovor.   Svi igrači koji su igrali i za Arsenal i za Chelsea su bili bolji kod nas. To mi je najveća utjeha kada je u pitanju

• Prekini srati po instagramu svaki Bogovi dan i umiljavati se navijacima glupim izjavama...pricaj na terenu, gini i ne seri puno slino    Muka mi je vise od ovih sto cim zavrsi svaka tekma tr

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...
  • Autor

Protivnici se uopšte ne plaše naših napadača. Kad igraš protiv Haalanda, Salaha, Mbappea, Messija, da ne nabrajam dalje, odbrambeni igrači, trener, navijači, tresu im se gaće 90 minuta. Koga kod nas da se boje? Ove dvije mrljine? Jedini koji može utjerati strah u kosti je Broja, ova dvojica se vuku po terenu, ne mogu duel da dobiju.

Komentator danas je bio očajan, od toga da umjesto Lpool kaže Leicester igra sa Tottenhamom pa do toga kad su svi naši igrači i navijači tražili igranje rukom on genijalac konta da su tražili da sviraju igranje rukom Havertza, dakle totalno maloumno biće kao i svi komentatori godinama unazad.

Ali danas je imao jednu zlatnu, ulazi Broja, nakon 5 minuta dar mar po lijevoj strani ali Gallagher ne prima loptu, odlazi mu kroz noge a on kralj reče, više je Broja uradio u ovih 20 sekundi nego Aubameyang za 60 minuta...

4 dodira sa loptom u prvom poluvremenu, haman sjebo Lakaku koji je imao 2 i jedan bio sa centra, doduše Lakaka je odigra skoro čitavu tekmu... Poređenja radi napadač Arsenala Jesus je imao 27 dodira sa loptom u poluvremenu...

Ispostaviće se tačnime ono što sam rekao, polovna ojebina koja nas je koštala 15ak miliona

Broja je za tebe Ronaldo

• 1 mjesec kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.