Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pierre-Emerick Aubameyang (2022-2023, 15 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 116
  • Pregledi 6,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• 🤣

• Samo da ne naiđe na neki tattoo salon i da ne stigne potpisati ugovor.   Svi igrači koji su igrali i za Arsenal i za Chelsea su bili bolji kod nas. To mi je najveća utjeha kada je u pitanju

• Prekini srati po instagramu svaki Bogovi dan i umiljavati se navijacima glupim izjavama...pricaj na terenu, gini i ne seri puno slino    Muka mi je vise od ovih sto cim zavrsi svaka tekma tr

Objavljene slike

45 minutes ago, King Chelsea said:

A Leao?😁

Oplodi nas Pijere Emeriče i nismo za boljeg trenutno, hajd nek mu je sa srecom..

Odbio je Milan 100 milliona. 

Nova runda pregovora u januaru 

1 hour ago, Adi said:

Samo da ne naiđe na neki tattoo salon i da ne stigne potpisati ugovor.

Svi igrači koji su igrali i za Arsenal i za Chelsea su bili bolji kod nas. To mi je najveća utjeha kada je u pitanju ovaj transfer.

Samo neka bude novi Olivier Giroud, ništa više tražio ne bi

Da li je istina da je plata 80k ? 

• reLo mijenja naslov u #00 Pierre-Emerick Aubameyang

Sretno mu bilo, ne očekujem puno od njega, rađe bi Borji dao šansu da se mene pita (ali ja svakako ne bi nikakve ofenzivne igrače dovodio dok god se ili Tuchel ne odluči šta želi igrat ili ne promjeni trener) , al kao prijelazno riješenje bi mogao bit ok, pogotovo ako je u pitanju plaća koju navodi Aguero ne može bit neki promašaj

• Autor

Uzeo je broj 9, neće na dobro..

Baca me u depresiju njegova igra otkako je potpisao onaj čuveni ugovor sa Arsenalom i to što nije bio koncentrisan na fudbal. Također i potencijalni nastavak niza Falcao, Pato, Higuain. Tješi me 11 golova u La Ligi za polusezonu.

• reLo mijenja naslov u #9 Pierre-Emerick Aubameyang

Meni je tu nekako najnejasnije što su se prodala(posudila) dva napadača i to za mizerne pare i onda opet doveden napadač koji vala ne izgleda opet kao neki upgrade, valjda će biti upgrade na terenu, kakvi su nam napadači u zadnjih godinu malo bi mu bilo dovoljno da ih nadjebe.

Ako i on zasere ovu devetku tačno je niko više uzeti neće

10 hours ago, Adi said:

Uzeo je broj 9, neće na dobro..

Baca me u depresiju njegova igra otkako je potpisao onaj čuveni ugovor sa Arsenalom i to što nije bio koncentrisan na fudbal. Također i potencijalni nastavak niza Falcao, Pato, Higuain. Tješi me 11 golova u La Ligi za polusezonu.

jel u arsenalu ono imao 300k sedmicno?

a koliko je kod nas? neko spomenu 90k sto mi je premalo.

13 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Kepa

Reece Fofana Koulibaly Ćabola Chilz

Connor Kova Mount

Broja Kai

Malo drugačija postavka, da vidimo kako bi to izgledalo, pokušati se igrati malo. Šta kažete

sve si super postavio do flopercinja. nećemo valjda tolikog talenta trošiti na tim dinamo iz zagreba.

Koja je logika ovog transfera ako si znao da ces otpustiti trenera koji je vjerovatno i glavni razlog igracevog dolaska. 

Koji retardi u upravi.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.