1. septembar 2022.4 god. comment_333299 Pierre Emerick Emiliano Francois Aubameyang 18.06.1989., Laval, Francuska 187 cm, 80 kg Napadač Bivši kapiten i legenda Arsenala. Mogao bi u toku dana postati naš novi igrač. Prijavi
1. septembar 2022.4 god. comment_333328 A Leao?😁 Oplodi nas Pijere Emeriče i nismo za boljeg trenutno, hajd nek mu je sa srecom.. Prijavi
1. septembar 2022.4 god. comment_333331 45 minutes ago, King Chelsea said: A Leao?😁 Oplodi nas Pijere Emeriče i nismo za boljeg trenutno, hajd nek mu je sa srecom.. Odbio je Milan 100 milliona. Nova runda pregovora u januaru Prijavi
1. septembar 2022.4 god. Autor comment_333336 4 hours ago, Bari said: Samo da ne naiđe na neki tattoo salon i da ne stigne potpisati ugovor. Svi igrači koji su igrali i za Arsenal i za Chelsea su bili bolji kod nas. To mi je najveća utjeha kada je u pitanju ovaj transfer. Prijavi
1. septembar 2022.4 god. comment_333362 1 hour ago, Adi said: Samo da ne naiđe na neki tattoo salon i da ne stigne potpisati ugovor. Svi igrači koji su igrali i za Arsenal i za Chelsea su bili bolji kod nas. To mi je najveća utjeha kada je u pitanju ovaj transfer. Samo neka bude novi Olivier Giroud, ništa više tražio ne bi Da li je istina da je plata 80k ? Prijavi
2. septembar 2022.4 god. comment_333458 Sretno mu bilo, ne očekujem puno od njega, rađe bi Borji dao šansu da se mene pita (ali ja svakako ne bi nikakve ofenzivne igrače dovodio dok god se ili Tuchel ne odluči šta želi igrat ili ne promjeni trener) , al kao prijelazno riješenje bi mogao bit ok, pogotovo ako je u pitanju plaća koju navodi Aguero ne može bit neki promašaj Prijavi
2. septembar 2022.4 god. Autor comment_333461 Uzeo je broj 9, neće na dobro.. Baca me u depresiju njegova igra otkako je potpisao onaj čuveni ugovor sa Arsenalom i to što nije bio koncentrisan na fudbal. Također i potencijalni nastavak niza Falcao, Pato, Higuain. Tješi me 11 golova u La Ligi za polusezonu. Prijavi
2. septembar 2022.4 god. comment_333464 Meni je tu nekako najnejasnije što su se prodala(posudila) dva napadača i to za mizerne pare i onda opet doveden napadač koji vala ne izgleda opet kao neki upgrade, valjda će biti upgrade na terenu, kakvi su nam napadači u zadnjih godinu malo bi mu bilo dovoljno da ih nadjebe. Ako i on zasere ovu devetku tačno je niko više uzeti neće Prijavi
2. septembar 2022.4 god. comment_333497 10 hours ago, Adi said: Uzeo je broj 9, neće na dobro.. Baca me u depresiju njegova igra otkako je potpisao onaj čuveni ugovor sa Arsenalom i to što nije bio koncentrisan na fudbal. Također i potencijalni nastavak niza Falcao, Pato, Higuain. Tješi me 11 golova u La Ligi za polusezonu. jel u arsenalu ono imao 300k sedmicno? a koliko je kod nas? neko spomenu 90k sto mi je premalo. Prijavi
6. septembar 2022.4 god. comment_333800 Kepa Reece Fofana Koulibaly Ćabola Chilz Connor Kova Mount Broja Kai Malo drugačija postavka, da vidimo kako bi to izgledalo, pokušati se igrati malo. Šta kažete Prijavi
6. septembar 2022.4 god. comment_333806 13 minutes ago, Kun Aguer0 said: Kepa Reece Fofana Koulibaly Ćabola Chilz Connor Kova Mount Broja Kai Malo drugačija postavka, da vidimo kako bi to izgledalo, pokušati se igrati malo. Šta kažete sve si super postavio do flopercinja. nećemo valjda tolikog talenta trošiti na tim dinamo iz zagreba. Prijavi
6. septembar 2022.4 god. comment_333878 Malo sam fulio temu ali prizvao Aubu u prvih 11... Nije bio čemu, loš je bio kao i većina saigrača ali ne znam šta očekivati kad je došao u ekipu prije par dana. Naravno Tuchel majstor njega stavi u prvih 11 a Broju kojeg toliko hvali opet posadi na klupu, genije Prijavi
6. septembar 2022.4 god. comment_333912 Vidjeli smo više agilnosti u ofsajdima. Mogao bi biti pojačanje, ako ukinu to fudbalsko pravilo. Prijavi
6. septembar 2022.4 god. Autor comment_333913 1 minute ago, reLo said: Vidjeli smo više agilnosti u ofsajdima. Mogao bi biti pojačanje, ako ukinu to fudbalsko pravilo. Prava zamjena za Wernera Prijavi
7. septembar 2022.4 god. comment_333983 Koja je logika ovog transfera ako si znao da ces otpustiti trenera koji je vjerovatno i glavni razlog igracevog dolaska. Koji retardi u upravi. Prijavi
7. septembar 2022.4 god. comment_334056 Mah, morali su nekog napadaca, nije kostao puno, rijesili se Alonsa, mala mu plata. Super je to sve. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.