Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 04: Leicester City (H) 27. august @ 16.00

Istaknuti odgovori

Bili smo bolje dok se imalo snage. Zadnjih 20ak minuta je bila sreća što nismo primili još koji gol i sreća što Vardy više ne zna zicera zabiti. Taman sam pohvalio Ćabolu i on opet zamalo sranje da napravi. Bitna tri boda ali daleko je ovo od savršenog. U napadu haman nikakvih promjena i dalje su totalno odsječeni

Tesko zakljuciti ista iz meca kad igras sa igracem manje, ocekivati je da je vanredna situacija koje nam inace pasu jer smo cudni. Iznenadio me Leicester koji je katastrofalan u zadnje vrijeme, Sterling dobar, Mendy opet darezljiv i tako. Ocekujem 9 istih igraca i istu formaciju slj. mec.

Nisam gledao danas ali vidim da smo uspjeli do 3 boda sa igracem manje. To je najbitnije, ostalo manje-vise.

Kako vidim po postovima, pobjeda je proizvod nase borbenosti i ocaja koji igra Lester u pocetku sezone, plus velika doza srece. 

Otprilike nam se vratilo ono protiv kokosaka. Realno je skroz bilo da bude remi. Moze po nesto da se zakljuci a to je da smo takticki i tehnicki veoma inferiorni. Mnogo mnogo "praznih mesta" u igri. Iole ozbiljnija ekipa bi nas danas glatko resila sa igracem vise a posebno u formaciji sa 4 pozadi. 

Jorginjo opet kiks, caloba  takodje, ispadamo mnigo lako u duelima. Vidi se da je Caloba skroz poljuljan i ne moze da se ocekuje od njega u ovoj situaciji. Kako ce to da izgleda i sa Fofanom, Tijago silva je na skrgama, nisam optimista. 

Kukurelja mora takticki mnogo da radi a Galager je takticki veoma nepismen Kante out i tu na sredini ce biti mnogo mucenja. 

Sto se napada tice najgore je sto sam tu najmanje zabrinut a tu cemo se takodje muciti. 

Sve u svemu tamo do WCa realno je skroz da se vrtimo oko 6 7 og mesta i to sa ulozenim kamionima i avionima. 

Moze da bude prekretnics u sezoni, vracaju se tuhel i kulibali, fofana dolazi, jos da se kante vrati i idemo po titulu

Vraca se Kulibali pa novo uigravanje sa Fofanom a daj boze da Silvu budemo imali za jedan mec nedeljno. 

A na sredini Kante za mesec dana, a Kova Jorginjo i Galager je pretanko za ovaj ritam i ritam 2x nedeljno. 

Propustenih mesec dana se sad tesko nadoknadjuje. 

Bili smo u losem izdanju a pobedili smo Lester koja je opasna ekipa. Zamislite kakav ce biti nas tim kad sve se uklopi i proradi i kad se prilagode nove pojacanja... 

On 8/26/2022 at 3:20 PM, Adi said:

Vjerovatno neću moći gledati, nek' nam je sretno. 2:1 za nas.

Da se pohvalim da sam pogodio rezultat, također sam pogodio rezultate Brentford-Everton i Brighton-Leeds. Šteta što nisam uplatio tiket, od tih para bih sebi kupio Barkleya i Alonsa.

Nisam gledao, samo sam golove i šanse kasnije vidio. Dobro je što smo osvojili 3 boda, dobro je što smo ih uzeli sa igračem manje. Dobro je što je neko iz napada konačno zabio, a loše je što se po komentarima može zaključiti da su opet Mount i Havertz bili beskorisni. Za 2 dana je nova utakmica, igramo protiv Southamptona. Ako obojica budu u sastavu to je pokazatelj da je stručni štab slijep ili tvrdoglav. Da se zovem Christian Pulišić i/ili Armando Broja tražio bih da idem bilo gdje. Najgori osjećaj u sportu je kad sjediš na klupi, a ovi što igraju su loši. I opet neće da te ubaci.

7 minutes ago, reLo said:

Za razliku od prethodnih utakmica gdje je Havertz bio baš beskoristan, juče je bio nešto manje beskorisan. Pokušavao je hudnik nešto u napadu uraditi i stalno je stvarao pritisak na njihovu zadnju liniju. Trudi se, barem to.

Da u drugom poluvremenu je dobar bio otvarao prostor proigravao saigrace, u prvom poluvremenu nije postojao na terenu kao ni Mount.

26 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Havertz je jako primjetan u skok igri i u odbrani i napadu, tu se najviše ističe.

True, lako se primjeti koliko je los.

• Popularna objava
11 minutes ago, Fazlija said:

True, lako se primjeti koliko je los.

https://www.premierleague.com/stats/top/players/aerial_won

U pravilu odbrambeni igrači imaju procenat osvojenih zračnih duela preko 50%, a napadači ispod 50% jer je lakše doći do "defanzivnog skoka". Jedini napadači koji imaju preko 50% uspješnosti u zračnim duelima su Aleksandar Mitrović (58%) i Kai Havertz (55%).

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.