Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 02: Tottenham Hotspur (H) 14. august @ 17.30

Istaknuti odgovori

Kukurela svakako. Protiv Evertona je pokazao kvalitetniji i drugaciji passing range od vecine bekova koje sam video. Brze, precizne lopte, cak i pod presingom lako pronalazi resenja  Zalsuzio je da startuje.

• Odgovori 101
  • Pregledi 3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ima li Perišić pravo nastupa na ovoj utakmici, ipak je sa nama sve dogovorio?

• aj nostalgije, barclays premier league

• Na stranu sto je Il Capitano debil i da je bilo jos prilika koje je moralo iskoristiti. Jebote hleb, cemu sluzi VAR. Prosle sezone protiv Southamtpona cini mi se, slicna situacija, Werner dao gol

58 minutes ago, ker said:

James u zadnje vrijeme najgori od navedenih, ne znam koji mu je kurac.

U zadnje vrijeme? A to zadnje vrijeme je koliko?, 1 utakmica...

1 minute ago, ja13 said:

U zadnje vrijeme? A to zadnje vrijeme je koliko?, 1 utakmica...

Jako si zanimljiv.

Loš je bio i zadnji dio sezone, ispada u odbrani kao iz busa. Na pripremama je bio kriminalan, a na zadnjoj utakmici se vukao kao prebijen.

Uopće nije imao loš kraj sezone, zadnje dvi je ima i po asistenciju... pripreme su nebitne, i svi su manje više bili loši, dakle ostaje 1 jedna utakmica (u kojoj je bilo i gorih, al ajde)

• Autor

Chilz ispred pudlice all day.

Molite se samo da Tuhica ne naredi da mi uzmemo loptu i kontrolišemo posjed, biće opet uspavanka sa naše strane samo što će Tottenham za razliku od Evertona sigurno stvoriti par šansi. U sredini bi morali početi Kova Kante kako nas ne bi pregazili tu

2 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Chilz ispred pudlice all day.

Molite se samo da Tuhica ne naredi da mi uzmemo loptu i kontrolišemo posjed, biće opet uspavanka sa naše strane samo što će Tottenham za razliku od Evertona sigurno stvoriti par šansi. U sredini bi morali početi Kova Kante kako nas ne bi pregazili tu

Kovačić je povrijeđen, mislim da neće konkurisati za sastav. Bojim se da to znači ponovo Jorginho iako bi Gallagher bio bolji izbor.

Mendy

Azpi Silva Koulibaly 

James jorginho kante cucurella

Havertz broja mount 

Ovo ocekujem danas

Ja nisam optimista sem ako ne odigramo energetski jako visoko. Totenhem je ekipa koje moze vrlo lako da nam otkrije sve mane tima u ovom momentu. Cak se bojim da ne bude jako bolno. 

4 minutes ago, cobinho said:

Ja nisam optimista sem ako ne odigramo energetski jako visoko. Totenhem je ekipa koje moze vrlo lako da nam otkrije sve mane tima u ovom momentu. Cak se bojim da ne bude jako bolno. 

Slazem se totalno. Jedini nacin je da izbjegnemo poraz trka, borba, energija. Nadam se da smo za ovih 7 dana podigli nivo kondicije jer ono protiv Evertona, da igraci padaju nakon 60. minute, da imaju grceve nisam nikad vidio.

Igracki smo kvalitetniji iako je njihov napad jedan od najboljih u ligi. 

Ma covek je u ekipi da nam stabilizuje igru i , sto bi rekli oni retardi sa mozzartsporta, da nam daje ,,zamajac u igri". E a kakve smo veznjake imali u ekipi kroz poslednjih 20 god, ovo je izgleda kazna.

10 minutes ago, cobinho said:

Jel ovo 433 ili 343? Lici da moze 433 sa Kukijem Jamesom Kulijem i Silvom pozadi

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.