Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 01: Everton (A) 06.08. sub. (18:30)

Istaknuti odgovori

Ne apostrofirsm tu pauzu bezveze. Mnoge velike ekipe ce se tu opeci jer je to skroz nesto novo za fudbalere. Visok intenzitet meceva u kratkom intervalu. I bice jako bitno kolilo ce igraca ostati sa namma za vreme te pauze. Tako da treba iz tog razloga kalkulisati i koje igrace uzimati. Znamo sigurno da ce svi bitni igraci ici na WC. 

Sto se tice ovoga da igraci deluju skroz nespremno ja ne bih to tek tako shvatao. Cesto se desi da je to posledica bas jakih treninga koje su u nasem slucaju mozda u tom produzenom periodu. Ako je tako osetice se to vrlo brzo.

• Odgovori 53
  • Pregledi 1,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Thomas Tuchel masterclass. Rutinski trijumf i start sezone. Poslednji put kad smo pobedili Everton u gostima je bilo 2017. i 2014. obe te sezone smo osvojili titulu. Idemo dalje, blistav start se

• Ocit napredak u ofanzivnom dijelu. Vidi se da su pune pripreme prosli. Hvala Bogu 3 boda, ceka nas jos jedna sezona patnje i smaracine od fudbala. Pozitivno dobre partije novih igraca, svi su sol

• Kakav je ovo kancer od utakmice bio, prvo me je bolio mozak i oči a onda sam jedva budan ostao  do poluvremena. Strašno, tri boda i ni jedna jedina pozitivna stvar koju možeš reći...   Za ta

Objavljene slike

A sto se tice onih kornera, mozda smo se dogovorili sa kladionicama da mora biti odredjen broj kornera na utakmici, to je najlogicnije objasnjenje, neko prao pare na Jamesovim kornerima. :D

1 hour ago, Whisper said:

Gurao je Tuhel Sterlinga u sredinu jer jedino on moze nesto da napravi 1na1 a Maunt i Haverc su kao trebali da igraju u sirinu i da mu prave prostor.

Zrtvovati dva igraca kako bi jedan imao prostora 1na1 je malo suludo jer je to ura]eno, bukvalno su zrtvovani, Kai i Broja 50 metara od gola uy liniju i Mount negdje nigdje...

13 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Zrtvovati dva igraca kako bi jedan imao prostora 1na1 je malo suludo jer je to ura]eno, bukvalno su zrtvovani, Kai i Broja 50 metara od gola uy liniju i Mount negdje nigdje...

Ne kazem da je bilo ispravno, ali tako izgleda. 

Falilo je svezine najvise. Pocetkom prosle sezone kad su Maunt, Haverc ili bilo ko od ofanzivaca isli na stranu Cilz i Dzejms su utrcavali u taj prostor i bili bas ubojiti. Sad je Cilvel samo jednom iskoristio tu rupu i dobili smo penal.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.