Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 01: Everton (A) 06.08. sub. (18:30)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 53
  • Pregledi 1,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Thomas Tuchel masterclass. Rutinski trijumf i start sezone. Poslednji put kad smo pobedili Everton u gostima je bilo 2017. i 2014. obe te sezone smo osvojili titulu. Idemo dalje, blistav start se

• Ocit napredak u ofanzivnom dijelu. Vidi se da su pune pripreme prosli. Hvala Bogu 3 boda, ceka nas jos jedna sezona patnje i smaracine od fudbala. Pozitivno dobre partije novih igraca, svi su sol

• Kakav je ovo kancer od utakmice bio, prvo me je bolio mozak i oči a onda sam jedva budan ostao  do poluvremena. Strašno, tri boda i ni jedna jedina pozitivna stvar koju možeš reći...   Za ta

Objavljene slike

ma ovo se moze racunati komotno kao jos jedna predsezonska utakmica.

nema nafake s lampardom. valjda ce to u evertonu brzo skontati.

• Autor

I ja jedva čekam meč. Konačno se vraća ozbiljan fudbal. Ovaj Everton je možda i najslabiji unazad nekoliko godina, izgubili su i Richarlisona, ali i prošle sezone su bili blago rečeno očajni pa ih nismo uspjeli dobiti u dvomeču. Nadam se da će Sterling biti na visini zadatka od prve minute. 

Mendy

Chalobah Silva Koulibaly

James Kante Kova Chilly

Mount Havertz Sterling

Ma uzimamo ovo 

Prosle godine smo ih pustili da sacuvaju obraz i ne ispadnu, sad ce nam samo vratit i to je to 

Ja mislim da je vrijeme da ih dobijemo.

Postava: Mendi, Silva, Kulibali, James , Cili, Kante, Kova, Rlc, Mount, Sterling, Haverc

2 hours ago, Emcomne said:

Ja mislim da je vrijeme da ih dobijemo.

Postava: Mendi, Silva, Kulibali, James , Cili, Kante, Kova, Rlc, Mount, Sterling, Haverc

Mendi - Alonso - Silva - Kulibali - Azpi - Kante, Kova - Pass Master - Mount - Sterling - Haverc

Što se postave tiče očekujem da se krene sa tri stopera. Volio bih lično vidjeti opet malo Chalobaha, da vidimo ima li napredka, jer mu najviše fali stoperske inteligencije i iskustva.

Mendy 

Chalobah Silva Koulibaly

Reece Kante Kova Chilz

Mount Kai Sterling

Mada iskreno mislim da će Tuhica gurnuti Azpija i Alonsa od prve, borba je treba mu iskustva. Ne očekujem spektakl od utakmice

Alonsa neće, to je novi igrač Barcelone. Zadnja linija ne može teoretski ni izgledati drukčije nego kako si naveo, ali volio bih da proba sa opcijom Azpi-Silva-Kouli, da desnog wing backa igra CHO, a lijevo naravno Chilwell. Mislim da je dobar protivnik za malo ofanzivniju postavku.

28 minutes ago, reLo said:

Alonsa neće, to je novi igrač Barcelone. Zadnja linija ne može teoretski ni izgledati drukčije nego kako si naveo, ali volio bih da proba sa opcijom Azpi-Silva-Kouli, da desnog wing backa igra CHO, a lijevo naravno Chilwell. Mislim da je dobar protivnik za malo ofanzivniju postavku.

U tom slucaju bolje onda Jamesa umjesto Azpija.

4 minutes ago, Wisey said:

el Tuchel u stanju neke ofanzivne varijante uigrati,

Wisey postao saljivdzija 😅

Pa mozda jedino ako igraci sami izmisle kakvu akciju ili dribling, we need strong defence and capt'n on the pić!

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.