Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Najljepsi trenuci koje ste doziveli uz klub

Istaknuti odgovori

Joj kad se samo sjetim, iskreno mislim da mi je to najsrećnija noć u životu. Ne znam, jedino još da sačekam dijete da dobijem mamu mu jebem pa da uporedim ali što je najgore ne sprdam se, ta sreća kad je Drogba zabio. Pa kad se samo sjetim koliko sam se tres'o protiv barse u drugoj tekmi pa koliko sam umirao u finalu nakon što su nam dali gol... Ma jebeš mi sve ako se tako nešto može ponoviti

Neponovljivo nesto. Taj djelic sekunde kad vidis da lopta nakon suta Didiera odlazi u jednu, a Neuer u drugu stranu.

Tesko da ce se takav vrhunac osjecaja ikad ponoviti.
  • Odgovori 157
  • Pregledi 23,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Corto Maltese
    Corto Maltese

Kakvo preplitanje tuge i srece u samo nekih pola sata i malo vise. Prvo ,,smotanko" Miler daje gol glavom, gde lopta odskace od zemlje i vara Peru. Nakon toga, rekoh nek ide sve u pm. Onda je Torres i

• Danas se navršava 11 godina od najljepšeg trenutka kojeg smo doživjeli uz klub, a to je naravno pobjeda u finalu Lige Prvaka protiv Bayerna. U pravom trenutku lijep podsjetnik na neka bolja vremena i

• 2 godine od drugog klempavka      

Objavljene slike

Taj trojef je zapisan u zvijezdama, sudbina ili sta vec. Da je neko sa stadiona snajperom gadjao nase igrace masio bi i mi bi opet pobjedili. 

Sto kaze Kun, sta smo sve te sezone prezivjeli, prvo Napoli, pa Barsa i na kraju Bayern na njihovom stadionu. Nevjerovatno zaista. Neki drugi put, ispali bi od Napolija garantujem, dok bi od Barselone i Bayerna primili najmanje 5 golova u dvomecu.

Sva tri dvomeca sam bukvalno umirao od nervoze, tolika kolicina treme, straha i svaki put na kraju ishoda budem ispunjen ponosom, nesto sto se nece nikad zaboraviti. 

Najveci i najdrazi trenuci u historiji mog navijanja za Chelsea.

• Whisper mijenja naslov u Najljepsi trenuci koje ste doziveli uz klub
  • 11 mjesec kasnije...

Danas se navršava 11 godina od najljepšeg trenutka kojeg smo doživjeli uz klub, a to je naravno pobjeda u finalu Lige Prvaka protiv Bayerna. U pravom trenutku lijep podsjetnik na neka bolja vremena i igrače kao što su Terry, Lampard, Drogba, Cech, Ivanović, Cole i drugi koji su uvijek davali sve od sebe za klub.

• Popularna objava

Kakvo preplitanje tuge i srece u samo nekih pola sata i malo vise. Prvo ,,smotanko" Miler daje gol glavom, gde lopta odskace od zemlje i vara Peru. Nakon toga, rekoh nek ide sve u pm. Onda je Torres iznudio korner, nisam ni slutio da ce se iz njega izroditi jedan od najlepsih golova glavom gospodina Druga Tita. Cak je posle pricao, kako je u stvari bio odgurnut i da mu ubrzanje pomoglo da sut bude bombetina. Potom Robben masi penal, a Pera spasava Tita, da ne bude tragicar kao u Moskvi. Sta tek reci o penal-seriji, Pera je pogadjao strane, ali su ovi sutirali bombe, cak je i Neuer sutirao kao centarfor. Sto se nasih tice, Mata je pokazao da su mu ,,muda malena", Luiz se zalece sa sredine polovine terena i zvuzne je Neueru kroz usi. Freni, Kol i Luiz su sutirali perfektno. Na kraju katarza, meni jedan od najomiljeniji hrvatski fudbaler, Olic, masi penal, potom i srpski zetonja. Drug Tito nosi loptu ka penaltiku i kada sam ocekivao da ce osutati kao stvina, on vara onog puvandera zaletom od 2-3 koraka i trci ka Peri.

Izvinjavam se na dugon postu, ali mi upravo finale prolazi pred ocima. Na kraju, ovi nasi jedva podigose trofej od onih paljevina. Kruna sjajne generacije, mozda je zaista Terry bio baksuz.

Nisam ni slutio da cemo ponovi uzeti klempavka, ali ipak se i to desi.

• 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.