Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Najljepsi trenuci koje ste doziveli uz klub

Istaknuti odgovori

Liga prvaka 2012.Gledano tekmu kod mog ujke i svi za Bayern navijaju osim mene zbog Olica.Pa sve psovke kad je Didi zabio u 88 minuti.Pa moje skakanje kad Cech Robbenu odbrani penal.I onda penali malo je hvalilo da zaplacem nakon Matinog penala.Na kraju kad smo osvojili neopisiv osjecaj
  • Odgovori 157
  • Pregledi 23,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Corto Maltese
    Corto Maltese

Kakvo preplitanje tuge i srece u samo nekih pola sata i malo vise. Prvo ,,smotanko" Miler daje gol glavom, gde lopta odskace od zemlje i vara Peru. Nakon toga, rekoh nek ide sve u pm. Onda je Torres i

• Danas se navršava 11 godina od najljepšeg trenutka kojeg smo doživjeli uz klub, a to je naravno pobjeda u finalu Lige Prvaka protiv Bayerna. U pravom trenutku lijep podsjetnik na neka bolja vremena i

• 2 godine od drugog klempavka      

Objavljene slike

TakoÄ‘er finale 2012. Prijatelj čeka oba gol za masne pare a ja molim Boga da ga uvalimo. 

1.napili se ko foke

2.osvojili LP

Također i utakmica protih Tott'hama 3-5, prvo okupljanje navijača u Mostaru.

Vodili, gubili pa pobjedili .. da sam mogao birati ne bi bolje izabrao. 

Također i utakmica protih Tott'hama 3-5, prvo okupljanje navijača u Mostaru.

Vodili, gubili pa pobjedili .. da sam mogao birati ne bi bolje izabrao. 

misis ono 2-4?

https://www.youtube.com/watch?v=8tuUJnVQq6o

Ja sam za da se ovo ponovi, a vi? Mateja u svom stilu coffe.gif

• 5 sedmica kasnije...

Nista se ne mjeri s Minhenskim finalom, al pored svega navedenog i na ovo karanje da se podsjetimo:

https://www.youtube.com/watch?v=i58KCqGyRH8

Kako se samo volio Joe Cole i Eidur...

Sta je s najtezim trenucima?? Kisovita Moskva, 2008., bog te jebo srce mi se stegne svaki put kad se sjetim

Al pogledaj tu utakmicu gore. Kako se kombinovalo samo, direktno, brzo, bez oklijevanja, bez mudanja, trka, otvaranje, šutevi iz daljine... Ne može nažalost ovaj tim još uvijek u istu rečenicu sa onim iz 04/05 sezone, taman da i osvoji isti broj trofeja.

Realno, Drogba je bolji od ovog Coste, Lampard od Fabregasa i Oscara, a Carvalho miljama ispred Cahilla i Zoume. Naravno tadašnji Terry je ipak dosta mlađi i bolji od današnjeg. S druge strane je recimo Hazard ispred Colea i Duffa, mada su ova dvojica puno direktnija i više im je odgovarala naša igra nego Willianu npr. Matić je u rangu velikog Makelela, pa Essiena kasnije, to definitivno.

Bili smo jebena masinerija. Hobotnica na golu. Najbolji stoper ikad-kapiten u paru sa stopercinom, slazem se. Imali vezni red strasan, svako obavljao posao savrseno. Imali LAMPSA. Joe Cole, Duff, Eidur. Marsal genije. Prelijepo :D

Ovaj tim je jos mekan,stidljiv i nedovoljno ambiciozan za razliku od onog tima.Mislim da sad imamo ekipu koja je vise talentovana od tadasnje ekipe, ali onaj tim je imao dusu,srce,volju i zelju za uspjehom vecu nego ikad iko.I bas to sto Wisey kaze,igrali smo dosta ostrije i jednostavnije i imali smo stvarno vise kvaliteta nego danas.Cinjenica je da smo tada i dovodili formirane igrace,sa trenutno najvecom reputacijom u svijetu fudbala koji su odmah mogli uskociti u vatru.Danas ipak kupujemo malo skromnije i kvalitetom losije igrace.

Iz ovog tima jedini igraci koji bi mogli tad igrati su Bane,Matic,Cesc i Hazard.Mozda i Azpi.Ostali uz duzno postovanje bi bili prikovani za klupu i bilo bi im srce ko dzamija samo sto mogu dijeliti svlacionicu sa tim majstorima.

Ponovih proÅ¡lu turu, tj. highlights finala FA kupa, i duel kontra Pompeyja. KPB - maÅ¡i 11erac, koji ih je možda i koÅ¡tao trofeja, a nakon toga Drogba postiže fantastičan pogodak, ujedno i odlučujući. 

https://www.youtube.com/watch?v=CWOGmcCbZJM

kako je meni bilo krivo kad je onaj crnčuga povrijedio Ballacka, fakat, covjek kasnije nije mogao igrati za repku na svjetskom

• 1 mjesec kasnije...

puno je lijepih trenutaka bilo i ne mogu izdvojit nijedan posebno, mozda duel s Napolijem jer smo se digli iz pepela  pa posle toga polufinalni mec s Barsom jer smo pokazali nevjerovatnu snagu i vjeru u prolazak.

Ubjedljivo najgori trenutci su mi  dueli s Atletiko Madridom, unistavanje u superkupu i proslogodisnje unistavanje u polufinalu LS-a, a naravno ona kradja protiv Barse, to je neopisiv bol bio.

• 2 godine kasnije...
  • 2 godine kasnije...

Nisam mogao naći adekvatniju temu da postavim ovo pitanje. Da vam neko kaže da nabrojite top 5 Chelsea golova (po atraktivnosti) koje biste naveli?

Evo mojih:

- Schurrle protiv Burnleya
- Hazard protiv West Hama
- Pedro protiv Salzburga
- Essien protiv Barcelone
- Drogba protiv Liverpoola ili Evertona, svejedno

Ja imam samo dva najdraza a to je prije svega

https://www.youtube.com/watch?v=zP_5QhKnt1k

i jos ovaj

https://www.youtube.com/watch?v=7ow0oijPffc

Nisam mogao naći adekvatniju temu da postavim ovo pitanje. Da vam neko kaže da nabrojite top 5 Chelsea golova (po atraktivnosti) koje biste naveli?

Evo mojih:

- Schurrle protiv Burnleya
- Hazard protiv West Hama
- Pedro protiv Salzburga
- Essien protiv Barcelone
- Drogba protiv Liverpoola ili Evertona, svejedno

ubacio bi tu negdje gol essiena protiv arsenala

Jel realno da ste zaboravili Demba Ba protiv PSG-a. (Vidim po atraktivnosti, previdio sam i mislio da govorimo o ovom što je vezano za naslov)

5:00

https://www.youtube.com/watch?v=JxLI3fLd3fU

• 4 mjeseca kasnije...

Meni je draži Ramiresov nego Torresov gol. I ovaj sa Fabregasovom asistencijom jeste prelijep gol (zbog asistencije i akcije), ali gol ko gol, otvaranje sezone, nije nešto ni previše bitan.

Ivanović protiv Benfice, ne znam kako to nije tu.

Bitniji mi je odnos lijep gol / bitan gol, nego da bude samo jedno ili samo drugo.

• 3 sedmice kasnije...
  • 1 godina kasnije...
Ja nisam mogao ni da zamislim da cemo ponovo osvojiti klempavka uopste, a kamo li kroz 9 godina.
Hvala Bogu pa nam se vratilo za Moskvu.
Nebeski skok naseg druga Tita i kasnije penal koji je nacinio besmrtnim i njega, a i ovaj klub!

Joj kad se samo sjetim, iskreno mislim da mi je to najsrećnija noć u životu. Ne znam, jedino još da sačekam dijete da dobijem mamu mu jebem pa da uporedim ali što je najgore ne sprdam se, ta sreća kad je Drogba zabio. Pa kad se samo sjetim koliko sam se tres'o protiv barse u drugoj tekmi pa koliko sam umirao u finalu nakon što su nam dali gol... Ma jebeš mi sve ako se tako nešto može ponoviti

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.