13. januar 2015.11 god. comment_198289 Liga prvaka 2012.Gledano tekmu kod mog ujke i svi za Bayern navijaju osim mene zbog Olica.Pa sve psovke kad je Didi zabio u 88 minuti.Pa moje skakanje kad Cech Robbenu odbrani penal.I onda penali malo je hvalilo da zaplacem nakon Matinog penala.Na kraju kad smo osvojili neopisiv osjecaj Prijavi
15. januar 2015.11 god. comment_198461 TakoÄ‘er finale 2012. Prijatelj Äeka oba gol za masne pare a ja molim Boga da ga uvalimo. 1.napili se ko foke 2.osvojili LP TakoÄ‘er i utakmica protih Tott'hama 3-5, prvo okupljanje navijaÄa u Mostaru. Vodili, gubili pa pobjedili .. da sam mogao birati ne bi bolje izabrao. Prijavi
17. januar 2015.11 god. comment_198697 Definitivno najdraži "trenuci" Prije i poslije finala u Minhenu. Prijavi
17. januar 2015.11 god. comment_198753 TakoÄ‘er i utakmica protih Tott'hama 3-5, prvo okupljanje navijaÄa u Mostaru. Vodili, gubili pa pobjedili .. da sam mogao birati ne bi bolje izabrao. misis ono 2-4? Prijavi
18. januar 2015.11 god. comment_198868 misis ono 2-4? hvala ti što obraćaš pozornost .. da da to .. zaboravljam pomalo :D Prijavi
20. januar 2015.11 god. comment_199026 https://www.youtube.com/watch?v=8tuUJnVQq6o Ja sam za da se ovo ponovi, a vi? Mateja u svom stilu Prijavi
19. februar 2015.11 god. comment_203959 Nista se ne mjeri s Minhenskim finalom, al pored svega navedenog i na ovo karanje da se podsjetimo: https://www.youtube.com/watch?v=i58KCqGyRH8 Kako se samo volio Joe Cole i Eidur... Sta je s najtezim trenucima?? Kisovita Moskva, 2008., bog te jebo srce mi se stegne svaki put kad se sjetim Prijavi
19. februar 2015.11 god. comment_203961 Al pogledaj tu utakmicu gore. Kako se kombinovalo samo, direktno, brzo, bez oklijevanja, bez mudanja, trka, otvaranje, Å¡utevi iz daljine... Ne može nažalost ovaj tim joÅ¡ uvijek u istu reÄenicu sa onim iz 04/05 sezone, taman da i osvoji isti broj trofeja. Realno, Drogba je bolji od ovog Coste, Lampard od Fabregasa i Oscara, a Carvalho miljama ispred Cahilla i Zoume. Naravno tadaÅ¡nji Terry je ipak dosta mlaÄ‘i i bolji od danaÅ¡njeg. S druge strane je recimo Hazard ispred Colea i Duffa, mada su ova dvojica puno direktnija i viÅ¡e im je odgovarala naÅ¡a igra nego Willianu npr. Matić je u rangu velikog Makelela, pa Essiena kasnije, to definitivno. Prijavi
19. februar 2015.11 god. comment_203962 Bili smo jebena masinerija. Hobotnica na golu. Najbolji stoper ikad-kapiten u paru sa stopercinom, slazem se. Imali vezni red strasan, svako obavljao posao savrseno. Imali LAMPSA. Joe Cole, Duff, Eidur. Marsal genije. Prelijepo :D Prijavi
19. februar 2015.11 god. comment_203973 Ovaj tim je jos mekan,stidljiv i nedovoljno ambiciozan za razliku od onog tima.Mislim da sad imamo ekipu koja je vise talentovana od tadasnje ekipe, ali onaj tim je imao dusu,srce,volju i zelju za uspjehom vecu nego ikad iko.I bas to sto Wisey kaze,igrali smo dosta ostrije i jednostavnije i imali smo stvarno vise kvaliteta nego danas.Cinjenica je da smo tada i dovodili formirane igrace,sa trenutno najvecom reputacijom u svijetu fudbala koji su odmah mogli uskociti u vatru.Danas ipak kupujemo malo skromnije i kvalitetom losije igrace. Iz ovog tima jedini igraci koji bi mogli tad igrati su Bane,Matic,Cesc i Hazard.Mozda i Azpi.Ostali uz duzno postovanje bi bili prikovani za klupu i bilo bi im srce ko dzamija samo sto mogu dijeliti svlacionicu sa tim majstorima. Prijavi
20. februar 2015.11 god. comment_204206 Ponovih proÅ¡lu turu, tj. highlights finala FA kupa, i duel kontra Pompeyja. KPB - maÅ¡i 11erac, koji ih je možda i koÅ¡tao trofeja, a nakon toga Drogba postiže fantastiÄan pogodak, ujedno i odluÄujući. https://www.youtube.com/watch?v=CWOGmcCbZJM kako je meni bilo krivo kad je onaj crnÄuga povrijedio Ballacka, fakat, covjek kasnije nije mogao igrati za repku na svjetskom Prijavi
26. mart 2015.11 god. comment_210827 puno je lijepih trenutaka bilo i ne mogu izdvojit nijedan posebno, mozda duel s Napolijem jer smo se digli iz pepela pa posle toga polufinalni mec s Barsom jer smo pokazali nevjerovatnu snagu i vjeru u prolazak. Ubjedljivo najgori trenutci su mi dueli s Atletiko Madridom, unistavanje u superkupu i proslogodisnje unistavanje u polufinalu LS-a, a naravno ona kradja protiv Barse, to je neopisiv bol bio. Prijavi
26. novembar 2017.8 god. comment_276635 to je to, taÄno se sećam i koji sam ispit spremao taj dan, koju smo hranu naruÄili za utakmicu :D Prijavi
26. novembar 2017.8 god. comment_276638 Kako se neces sjecati koji ispit, kada si ga 20 puta izlazio hahahahha Prijavi
16. oktobar 2020.5 god. comment_304270 Nisam mogao naći adekvatniju temu da postavim ovo pitanje. Da vam neko kaže da nabrojite top 5 Chelsea golova (po atraktivnosti) koje biste naveli? Evo mojih: - Schurrle protiv Burnleya - Hazard protiv West Hama - Pedro protiv Salzburga - Essien protiv Barcelone - Drogba protiv Liverpoola ili Evertona, svejedno Prijavi
16. oktobar 2020.5 god. comment_304271 Ja imam samo dva najdraza a to je prije svega https://www.youtube.com/watch?v=zP_5QhKnt1k i jos ovaj https://www.youtube.com/watch?v=7ow0oijPffc Prijavi
16. oktobar 2020.5 god. comment_304273 Nisam mogao naći adekvatniju temu da postavim ovo pitanje. Da vam neko kaže da nabrojite top 5 Chelsea golova (po atraktivnosti) koje biste naveli? Evo mojih: - Schurrle protiv Burnleya - Hazard protiv West Hama - Pedro protiv Salzburga - Essien protiv Barcelone - Drogba protiv Liverpoola ili Evertona, svejednoubacio bi tu negdje gol essiena protiv arsenala Prijavi
16. oktobar 2020.5 god. comment_304277 Jel realno da ste zaboravili Demba Ba protiv PSG-a. (Vidim po atraktivnosti, previdio sam i mislio da govorimo o ovom što je vezano za naslov) 5:00 https://www.youtube.com/watch?v=JxLI3fLd3fU Prijavi
18. februar 2021.5 god. comment_310071 https://www.youtube.com/watch?v=Caa6UDFi_ec Zamijenio bih Hazardov protiv Liverpoola Hazardovim protiv West Hama i izabrao bih jedan drugi gol sa utakmice protiv Barce. Prijavi
18. februar 2021.5 god. comment_310074 Meni je draži Ramiresov nego Torresov gol. I ovaj sa Fabregasovom asistencijom jeste prelijep gol (zbog asistencije i akcije), ali gol ko gol, otvaranje sezone, nije nešto ni previše bitan. Ivanović protiv Benfice, ne znam kako to nije tu. Bitniji mi je odnos lijep gol / bitan gol, nego da bude samo jedno ili samo drugo. Prijavi
10. mart 2021.5 god. comment_311191 Ne znam na koju temu da stavim. Danas je 116. rođendan kluba. Prijavi
19. maj 2022.4 god. comment_328465 19.05. Datum zlatnim slovima ugraviran u srce svakog ko voli ovaj klub. Zar prodje vec 10 godina od one noci? Prijavi
19. maj 2022.4 god. comment_328466 Ja nisam mogao ni da zamislim da cemo ponovo osvojiti klempavka uopste, a kamo li kroz 9 godina. Hvala Bogu pa nam se vratilo za Moskvu. Nebeski skok naseg druga Tita i kasnije penal koji je nacinio besmrtnim i njega, a i ovaj klub! Prijavi
19. maj 2022.4 god. comment_328484 Joj kad se samo sjetim, iskreno mislim da mi je to najsrećnija noć u životu. Ne znam, jedino joÅ¡ da saÄekam dijete da dobijem mamu mu jebem pa da uporedim ali Å¡to je najgore ne sprdam se, ta sreća kad je Drogba zabio. Pa kad se samo sjetim koliko sam se tres'o protiv barse u drugoj tekmi pa koliko sam umirao u finalu nakon Å¡to su nam dali gol... Ma jebeÅ¡ mi sve ako se tako neÅ¡to može ponoviti Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.