Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 04: Genk (A) 1.11. @ 20:45

Istaknuti odgovori

Jebem ti ovu igru , mi genka nemozemo pobijedit i ja KLOC nadam se da mozemo nesto osvojiti ! Nemozemo ni Carling Cup osvojit , o liga da nepricamo vec 9 bodova , a Liga Prvaka hahahah pored jedne Barce , Real-a , pa i Bayerna nemamo se cemu nadati . Nadam se da grijesim ... ako nepoprave igru u Januaru potrositi 200 miliona jbt FFP !!!

ništa ti ne griješiš, sve je to istina mi Barceloni ne možemo meda ljudi bi nas pojeli, a s ovakvom igrom necemo dogurati nigdje, ovo je žalosno i istinski sam se razocarao, prebolio sam Arsenal al ovakvu igru kao veceras necu moci tako brzo :(

• Odgovori 107
  • Pregledi 11 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Porto nije nikakvo iznenađenje.

Kakvi god da su morali su dobiti APOEL!

mi ak budemo igrali s barcom ove godine ili realom a budemo kobojagi igrali ovako napadacki zabitii ce nam ljudii 5-6 golova jbt :(( nema kluba koji nam nije zabio makar jedan :(

te yebo zivot Genka nemogu dobit , od svake jebene ekipe primamo gol !

nek malo AVB poradi na odbrani .. :) il nevidi on kako igramo u odbrani ..

Sto je najgore, mi u odbrani uopste i nismo bili ocajni, ali smo ga primili iz jedne greske, cojvek ostao sam na 5m od gola. :(

Moramo sada dobiti Blackburn, jednostavno moramo!!!

Čech solidan, Cole mu je zasmeto kod gola. Obrana osim Bosingwe i nije bila loša. On je bio ok prema naprijed ali Äini se kako uvijek ide na igrača koji ima loptu bez obzira što na krilu na rubu ofsajda neki drugi igrač Äeka tu loptu i treba ga pokriti. Veza jedva solidna, Romeu nije bio dobar kao u prošlim utakmicama. Malouda i Anelka loši, Torres mi je izgledao bolje od njih ali nije dobio poštenu loptu.

Sturridge i Mata su bili ok ali su prekasno ušli, od Lamparda ništa posebno.

AVB je odmarao dosta igrača, valjda je htio onom izmjenom Mata-Romeu dobiti igrača više u napadu.. nije mu uspjelo. Sturridge umjesto Anelke-ok. Lampard-Meireles ok.

Igrače treba razbuditi, treba im jedna velika pobjeda u kojoj će igrati naš najjaÄi sastav. Bit će bolje

Jedino su osim Luiza nekako realno mogli sutirati Cole i Torres, a takva nafaka, ko garantuje da bi neko drugi dao gol da je pucao, a Luiz je vec pucao penal u Carling cupu i bas ga je ono zavukao lijepo

• Autor

Jedino su osim Luiza nekako realno mogli sutirati Cole i Torres, a takva nafaka, ko garantuje da bi neko drugi dao gol da je pucao, a Luiz je vec pucao penal u Carling cupu i bas ga je ono zavukao lijepo

Točno to, a ako niste primjetili, vratar mu je JEDVA skinuo, sad je najlakše Davida kriviti i mazati si oÄi kao da je to glavni problem današnje utakmice.

Ma Luiz je zakon, ja mu ništa ne zamjeram. Lampard je ono morao zabiti a i da je bilo sreće ono Meirelesovo bi ušlo.

Točno to, a ako niste primjetili, vratar mu je JEDVA skinuo, sad je najlakše Davida kriviti i mazati si oÄi kao da je to glavni problem današnje utakmice.

Prvo: Ja nisam rekao, da je to glavni problem utakmice.

Drugo, dosta iskusnijih igraca, u tom trenutku je bilo u timu, koji su bili bolji kandidati za taj penal. Torres, A Cole, Ivanovic, Meireles.... A da se ja nesto pitam, penal bi sutirao Ramiz...

Ma Torres je morao reći :'Ajmo ekipa razlaz. Daj vamo loptu, ja šutam i nema priče.' :) Tako to rade napadači sa samopouzdanjem, gladni golova. Svaka prilika koja se ukaže, treba je preuzeti na sebe.

• Autor

Ma Torres je morao reći :'Ajmo ekipa razlaz. Daj vamo loptu, ja šutam i nema priče.' :) Tako to rade napadači sa samopouzdanjem, gladni golova. Svaka prilika koja se ukaže, treba je preuzeti na sebe.

Moram ti reć da si veliki optimista ako smatraš da Torres još uvijek ima samopouzdanja :/

Vidis Wis, to je za Torresa mac sa dve ostrice.... Njemu trebaju golovi, i sigurno zeli da ih postize, ali, da je sutirao i promasio penal, mislim da bi opet potonuo, a taman je poceo da popravlja formu. Bar se meni cini, da je bio slicnog misljenja, i da zato nije uzeo loptu da sutira.

Vidis Wis, to je za Torresa mac sa dve ostrice.... Njemu trebaju golovi, i sigurno zeli da ih postize, ali, da je sutirao i promasio penal, mislim da bi opet potonuo, a taman je poceo da popravlja formu. Bar se meni cini, da je bio slicnog misljenja, i da zato nije uzeo loptu da sutira.

Točno to! Trebao je pucati netko tko je u prošlosti već izvodio penale u svojoj momčadi, mislim da je to Meireles radio u Portu.

dubrovcanin

Pa šta sam ja napisao !? :blink:

whisper

Bez obzira smatram da je trebao pucati. Slušam Shearera poslije tekme i on kaže nema tog napadača koji ne želi zabiti gol. I Äim ti se ukaže prilika da to uradiš, iskoristi je. Evo sad nije bilo Lampsa na terenu, Anelka ionako izvodi penale ko moja sestra. Zato je morao Torres.

I zabio bi, siguran sam. :P

dubrovcanin

Pa šta sam ja napisao !? :blink:

whisper

Bez obzira smatram da je trebao pucati. Slušam Shearera poslije tekme i on kaže nema tog napadača koji ne želi zabiti gol. I Äim ti se ukaže prilika da to uradiš, iskoristi je. Evo sad nije bilo Lampsa na terenu, Anelka ionako izvodi penale ko moja sestra. Zato je morao Torres.

I zabio bi, siguran sam. :P

Ti imas sestru :huh: :blink: :D :P

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.