Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 04: Genk (A) 1.11. @ 20:45

Istaknuti odgovori

• Odgovori 107
  • Pregledi 11 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Solidna igra, Remirez pogodio na veoma preciznu i vrhunski odrađenu asistenciju Torresa, zadovoljan sam igrom iako možemo dosta bolje, nadam se jos boljom igrom u drugom poluvremenu.

Citavo prvo poluvrijeme se zezam sa Mozillom nece nesto, al evo vidim na poluvremenu pregled prvog, dosta prilika pogotovo Meireleseva precka, Ramires sjajan, valjda nista nece zezat drugo poluvrijeme

Briljantna akcija Ramiza i Nanda kod gola. Luiz reko bih klasiÄna ona brazilska zajebancija i normalno dobiješ promašaj. :rolleyes: Šteta.

Highlight prvog dijela za mene ipak ona preÄka Raula. :blink: B)

Boas bi trebao da se zapita kad je ovako losa igra, pa u drugom poluvremenu bez suta u okvir gola...katastrofa!

Aaaa pa zabit će ga Meireles danas makar mu to bilo zadnje u životu!!! :)

No comment :(

ljudiiiii sta je ovoo :((((( zar genk nemozemo pobijeditii jebala te formacija boasu :( i stw luiz je za veznog igraca ..nebi bilo boljeg veznog na svijetu ja mislim :(((

Opet će me sutra u školi jebat ovi Realovci i Farcelonci... Sramota da nemožemo Genk dobit.

Chelsea, Milan i Porto iznenadili sami sebe!

Jebem ti ovu igru , mi genka nemozemo pobijedit i ja KLOC nadam se da mozemo nesto osvojiti !

Nemozemo ni Carling Cup osvojit , o liga da nepricamo vec 9 bodova , a Liga Prvaka hahahah pored jedne Barce , Real-a , pa i Bayerna nemamo se cemu nadati .

Nadam se da grijesim ... ako nepoprave igru u Januaru potrositi 200 miliona jbt FFP !!!

Slabo, u nekoliko navrata sam govorio da je ovo idealno kada se igra sa najslabijim u grupi 2 za redom, da su dobili sad bi imali 10 bodova i Leverkusenu bi bjezali 4 boda, ali et, naravno nema sumnje u prolaz ali zasto i malo komplikovati stvari, sada ostaje dobiti ili Leverkusen ili Valenciu i druga moze i nerjesno i bice prvi

Veoma loš ulazak u drugo poluvrijeme. Pa neće nijedna ekipa skinuti gaće samo zato što naši koštaju silne milione i zato što igraju protiv Chelsea... PodcjenjivaÄki. Znao sam da nećemo dobiti Äim smo primili gol. Tako to ide u nogometu. :rolleyes:

Biće zajebano do kraja u LP, ali sad je najvažniji Blackburn. Vjerujem da možemo prevazići ovu krizu...

KEEP THE FAITH !

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.