Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Matchday 04: Genk (A) 1.11. @ 20:45

Istaknuti odgovori

• Odgovori 107
  • Pregledi 11 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Predvidanja kao i za prvu utakmicu izmedju njih, pobjeda sa 2-3 gola ako je ikako moguce bez primljenog gola ;)

• Autor

Postava, kako bih ja to želio:

ÄŒech - Ferreira, Alex, Luiz, Bertrand - Oriol, Ramires, Meireles - Sturridge, Drogba, Anelka.

ZnaÄi odmorili bi Baneta, Colea, Mikela, Lamparda, Torresa i Matu za nadolazeće dvoboje, a siguran sam da bi ova ekipa mogla upisati pobjedu.

Terry je vjerovatno u šoku nakon onoga, tako da i njemu treba dati odmora.

Dannyja sam stavio iz razloga da proba tu dignut formu, a ako niste primjetili nisam ni Josha stavio u prvu ^^ :D Joshu dati jedno poluvrijeme umjesto Ramiresa/Meirelesa.

Da nadopunim: Ako Čechu treba odmor da razbistri glavu, na gol mora ići Blackman.

Pobjeda od 2-3 gola razlike bez primljenog , poraditi kod igraca na psihi ..

Nebitna postava , odmorit Terrija , Torresa u prvu ubacit , nekontam covjek se netrudi , nije se nikako trudio , treba mu odbit od place

pa ce trcat ko lud . jednostavno SAMO POBJEDA !

• Autor

Pobjeda od 2-3 gola razlike bez primljenog , poraditi kod igraca na psihi ..

Nebitna postava , odmorit Terrija , Torresa u prvu ubacit , nekontam covjek se netrudi , nije se nikako trudio , treba mu odbit od place

pa ce trcat ko lud . jednostavno SAMO POBJEDA !

e tu si ga pravo pogodio majstore, bez obzira koliko nam fernando bio drag ja mislim da njemu novci jako jako puno znace..

Iskreno neznam cemu da se nadam :/ morat' ce pobijediti da bi vratili sami sebi pouzdanje za nadolazece meceve lige , Torres bi mogao biti igrac odluke , ali kazem "mogao" , samo da nebude nesto slicno kao protiv topnika

sad igramo protiv genka, pa blackburrna i onda reprezentativna pauza. torresu dat priliku i igrat na matu, ne preko bokova jer cemo tako jedino vidit hoce li se torres trudit

Neupitna je pobjeda u ovoj utakmici, ali je problem da nam to opet ne zamaže oÄi pa u Premiershipu protiv pravog protivnika da ne doživimo novi kiks :S

Ja sam prosli put ispao prase, i to debelo :blink: :D

Tako da, preskocici predvidjanja, ovaj put ;)

Postava, kako bih ja to želio:

ÄŒech - Ferreira, Alex, Luiz, Bertrand - Oriol, Ramires, Meireles - Sturridge, Drogba, Anelka.

ZnaÄi odmorili bi Baneta, Colea, Mikela, Lamparda, Torresa i Matu za nadolazeće dvoboje, a siguran sam da bi ova ekipa mogla upisati pobjedu.

Terry je vjerovatno u šoku nakon onoga, tako da i njemu treba dati odmora.

Dannyja sam stavio iz razloga da proba tu dignut formu, a ako niste primjetili nisam ni Josha stavio u prvu ^^ :D Joshu dati jedno poluvrijeme umjesto Ramiresa/Meirelesa.

Da nadopunim: Ako Čechu treba odmor da razbistri glavu, na gol mora ići Blackman.

Cek, nisi stavio Josha u startnih 11 :blink: :huh: :blink: :huh: Mora da si pio nesto :P

Uglavnom, slazem se s izborom.

samo da je pobjeda... nema veze kakva... makar dali gol u 96 minuti...

ne slazem se jer ce im onda opet mentalno stanje bit lose. ja samo zelim rutinsku pobjedu 2-0 ili 3-0, a vecu nezelim jer caerulus je gori dobro objasnia

ne slazem se jer ce im onda opet mentalno stanje bit lose. ja samo zelim rutinsku pobjedu 2-0 ili 3-0, a vecu nezelim jer caerulus je gori dobro objasnia

nebi se bas slozio s time da bi im onda bilo mentalno stanje lose... pa tek onda bi trebali dobit volju da krenu i da se pokazu protiv liverpoola... a i nakon ovog s arsenalom mislim da ce nas neko vrijeme ovako malo jaci klubovi pomalo podcjenjivat sto bi trebali iskoristit ... ali o tom po tom...

sad je tema genk... ja bi bio zadovoljan i pobjedom 0:1... samo neka igraju dobro i atraktivno... ;)

nebi se bas slozio s time da bi im onda bilo mentalno stanje lose... pa tek onda bi trebali dobit volju da krenu i da se pokazu protiv liverpoola... a i nakon ovog s arsenalom mislim da ce nas neko vrijeme ovako malo jaci klubovi pomalo podcjenjivat sto bi trebali iskoristit ... ali o tom po tom...

sad je tema genk... ja bi bio zadovoljan i pobjedom 0:1... samo neka igraju dobro i atraktivno... ;)

do liverpoola ima jos 20 dana tako da je rano sudit o tome ali kazem da se ne slazem to da zabiju u 96 minuti. i ja želim da igraju atraktivno, ali i protiv arsenala su dobro igrali samo sta su u obrani prespavali vecinu utakmice

do liverpoola ima jos 20 dana tako da je rano sudit o tome ali kazem da se ne slazem to da zabiju u 96 minuti. i ja želim da igraju atraktivno, ali i protiv arsenala su dobro igrali samo sta su u obrani prespavali vecinu utakmice

a dobro ovo za 96 minutu je bilo metaforicki receno... ;) samo sam htio istaknut da mi je i pobjeda s jednim golom razlike dovoljna... ;)

a dobro ovo za 96 minutu je bilo metaforicki receno... ;) samo sam htio istaknut da mi je i pobjeda s jednim golom razlike dovoljna... ;)

a dobro onda. onda moze :) :)

Slazem se sa vama da bi Boas mogao izvesti kombinovani sastav, da odmori nase kljucne igrace pred utakmice koje nadolaze.

Mislim da ce Sturridge sigurno biti u ofanzivi, jer on je uvijek gladan golova. Sto se tice odbrane i veznog, da bezveze ne pisem, vi ste manje-vise sve rekli, dakle nesto kombinovano.

Od svega ovoga, ja zelim vidjeti samo pobjedu, nebitno kakvu, samo da je pobjeda!

Malo je reci da nam je pobjeda potrebna, da se koliko je moguce psihicki dignemo...

Genk će pružiti definitivno veći otpor i bolju partiju, ali ne sumnjam u pobjedu. Sad hoće li biti u hendikepu sve zavisi od postave.

Inaće smatram da je ovo Boasu jako zanimljiva utakmica iz razloga što pobjeda koliko god velika bila ne bi pretjerano odjeknula dok bi eventualni remi ili poraz bija katastrofalan iz mnogo razloga.

Slazem se s momcima gore,treba odmarat neke igrace,i jako bitna utakmica za nas.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.