12. mart 2013.13 god. comment_111734 Kad Roman ode, vratit ćemo ih sviju tamo gdje pripadaju.. I njega, i Wiseya, i Zolu i Eddieja... Ti i ko jos :-? #-o Prijavi
20. maj 2013.13 god. comment_124102 Postoji mogućnost da se vrati u Chelsea kao prvi Mourinhov pomoćnik. Postoji li bolji izbor? :D Prijavi
20. maj 2013.13 god. comment_124104 Postoji mogućnost da se vrati u Chelsea kao prvi Mourinhov pomoćnik. Postoji li bolji izbor? :D budući bi to za RDM-a bila uvreda onda NE ne postoji bolji izbor, Cae nadam se da roman čita forum :D Prijavi
6. august 2013.13 god. comment_137669 Šta je i ovaj počeo srat? Čuj prelazak iz United u Chelsea bio bi korak nazad... Caetove droge proširile su se Europom čini mi se... Prijavi
6. august 2013.13 god. comment_137681 Pogrešno interpretirano od Talksporta, ne čudi me. Mi onda samo preveli tako kako jest. Evo šta je još rekao: "I would love him to join Chelsea, though. I would love nothing more than to see Wayne Rooney wearing that blue shirt. "I just think he's ready for his second coming. He's 27 years old and if for some strange outcome he stays in England, then Wayne is ready to start again. Prijavi
6. august 2013.13 god. comment_137692 s ovom izjavom je zasro za sva vremena,umjesto da poruci Roneyu da bi mu bilo lijepo u klubu on pokusava ocrniti klub,ako ga boli otkaz ne treba to otkrivati na ovaj nacin,dobili su i drugi treneri otkaze poput Mourinha i Ancelotia pa nisu lose pricali o klubu,nek se uhvati pod ruku s Boasom pa nek zajedno bubaju s izjavama. Prijavi
6. august 2013.13 god. comment_137700 Opet retardiran naslov za vijest, analiticki je los potez za united da prodaju rooneya u Chelsea, i to je ono sto Wilkins radi sada za Sky sports. Onda je rekao svoje licno misljenje da bi zelio Rooneya vise nego ista, ali npr. to niko ne vidi, pa ni relo koji nije preveo do kraja vijest, vec pola vijesti. Prijavi
6. august 2013.13 god. comment_137709 Opet retardiran naslov za vijest, analiticki je los potez za united da prodaju rooneya u Chelsea, i to je ono sto Wilkins radi sada za Sky sports. Onda je rekao svoje licno misljenje da bi zelio Rooneya vise nego ista, ali npr. to niko ne vidi, pa ni relo koji nije preveo do kraja vijest, vec pola vijesti.reLo nije preveo jer više od ovoga nije ni bilo, igrom slučaja, na mirroru, gdje sam vijeat našao. Kasnije sam na drugom izvoru našao i drugi dio, al kasno je bilo za editovanje. Sent from my XT701 using Tapatalk 2 Prijavi
25. oktobar 2014.11 god. comment_190768 Ray Wilkins o našim napadačima.. "Costa... He's a throwback - a centre forward who gets stuck into centre halves but whose movement is superb as well. "People thought he was a naughty boy. Jose doesn't mind naughty boys. I think he quite enjoys them. "Another little pearler was the signing of Loic Remy. He is proven, too. This works to the detriment, of the young men coming through. But when you're at a big club like Chelsea, it's how things are." Prijavi
5. maj 2015.11 god. comment_216431 Izabrao najboljih 11 u zadnjih 10 godina: Ovo bi bila surova dominacija. Prijavi
5. maj 2015.11 god. comment_216446 Ne hejtujem Williana, ali mislim stvarno. Pazite komentare ispod objave.. Prijavi
5. maj 2015.11 god. comment_216451 E da ga jebes, mislim da Willian ne zasluzuje JOŠ to mjesto.Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk Prijavi
5. maj 2015.11 god. comment_216515 Sramota da nema Esiena ili Gudjonsena, mogao je promijeniti formaciju uz Drogbu dodati Gudjonsena, vala ni Roben nije nesto ponudio klubu, vise je Joe Cole doprinio klubu. Prijavi
4. april 2018.8 god. comment_281035 Pocivao u miru, legendo!Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
4. april 2018.8 god. comment_281036 otisao je prebrzo pocivaj u miru legendo, hvala ti za sve Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.