Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round 04: Everton (A) 26.10.2011

Istaknuti odgovori

• Odgovori 153
  • Pregledi 14 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

oni koji imaju satelitsku mogu pogledat reprizu tekme u 00:30h na arena sport ako se ne varam... ako neko tocno zna neka veli... neda mi se sad ic skakat do tv-a... :D

ljudi imali gdje kakaw link od golowa ili staawite link od utakmice citawee...........swaka cast chelseaaa :)

aj bgt nemoj pisati to (w) -.- nekako para oci, a golova nigdje nema tražio sam ih, kasnije ce biti

ljudi imali gdje kakaw link od golowa ili staawite link od utakmice citawee...........swaka cast chelseaaa :)

Ako neko nadje video sa golovima, obavezno nek' postavi!

Ne trebate se brinuti. Golove ćete moći vidjeti već sutra, a pretpostavljam da će i naš vrijedni Lampard postaviti u galeriji utakmicu ;)

Valjalo bi sad nekog lakšeg protivnika izvući i da se igra na SB-u. To je poželjno. Recimo, Crystal Palace ili Cardiff.

• Autor

Ždrijeb je u podne u subotu, a mogući protivnici su:

Arsenal

Blackburn Rovers

Cardiff

Crystal Palace

Liverpool

Manchester City

Manchester United

Osobno se nadam Cardiffu ili Crystal Palaceu, pa može i Blackburn iako su veÄeras uspjeli izbaciti Newcastlea nakon primljena 2 gola u sudaÄkoj nadoknadi, što nikako nije lako.

Nisam bio u kuci tako da nisam gledao utakmicu, vidim da je napeto bilo, ali eto nek se proslo i prije svega pruzila sansa Joshu, a vidim Turnbull crveni klocina prava.

To je to , izdrzali smo sa igracem manje . okrecemo se Arsenalu :P

A za Carling Cup

Najbolji zdrijeb : Blackburn , Cardiff , Crystal Palace , Arsenal , Liverpool.

Najgori zdrijeb : Man Utd , Man City .

Dajte CIty da se igramo :D

neka prvo daju palace, cardiff ili blackburn, pa ćemo poslije dajte city da se igramo igramo ;) :D

Mislim da je Turnbull bio dobar sinoc iako je napravio penal imao je nekoliko dobrih odbrana ;)

Evo sad pregleda Highlights :

Turnbull : imao dobrih odbrana , za penal nije on kriv

Luiz : Ovo mu je jedna od losijih utakmica ove sezone u Chelsea-u , skrivio je penal , i kriv je za go (po meni)

Malouda : Dobar , pokazuje da jos nije za "staro gvozdje" - Po meni najbolji sinoc

Anelka : Imao je nekoliko prilika , posebno dobra ona kad je savladao golmana Evertona li Baines "bombu" ANelke blokira tijelom (u jednoj situaciji je imao samog Lukaku-a a on je sutao)

Bertrand : Najbolji sinoc uz Maloud-u :P

McEachran : Dobar nastup u prvom poluvremenu ali je onda izasao :P

Sve u svemu , dobra utakmica iako je moglo zavrsiti i pobjedom Evertona ( prije svega zahvaljujuci Cechu)

mislim da je ovo Evertonov najaci sastav a mi smo igrali sa mladim nadama i onima koji neigraju bas cesto tako da je rezultat zadovoljavajuci a i sama igra :)

Uređeno , autor izmjene: Blues_95

Cech skinuo penal pa zatim sut, car!

Malouda odigrao veoma dobru utamicu, od vece je koristi kada je u veznom nego na krilu.

Bertrand imao dobrih centarsuteva i onaj sjajan ulazak u 16m i povratna za Anelku, ali izvukose sa gol linije nekako...

McEachran izborio penal, morao je izaci da se zatvorimo, ali bice prilike za njega.

Majstorija Kalou-a! :D

Sturridge smireno (u onakvoj situaciji bi se pola napadaca uspanicila, ali ne i on), hladnokrvno po zemlji uz stativu, majstor! Dobili smo fantasticnog igraca za buducnost!

Prosli smo, iako smo bili osakaceni!

Come on you BLUES! B)

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.