Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Round 04: Everton (A) 26.10.2011

Istaknuti odgovori

Koliko god od mene ovo zvuÄalo pesimistiÄno, ali možda nam je ovo jedina prilika da osvojimo neki trofej ove godine, tako da se ne treba odustajati.

• Odgovori 153
  • Pregledi 14 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Mislim da bi trebao Torres igrati od prve pa barem do 60 min , Josh i Lukaku bi takodjer mogli dobiti svoju priliku a za Bertranda neznam .

Bilo kako bilo mislim da smo bolji od Evertona i da cemo pobijediti :)

imali kakvih informacija o povredi Mate i da li se Ramires oporavio od povrede koju je zadiobio protiv Evertona u Ligi? Ako se Ramires i oporavi do srijede mislim da bi trebao ostati na klupi da ne bi riskirao povredu jer nam je potreban za vikend protiv Arsenala, tako da bi volio da Meireles opet počne utakmicu... Oriol umjesto Mikela i naravno na poziciju pleja McEachran.

Mada se nekako premišljam oko špica ali eto volio bih da Lukaku igra prvih 60-ak minuta a onda neka Torke uđe....

Ako je opet isti sudac, onda bi se mogao iskupiti za ono jučer, pa da lahko prođemo. A možda ga još više zabrlja.

Ja bih najviše volio da bude fer sve, da nebude nijedne greške, ni na jednoj strani. Pa nek bolji pobjedi.

Ako je opet isti sudac, onda bi se mogao iskupiti za ono jučer, pa da lahko prođemo. A možda ga još više zabrlja.

Ja bih najviše volio da bude fer sve, da nebude nijedne greške, ni na jednoj strani. Pa nek bolji pobjedi.

Nego otkud tebi 20% warna ? :huh: :unsure:

edit: Evo sad sam vidio. Isto ko i meni.

Ne da Äika Lampsy da se psuje. Ipak smo mi kulturna plava rasa. :D

Al da ne offtopiÄarimo dalje:

Mata kaže na tweeto da je spreman za ovu tekmu. Mada, složit ćete se da nema potrebe za njim kraj Kinga Salomona. :P

http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2493648,00.html

Dakle, Andre kaže da nastavlja praksu davanja prilike mlađim igračima u Carling Cupu. Tako će vrlo vjerovatno biti i sutra protiv Evertona.

Ova će tekma biti fin test mogućnosti naših mladića Josha, Ryana, Lukakua i Oriola (koji je već pokazao zavidan kvalitet ali ga treba ponovo dokazivati šefu) pogotovo ako Moyes izvede jedan jak sastav što vjerujem da će uraditi.

Mozda to ovako bude:

-----------------Cech----------------

Ferreira---Alex---Luiz---Bertrand

--------------Romeu---------------

---McEachran-----Malouda-----

Sturridge----Lukaku-----Kalou

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.